14

Ехааа

преди 9 години

Каква снимка, каква осанка, какви черти, какъв интелект струи от нея! Ха ха, майчето колкото и да се прави, отдалече и личи че се пука от яд!Ще кажеш ли още нещо умно майче, че ще затваряме цирка вече?

13

па6ко

преди 9 години

А на тая като и гледам мазната физиономия и ми избива да насилие,а съм спокоен човек по принцип....

12

Анонимен

преди 9 години

До Кой - ТойПарите са от ЕВРОПА, ама ТЕГЛИМ ЗАЕМ, за да ги връщаме ???Обясни така ли е!

11

...

преди 9 години

Купували гласове със санирането... Защо вие не го направихте .... *** даже едни ФОНДОВЕ КОИТО СЕ ДАВАТ НА ТЕПСИЯ не можете да осигурите ....

10

Братоев

преди 9 години

Трябва да има повече прозрачност в тази процедура. Според мен трябва да се направи сайт, в който да има информация за всяка една сграда, санирана с държавни пари. Всеки трябва да може да провери адреса на санираните сгради и съответно колко пари са отишли за материали и колко за труд. Накрая да се направи комисия, която да направи проверка дали изразходваните пари отговарят на реалността.Само така до някаква степен могат да ме убедят, че парите няма да бъдат откраднати.

9

ФАКТ

преди 9 години

Никой не вярва на Баце и крадливата герберска пасмина, другият път - на бунището след избори.

8

pa6ko

преди 9 години

Ей неразумний юруде,що си толкоз ***! Нищо не трябва да се прави за вас,*** недни.Живейте си в копторите,карайте си по разбитите пътища и да не сте посмели да се оплачете за нещо!

7

Анонимен

преди 9 години

Аман от тролчета и червени бабички

6

инженер-пенсионер

преди 9 години

Елементарни и много злобни червени *** . Санирането е безплатно и който иска го приема и това е . Никой никога не кара насила . След като е толкова лошо , защо Мая картечарката сега иска да отпадне изискването за 36 апартамента. Това показва колко е зле тази жена .

5

Анонимен

преди 9 години

Санирането не е глупост, простотията е, да се прави от крадливите ГЕРБ-ери на които отдавна никой не вярва.

4

Кой - Той

преди 9 години

До ПетърАбе , не разбра ли, че парите са от ЕВРОПА ,не ги усвояваш - вземат ги.Добре е да се направят колкото се може повече, това е работа за българските майстори и добро за хората

3

Анонимен

преди 9 години

Оказва се, че се тегли един огромен заем, за да санират едни фирми(НАШИ) блоковете, с парите на ВСИЧКИ!Схема, стара като света.П.С. Не съм от БСП (Анатема!)

2

Анонимен

преди 9 години

Поредната пирамида, измислена от амфетаминовата мутра и шайкатата му негодници за да вземат жилиюата на хората и да ги заробят с дългове!

1

Петър

преди 9 години

Това със санирането наистина е голяма глупост. Просто поредната схема за точене на пари от държавата.