335

калуна

преди 9 години

не плащам здравни и няма и пак ламтеят за още

334

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

А га Орешарски взе 10 млрд на втория месец не ривахти, а?

333

калуна

преди 9 години

крадци на пари са ГЕРБ.Че като си иде голям праз((((ама няма

332

Анонимен

преди 9 години

За заем от 1 милиард и лихва 2,5%- масови протести на красиви и умни, блокиране на народното събрание, бели автобуси и кървища. При заем 16 милиарда и лихва 10%- ръкопляскания. Очевидно при българите важи правилото- бий го, да те уважава.В случая "бий го" може да бъде заменено с друго действие. Сега реват ГЕРБ , ама 9 милиарда беше резервът след Орешарски, 1,5 Дянков ги открадна от здравната каса и - нищо- никой не пита "КОЙ"- за Янето няма "КОЙ"- соросчетата са нахранети !

331

МРАВКА

преди 9 години

ПО-НАГЪЛ И ЛИЦЕМЕРЕН НЕ *** ВИЖДАЛ.ТЯ ДЪРЖАВАТА Е ФАЛИРАЛА ОТДАВНА БОРИСОВ И ТИ ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ.ТЕЯ КОИТО НЕ ГО ЗНАЯТ ДА ВИДЯТ ПРОДУКТИТЕ ВЪВ ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕРИГИ.НАИ-ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НЕЩА СА ВНОС КАТО ЛУК,КАРТОФИ,МАГДАНОС,МЕСО,ОРИЗ.ЩОМ ТЕЗИ НЕЩА НЕМОЖЕМ ДА СИ ПРОИЗВЕДЕМ ЗА КАКВА ДЪРЖАВА И ИКОНОМИКА СЕ ГОВОРИ? СЕГА БОРИСОВ ОБЕЩАВА ПРОЦЕНТ НА ПАРТИИТЕ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НОВАТА КРАЖБА НА ШЕСТНАДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА.КОИТО ТОВА НЕ ПРОУМЕЕ ЗНАЧИ НЯМА НИЩО В ГЛАВАТА.

330

Анонимен

преди 9 години

АКО ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ-КРАДЦИ ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ , НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ЗАЕМ !И ПОНЕЖЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ФАЛИРАХМЕ НЕ МИ ПУКА ,НЕКА ФАЛИРАТЕ И ВИЕ КРАДЦИТЕ !

329

Анонимен

преди 9 години

ISTINATA E : DARGAVATA E VAV *** V MOMENTA ! 4 MILIARDA ZA *** I TO TOVA SA VSI4KITE PARI V REZERVA ! VZIMAITE 16 MILIARDA, TE NA B.B SHTE DADAT NO NA DRUGI NIAMA , TAKA CHE BCP DA NE SI PRAVIAT TANKI SMETKI, DA SVALIAT PRAVITELSVOTO ZA DA VZEMAT TE ZAEM , SHTE VI SE SKASAT DGOBOVETE BE , MNOGGGOOO STE ALCHNI, OMAZAXTE SE V *** BE !

328

Въпрос

преди 9 години

За да си атакист-комунист, кое е по-важно, да си *** или наивен, или и двете?

327

ГЕРБ

преди 9 години

Нека да спрат контрабандата и така да се справят с дефицита.ТАКА И АЗ МОГА ДА УПРАВЛЯВАМ, ЩЕ ТЕГЛЯ КРЕДИТИ КОЛКО МИ ТРЯБВА И ВСИЧКО ЩЕ Е ОК.

326

Анонимен

преди 9 години

То с заем всеки може. Работа на правителството е да привлича инвестиции и да има приходи оттам, а не чрез заеми които трябва да се връщат десетки години.

325

Анонимен

преди 9 години

40 млрд (16+24) не 16само лихвите са 5% *30г =150% * 16 млрд =24 млрд

324

don

преди 9 години

9 гр. за ББ

323

Sunny ray

преди 9 години

Заради направените огромни разходи и дефицити от предното правителство след напускането му трябваше да бъде ясно на целия бг народ какви разходи и дългове са направили и какво остават. Освен това икономиите не трябва пак да се правят за сметка на най-бедните-пенсионери, болни, бедстващи, безработни и др. а за сметка на най-богатите включително и от коли и заплати на министри и на енергодружества и т.н.И щ трябва дълговете да се правят в краен случай и да се намалят до екзистенциалния минимум.

322

Антон

преди 9 години

Глупости,Гърция с над 300-милиарда функционира ние ще фалираме!Този почна да вдига данъци за пенсионери,електонни винетки,съкращения,май забрави той и другите партии лак щяха всички да си отидат *** зимните протести по-негово време!

321

МММ...

преди 9 години

ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА НЕЯСНОТА,НЕРАЗБИРАНЕ ИЛИ ЛЪЖА - ЕДИН ДОБЪР РЪКОВОДИТЕЛ ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА И С МАЛКО ПАРИ ТО С МНОГО ПАРИ ВСЕКИ МОЖЕ - Г-Н БОРИСОВ,ЩЕШЕ ДА Е ДОБРЕ ДА СИ СЛОЖИТЕ ЗНАЕЩИ А НЕ НЕПРЕМЕННО ОТ ГЕРБ МИНИСТРИ ОСОБЕНО НА ФИНАНСИ А И ОСТАНАЛИТЕ САМО ТАКА НЕЩАТА ЩЕ ТРЪГНАТ НА ДОБРЕ

320

Анонимен

преди 9 години

До чвстенЯ погледни от коя дата започва Бг да трупа дефицити,последната година с излишък е 2009 та,а после идва на власт мутрата и започват дефицитите,не че при станишев бяхме цъфнали,ама откакто позволихме нискочелия да застане на власт хептен я овапцахме...Справката я направих точно защото менда сама я подсказа в едно интервю

319

Льольо

преди 9 години

Предпочитам фалит на държавата и тогава да се оправят политиците. Щото хората каквото имат да плащат си го плащат а къде отиват тези пари - никой не знае. Имам предвид, данъци, застраховки за колите, винетки, високи сметки за ток, вода и телефони... а къде отиват тези пари? Държавата щяла да фалира. Ми да фалира, да види целия свят колко крадат нашите политици. Не само тези а всички които ни управляваха през този преход.25-26 години вече.. то война да беше, щеше да свърши а тоя преход, край няма

318

Бойко е комунист

преди 9 години

Московската агитка в БГ подготвят Гръцкия сценарий и в БГ за подкопаване на ЕС. Дърпат заеми, огепват ги, пак дърпат и пак ги огепват. Плашат лихвите с нови заеми и така докато ЕС се усети.После идва "Бялата Златка" , спира плащанията, обявява фалит,вади страната от ЕС , вкарва я в Евразия и настава рай.И аз съм за заем , но при ограничаване на корупцията, търсене на съдебна и финансова отговорност за откраднатото до сега, връщане парите от КТБ...Ама с марионетките на ДС-БКП няма да стане!

317

булгаристанец

преди 9 години

По-добре фалит ,да додат да ми стрижат вълната долу

316

до 448

преди 9 години

и какво , варианта СИРИЗА ли ни очаква бе., та вас ви знаеме, освен да рушите за друго не ставате.