91

ZERO THE HERO

преди 9 години

Ред е, и на Бокоолу, "да си обира гълабите"!

90

Анонимен

преди 9 години

А генерал Тиквун, кога ще подаде оставка за пълния провал в кадровата политика на ръководената ЕДНОЛИЧНО от него партия и за подготвяната кражба на 16 млрд лв от БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ?

89

Анонимен

преди 9 години

Да му имам на Бацето кадровия избор. Колкото хора избра всичките кой от кой по-голям ***. Хора ли не останаха, читавото в странство ли забегна но Бацето все не случва. Или си ги избира себеподобни по интуиция, по вътрешно убеждение. Но все далавераджии. То и в БСП, ДПС и другите същата работа. Ама те си траят, крадат и не приказват. А селянчето от Банкя само дръндори, ние сме силни, ние можем, ние ще ви "оправим" и т.н. Е, оправят ни...изотзаде!

88

при братя Галеви

преди 9 години

Стоян Тонев ще бъде осъден и ще отиде при братя Галеви.

87

Анонимен

преди 9 години

Тоя па какво му разбира кратуната,освен да краде,че тръгнал чак и да сваля доверия :)

86

Анонимен

преди 9 години

Аууу, колко "страшно" наказание за този наглец. Ощетил държавата с 10 млн лева /поне толкова са открили/, а колко са в същност само Бог знае. И за това му престъпление е снето политическото доверие. Ами този си е направо за затвора и то до края на дните си. Но такива като него са активистите и кадрите на ГЕРБ. Не беше далеч времето когато същият сценарии го разиграваше друга активистка на ГЕРБ - Искра Фидосова. Най-големите *** са в ГЕРБ. Не че в другите партии липсват, но в ГЕРБ са всички.

85

Анонимен

преди 9 години

Може би освен в енергетиката най-голямата корупция и крадене е в болниците! Има лекари,които станаха милионери благодарение на това, а не на кадърността си. А този генерал е отдавна известен какво прави!

84

До 124

преди 9 години

А случайно да се сещаш кога Тонката е станал началник на ВМА? Май Тиквата не ти е виновна в случая ами мишоците, дето все обясняват, че коалицията била тройна и видиш ли вината няма как да е персонална.

83

Анонимен

преди 9 години

Цецко се е обадил на Генерала с думите, ще бъдем заедно и ще ми мериш ли кръвното? Генерала отговорил, че сега ще смазва осите на съдебната машина и не знае ще то съдят или не.

82

Анонимен

преди 9 години

На бас, че няма да влезе у затвора, ако ще да минат 10 инстанции. Накрая може да осъди и България в европейския съд.Хората са го казали: За кокошка няма прошка, за милиони - няма закони!!!

81

Анонимен

преди 9 години

Генерал генералско око не вади!Всичко е за пред хората иначе ще са си първи дружки

80

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До !!!124Всичко това,което си написал с ГОЛЕМИ букви, не е нищо друго,освен един комунистически лозунг.Много приказки, а като ги отсее човек, и останало само плява..........

79

Анонимен

преди 9 години

У нашта Родина където барнеш и....крадци, лъжци и подмазвачи. Както казва народа, крали с г..а си. А тези нашстина са крали. Но за да е толква много значи са давали нагоре по стълбичката. Иначе нямаше толкова да откраднат. Но има и една селска приказка, която кобила се хване тя вършее. Тоя го хванаха а хилядите грабили народа си кога?

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен119туй за половината година помнене е много вярно,ама кой не ни е крал?сините ли?за БСП да не говорим за ДПС- оле майкукрадливо племе сме крадем на всякакви нива и позиции само да ни падне.няма управия-скоро

77

читател

преди 9 години

Вън *** от болниците.Жалки алчни печалбари.

76

Анонимен

преди 9 години

VSICHKO E VIARNO. EDNA GODINA IM TARCHAH PO GAZA I NA NEGO I NA KADURINA I NA SICHETO I. DA KAJE I ZA KLINIKATA V STUDENTSKI GRAD. DO UNSS.

75

Анонимен

преди 9 години

Цецко Ухото може да е спокоен сега. Като се разболее в дранголника Дебелака ще го лекува. Е, на това се вика късмет!

74

Анонимен

преди 9 години

Проблемът на БГ-материалеца е че помни около половин година. И като мине още половин година пак си избира Тиквун и крадливата му свита. После тича да се жалва на Арменския поп.

73

sante_dog

преди 9 години

А доц. Мадурина кога ще напусне ВМА (но без апаратурата която е купена с мойте пари)?Москов, как са докторите? за заплати ли питат още? или те парите си ги взимат я от заплати, я от далавери?

72

Анонимен

преди 9 години

к'о сте се разлая ли бре?ми такъФ е матреяла!*** краде повсеместно и туй то.и вас да ви турим и ще крадете к'ат за поледно бе мискини недни.