27

Я Русский

преди 9 години

13 февруари се навършват седемдесет години от една от най-ужасяващите събития от Втората световна война - бомбардирането на Дрезден Anglo-American авиацията. След спокойния град претъпкан бежанец са отпаднали 1478 тона силен експлозив и 1182 т на запалителни бомби. Имаше огън буря, която погълна десетки хиляди жени и деца, 19 болници, 39 училища, 70 църкви и параклиси ... Fire вихрови буквално изсмуква аварии - приток на въздух към огъня се движи със скорост от 200-250 км.

26

Циганин

преди 9 години

Каточета статията е доста повърхноста както и повечето коментарите под нея . Нима някой вярва ,че САЩ-БРОКЕРИТЕ на Майдана и куловодите на Киев няма да се интеерсуват оТ Украйна -просто те останаха по настрани -знаейки ,че Прошенко и Меркел ще прокарват идейте на Вашингтон в преговорите в Минск . На когО е ЗВОНИЛ НА НЯКОЛКО ПЪТИ Прошенко от Минск ? -НА Обама естествено или на БАЙДЕН !

25

Историк

преди 9 години

При разпадането на всяка империя се раждат нови държави.

24

до 46 демократ

преди 9 години

Търсят "демократ" за да му "забият" "соросойдно- атлантически ценности".

23

демократ

преди 9 години

Е нали Путин подписа да няма наемници от двете страни.Какво прави наемника Волен Сидеров с цялата банда в източна Украйна-Крим?

22

pastoral

преди 9 години

дори Том и Джери си имат сценаристи и художници. Днешните серии направо и пет стинки не струват пред онез, от онова време, когато всичко бе толкова близо до перфектното. 16 часа ми се струват прекалено дълго за нещо, което безконтролните войни от двете страни, отнасящи се с най-голямо недоверие към постигнатия мир ще унищожат за няма и пет минути. тук трябва да се спазва онова правило за престъпление на заповед...

21

Историк

преди 9 години

Озлоблението на подкрепящите руската агресия в Украйна е признак на бесилие.

20

Историк

преди 9 години

Агресивна Русия е изолирана от света както никога да сега.

19

Историк

преди 9 години

Няма лъжлива пропаганда, която да е спечелила война.

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24Що твоя много точен ли е ?

17

Историк

преди 9 години

Накрая справедливоста побеждава всеки агресор.

16

геоексперт

преди 9 години

Жужин ще загуби много от конфронтацията със Запада!Не е познал ,че Злия Чичо Сам ще мупусне гювеч..и жужето ще затъне в Украинската криза/блато !

15

Анонимен

преди 9 години

До ген.Хуркупопаднал си на менте дилър, търси друг дилър.

14

аад

преди 9 години

Хамериканско лицемерие! Те провокираха войната в източна Украйна чрез Десния сектор и Турчинов.

13

Историк

преди 9 години

Няма вечен диктатор.

12

Анонимен

преди 9 години

Елементарна историческа справка показва, че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за периода 1945-2001, като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

11

информиран

преди 9 години

мой приятел професор по международни отношения ме попита какво мисля за минските договорености и му отговорих,че според мен товаришчите от русия и окрайнината играят заедно в двойка срещу бабата и оланд-и против америка разбира се....не,прекъсна ме професорът-не става дума за двойка приятелю...налице е тройка...и баба меркелица играе с двамцата...

10

Анонимен

преди 9 години

Загубенякът от белия дом не можа да продаде оръжието на украинците. Може да го шитнат сега началниците му. И изяди още един шамар от Владимир Владимирович. Сега се е скрил някъде и мълчи като мишка.

9

Историк

преди 9 години

Агресията на Кремъл в Украйна може да е съдбовна за Путин.

8

Шлосер

преди 9 години

Не правилно заглавие още. Представител на САЩ е самия Порошенко и едва ли има някой, който да се съмнява вече в това след неговото дебелашко изказване днес, че мира е все още химера. Единствено не се говори, че Украйна е вече в състояние на банкрут "будна кома" от който няма да излезе скоро. Защото никой не дава и пет пари за тях. С ? 40 млрд. няма да се оправят нещата това е повече от сигурно. Бедата на Украйна се крие в нейното управление и особено сега при фашисти, като Яценюк.