56

Анонимен

преди 9 години

Украйна ще победи няколко дребни неудачи на фронта са нищо Разоряването на русия върви по план

55

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Няма ли един истински патриот в Русия... - да сложи малко плутоний в чая н Жужу...

54

vesko02

преди 9 години

Блока отзад плаче за саниране,

53

кой е следващия?

преди 9 години

Дните на Пороченко като президент са преброени! Загуби войната. Кого ли ще назначат американците за следващ?

52

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До zeusСтарият хъш никога не бяга... - пиша тук, защото е едно червено блато и жабки като теб се чувстват спокойни и ненаказани...

51

Анонимен

преди 9 години

До Azне се надявай на това тези запорожки образи се гърмаха с донецките отцепници

50

Анонимен

преди 9 години

Като гледам снимката, все едно гледам нашите свинарници/комплекси/!Всичката тази гадост ни беше наложена от СССР!По темата:Колкото по-скоро бъде заличена "империята на злото" толкова по-рано светта ще заживее без страх от агресивните диваци.

49

Анонимен

преди 9 години

дето е стъпал американския ционистки ботуш-Ирак,Либия,Сирия ,а сега и Украйна следва анархия,война и кръвопролития и милиони жертви.

48

Анонимен

преди 9 години

ОЩЕ НА ВРЕМЕТО ВЕЛИКИЯ ИНДУСТРИАЛЕЦ ХЕНРИ ФОРД Е КАЗАЛ,,ЧЕ ДОКАТО НЕ БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ,ИЛИ В ЛУДНИЦАТА ДЕТО ИМ Е МЯСТОТО 50-СЕТТЕ НАЙ ВЛИЯТЕЛНИ ЕВРЕИ В СВЕТА ,ТО МИР НЯМА ДА ИМА,ЗАТОВА ЗА ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА МИРА И СПРАВЕДЛИВОСТТА ПО ЗЕМЯТА ,ТО РУСКАТА АРМИЯ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В КИЕВ И ДА БЪДАТ *** ЕВРЕЙСКИТЕ ОЛИГАРСИ КОИТО СЕ УПРАВЛЯВАТ УКРАЙНА,А РУСКИТЕ ЯДРЕНИ РАКЕТИ Р-36 САТАНА,ТОПОЛ Н РТ2 УТТХ И БУЛАВИТЕ ДА НАПРАВЯТ ОТ САЩ ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ,ТЕ ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ И МИР ПРОСПЕРИТЕТ ЗА СВЕТА.

47

тотално фиаско

преди 9 години

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели *** от опълченците. Икономиката е пред фалит. Из страната вилнеят въоръжени фашистки банди и грабят, изнасилват и бият. Народът е гладен, жаден и му е студено. На Пороченко не му остава нищо друго, освен да се гръмне.

46

Анонимен

преди 9 години

"Новият мирен план за Донбас се пука по шевовете"Ами, ще се пука...Оттатък океана има подготвено джепане за 1 млрд. щ.д., което трябва да се изпушка. Онези *** от САЩ няма да спрат.

45

Az

преди 9 години

Вчера гледах по anna-news интервю с някакъв военен командир от армията на Новорусия, запорожец, който разказа как в момента се формира Запорожки полк от доброволци от Запорожието. Освен това разни други запорожки активисти, дори мисля има и депутат в парламента на ДНР, постоянно говорят че ще има Запорожка Народна Република ... Запада може да е отписал Донбас, да го жертва за буфер с Русия, но ще се изненада безкрайно когато накрая се окаже че Украйна няма излаз на море :)

44

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще има купища *** и поляци товар 200 в Дебалцево, в края на крайщата уса ще започне да си прибира товара, след като не иска мир ще плаща с животи.

43

Анонимен

преди 9 години

Рубладжиите и днес са активно на работа.Все си мислех, че малоумието е достигнало своя апогей, но атакистчетата ме опровергават отново и отново.

42

yy

преди 9 години

В донбас ВСИЧКИ терористи са Руски наемници.На заплата превеждана в Руски банки. Обаче се договарят в Долари.Путин плаща на най големите главорези, на които им е все тази къде се бият, да напдат Украйна.Дава им млади войничета от руската армия и руски танкове.Но ако свършат парите ще е дотам.Тази война е:Путин и руските пари с/у Украйна.Ще видим накрая като свършат парите, кой ще е победител.

41

zeus

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа, вчера избяга като наритано псе на въпроса ми защо пишеш само в теми, където Тиквата и САЩ плащат, днес ще ми отговориш ли?

40

Анонимен

преди 9 години

До добре рашко като се напие и марсиянски ще чуе по радиото

39

Анонимен

преди 9 години

Украйна вече я няма не го ли разбрахте вече УСА не им пука за Урина , целта е проста война с Русия без значение от резултата , давене в икономически и медиен план ДО ЦВЕТНА революция и сваляне на Путин.Украйна е просто инструмент , а войниците и МЕСО.

38

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Тия фермери и донбаски миньори се оказаха елитни, военни части... - а *** си мисли, че НАТО пасе трева...

37

искаме санкции

преди 9 години

Англия, Полша и Литва торпедират мирния процес в Украйна, като доставят оръжие на проамериканските войски на хунтата в Куев. Искаме санкции на ООН против Англия, Полша и Литва!