12

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяха им дали над 400 млрд евро заеми в момента Гърция щеше да е по зле от България .Малко не е точно сравнението , но все едно вие да работите за 1000 лв , да плащате сметки , храна и да се лишавате от много работи , а съседа ви да тегли примерно кредит за 1 мнл от КТБ , да кара нови коли , да ходи на екскурзии по острови и накрая да ви накажат вас да му връщате заемите , защото той фалирал и завлякъл банката, ни никой не може да му отнеме годините лукс и екзотичните екскурзии

11

o

преди 9 години

До Пари=Пари'xa-xa-xaaa xoubavo go kaza:)

10

Пари=Пари'

преди 9 години

Междувременно, еврото поевтинява дори спрямо рублата, ахахахахаха...Представяте ли си, госпожо, дори спрямо рублата!!! За една седмица, от 75 рубли, еврото е поевтиняло до 68 рубли!Германия или ще даде пари на Гърция, или Еврозоната е ***! Ако Меркел не даде пари на гърците, това ще бъде такова ритуално самоубийство(на Еврозоната), пред което самоубийството на Хитлер ще бледнее...

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3минуси ти даваме щото плямпаш за неща които не са ти ясни.

8

Анонимен

преди 9 години

Иска им се някак да вземат още и ако може да не връщат ама нищичко, но отдавна филма свърши.

7

Анонимен

преди 9 години

тези които се правят на комунистчета и заплашват че ще излязат от еврозоната май не им стиска ...

6

Анонимен

преди 9 години

Един вид давайте ни пари, ще си връщаме дълга, но не ни се бъркайте как ще ги харчим. И след 1-2г. когато отново фалираме, щото сме харчили както си искаме, някой отново ще трябва да ни спасява с едни 200 000 млрд. евро. Да, ама не ....... Но това не е ясно само на болните комунисти и селяндурската част от обществото, свикнала през годините някой все да им дава, по много, без особени трудови напъни.

5

Маляки

преди 9 години

Искаме и ние 300 милиарда евро безотчетни!!!

4

Пари=Пари'

преди 9 години

Ахахахахахаха, много се кефя на гърците! Направо им разказват играта!Ако на Меркелица толкова и стиска, ами да ги изхвърли от Еврозоната...АМА НЕ И СТИСКА, никак, ама никак не и стиска, защото това ще повлече лавина от извърлени от Еврозоната държави и от империята наречена Еврозона, ще остане едно нищо.

3

Анонимен

преди 9 години

кво давате минуси? да не би да е лъжа? свикнали на готово само да лапат пари и сега като някой трябва да плати сметката се дърпат. тоя дето дава минуси да не е на държавна издръжка?

2

Анонимен

преди 9 години

Егати наглите типове, заклевам се!

1

Анонимен

преди 9 години

Гърците май искат да ядат без пари.