157

Анонимен

преди 9 години

Орбан е поканен от Путин на военния парад на 9-ти май,ще бъде там.

156

530 долара е много

преди 9 години

Ами ние може и да се съгласим, стига да предложат добри условия. Защото на мен пък ми писна да ни продават от 1970 и 198 год със 40% по-скъп нефт от световните пазари като по този начин обираха ТРЗ, да почиват ол инклузив за 3,60 на Бългаските курорти когато за ученически екскурзии плащахме по 5 лв за легло, 5 лева за път и си плащахме храната отделно. Сега газ на един и половина пъти цената в сревнине с другите консуматори за да ни държат бедни и зависими.

155

Tina

преди 9 години

България е на изключително възлово място.*** са политиците в България, че няма да се възползват от това. Въпреки, че и ЕК е готова да сътрудничи.Истинско Божие наказание са "нашите" ***...

154

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Много е дълбоко Черно море, много технологични проблеми създава!"Скоро няма да имат нужда да минават през Черно Море, ще си минат тихо и кротко през Украйна.

153

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Чакаме с хляб и сол да посрещнем братушките на дунавския бряг !

152

Аз съм прост...

преди 9 години

До Анонимен"Колко мръсотии се плюват срещу Путин и Русия на тези страници, не съм видял руснак или Руски източник да говори мръсотии срещу нас."Това е така защото, в исторически план ние сме веднага след Русия, като принос от славянски народ, за световната история и култура. За това в политиката винаги ще сме против Русия и ще ги поливаме с мърсотия, а те няма да го правят, не за друго, а защото не завиждат на никого, те ни обичат, за тях сме братя, а само ние можем да завиждаме на брат си!

151

харашо

преди 9 години

Балшое спасиба, Бащице! Ой,ой,ой!

150

2015

преди 9 години

Снощи при Д Цонев юристът Г Марков много точно каза това,което прави В Орбан за унгарците.С достойнство,чест и запазване стандарта на народа си,оставайки си лоялен член на ЕС и НАТО.

149

абе,266

преди 9 години

нека ние ползваме толкова голямо количество газ колкото германското,та и на нас ще ни направят остъпка.А иначе-докарахме тук и Шевчович,за да искаме тръба към нас.Моооже и да ни се получи.

148

2013

преди 9 години

Путин вижда че малко се поизхвърли от Истанбул. Все пак ЕС му е най-големия клиент за покупки на газ. Така трябва да се играе, когато имаш монополист като Газпром, а не да им приемаш всякакви условия. А Орбан няма какво да го коментираме - и той като гърците се върти насам-натам, белким долапа повече пари, ама никой няма да им трае номерата много дълго.

147

Анонимен

преди 9 години

Ако ще ни продават пак газта тройно на германската, както и за транзит да плащат копейки - НЕ, МЕРСИ! Милиардера аутист да си завре тръбътъ в г*зъ

146

до 253

преди 9 години

Навярно предпочитате гей-парад...

145

Анонимен

преди 9 години

Колко мръсотии се плюват срещу Путин и Русия на тези страници, не съм видял руснак или Руски източник да говори мръсотии срещу нас. Не знам кое идва първо простотията или злината или и двете са ръка за ръка. Не е случано къде се намираме като народ.

144

Циганин

преди 9 години

Не знам защо някои не виждат по-далеч от носа си и като се започне и от политици и президенти до обикновени форумци ?

143

Анонимен

преди 9 години

На снимката Путин показва дължината на Българският газопровод.

142

Я Русский

преди 9 години

До АнонименНе бъркайте инвестиране в производството и заплащането на стоката. Какви са българските предприятия, инвестирали в руската промишленост пари? Какви са българските производство отвориха предприятия в Русия?

141

Анонимен

преди 9 години

Путин да направи един турски сериал за русофили. Не му трябва Атака.

140

Анонимен

преди 9 години

Първо трябва да питаме америка дали ще ни разреши да имаме газопровод. Путин ни бърка пак със свободна държава.

139

до 252

преди 9 години

Това ми прозвуча като: "Дайте да си насочим газопровода към вас, ако не искате да си насочим ракетите към вас!"--Сутрин почвай деня с кафенце, не с пърцуца - щото скоро ще започнеш да си говориш със зелени мишки.

138

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Путин е гениален стратег. Неговата първоначална цел беше да доставя газ по южния коридор до Европа, но Европа под натиска на Щатите отхвърли проекта - а сега европейската ктомисия моли Путин за Южен поток. Блъфът с Турски поток и твърдия първоначален отказ от ЮП свърши работа. Жалко че начело на България нямаме политик като Путин, а все едни безмозъчни мекотели.