56

волгоградския

преди 9 години

Австралиецо кажи честно ама наистина честно каква кола караш и после и аз ще ти кажа моята но бьди честен

55

неанонимен

преди 9 години

До Анонимен 75Марш на училище,научи българския и тогава пиши по форумите!

54

Брей

преди 9 години

Аааа, инвалиди са, инвалиди! Умствени и морални, инвалиди!Само дето не са спрели правилно! Умствените инвалиди спират напреко! Това място си е за една кола, а тези наместили две! Тц тц...!

53

Анонимен

преди 9 години

В белите държави,дето има будна гражданска съвест,щяха да им демонтират страничните огледала,или да им залепят огромна лепенка на челното стъкло с подходящ за ниският им интелект надпис.

52

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ей "волгоградския" купи си Бентли и спирай кадето искаш. Аман от балгараци дребни зависливи прошляци ***

51

волгоградския

преди 9 години

Дали валерката и в Италия си позволява да паркира на място за инвалиди???? Едва ли

50

волгоградския

преди 9 години

А между другото заглавието искренно ме расмя

49

волгоградския

преди 9 години

Ей "австралиецо" кой та знай и тебе що кенефомияч си там ако си там изобщо па са правиш на олигарх че и ще ни вика булгараци пу да те *** в гастербайтера

48

Льольо

преди 9 години

"Инвалиди ли са Валери и Николета?"Абе ДНЕС.БГ, как може да питате подобно нещо? Засрамете се... Естествено че са инвалиди. Единия е футболен инвалид, другия плейбой инвалид. Що се прайте на ударени :D

47

Читател

преди 9 години

Инвалиди са, милите! Само че с ментални и емпативни увреждания ! Дето се казва - заспала *** в ***, сънувала, че скочила !

46

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 71...Що за човек си ти...що за злоба и завист,каквото и да е ,не може така да се злобее....,а и този ,който следи какво се пише,как е възможно да не го е изстрил все още ....понякога се изстива нещо ,което не е за *** ,а сега мълчание....комунистически завистливи ***....,а що се отнася за паркинга има си органи ,които може да ги глобят,,но не така със злоба

45

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ами паркирайте си вие бентлито там тогава, никой не ви спира ве българацитова е частна собственост не ви е бащиния да казвате кое бентли къде да паркира

44

Анонимен

преди 9 години

инвалид е *** им детенце, което предстои да се роди. аутистче, с редица генетични проблеми. валери, николета, защо го направихте това дете?! ЗАЩО!??!?!

43

Даката

преди 9 години

До СуекаАз затова емигрирах бате.

42

fen

преди 9 години

Aми един неуспял ритнитопковец изхвърлен от всякъде и едно недорaзумение нa плaстинaтa хирургия. Може пък и дa имaт инвaлиде тaлон. Нaли и любо бaйгaнъов се опрaвдaвaше че местaтa му били мaлки. `:) нa товa му се викa бг фолклор от ново време.

41

Анонимен

преди 9 години

Това реторичен въпрос ли е?

40

партиен член

преди 9 години

За простака няма значение дали е от София или от друго населено място.Важното за него е където отиде всички да го забележат.Единият начин е като спира на инвалидно място.В повечето случаи има достатъчно свободни места но инвалидните са близо до входа на мола или магазина и това ги прави добре видими което е добре за простака тъй като така и той ще стане видим.

39

Суека

преди 9 години

Всичко в България е пошлост и лицемерие ! Малко са останалите свестни хора мъже и жени :( жалко найстина ... тъжно ми е за вас !

38

София

преди 9 години

Това е комплекса, за който говоря. `Гражданея` е термин, който трудно се разбира, все едно за теб да кажа, че се `българееш` - пълен нонсенс, но както и да е. Междудругото ми беше приятна дискусията. Старите софиянци обаче имаме ангажименти, които зорко следим, а именно да изпиеме по няколко уиските в тая зимна вечер в някой бар на Шишман. Все пак реститути сме, ако се сещаш за коя тежка отговорност на градското битие ти говоря. Сполай ти друже - (без ирония)

37

Анонимен

преди 9 години

И аз съм спирал на такова място след 2 обиколки на този същия паркинг и пълна липса на каквото и да е място за паркиране. Проблема е, че няма ограничение във времето и най-вероятно паркинга е пълен с коли на съседи на Мола.