176

До 193

преди 9 години

Това не е предложение е някакъв плач - искам да ползвам, ама казвам, че не ползвам и не искам да плащам. Това разбрах от написаното от теб.Дай смислено предложение!И за теб още нещо - щом ползваш топла вода, я дай предложение как да не плащаш топлата вода, която използва съседа ти, но тя не му се измерва и не се плаща от него, а от теб и останалите.

175

До 191

преди 9 години

Абе ти **** ли си или си ****?Като си купуваш жилище в сграда с парно, това е и желание да ползваш парно. Ако наистина не исакш парно, отиваш да живееш в сграда без парно или убеждаваш останалите да се откажете от парното. Защо ли малкото блокове, кото се отказаха от парното, после протъркаха праговете на Топлофикация с молби пак да ги включат?

174

е хайде де

преди 9 години

До Хайде де!Аз ползвам топла вода,но за радиаторите,ако искаш ела да провериш,че са свалени! Хайде стига с това,ако не са свалени,а ползват! Аз ли трябва да се грижа за интереса на Топлофикация?-ами тя да си измисли начин,а не да принуждава хората да плащат за услуга,която не ползват! Това си е техен проблем,защо трябва да е мой,год. наред им плащам без да ползвам,а като си свалих радиаторите пак плащам.Кой ще ме обезщети за този безумен рекет,колко пари натрупа това дружество само от неползва

173

Анонимен

преди 9 години

Принципно отдавна трябваше да се направи най-простото и смислено нещо: услугата на Топлофикация да се измерва и плаща там, където Топлофикация я доставя - в абонатната станция. След абонатната станция е собствеността на живеещите в сградата и какво правят ет с доставеното "топло" не е работа на Топлофикация. Топлофикация доставя, а това, което е доставено да се плаща. Най-добре е даже да се плаща предварително и колкото е платено, толкова да се достави. Кой колко ще плаща си е вътрешна работа на

172

Хайде де!

преди 9 години

Хубаво де, като сте толков умни, я предложете начин как да се плаща за парното, ако в един блок има парно, не всички пускат радиаторите и в всеки апартамент ползват парното по различен начин, като има и някои които твърдят, че са си свалили радиаторите, а всъщност имат радиатории ги псукат. Същото и с топлата вода - едни твърдят, че не ползват топлата вода, но я ползват и не им се отчиат по водомера. Хайде предложете нещо смислено, за да мога да ви оплюя, както сега плючете по всичко.

171

темата е стара но..

преди 9 години

До ЗаслугаМи те от Топлофикация освен с измама и рекет се занимават и с манипулации и лъжа и това е ясно вече за всичк! Остава правителството да се пребори с мафията Топлофикация за правото на всички данъкоплатци,които не искат да им ползват натрапените услуги! Ама тя мафият си има лоби и правителство,така,че Бог да ни помогне в несправедливостите!

170

Ivet

преди 9 години

До До иветВсъщност, хем си ***, хем си ***! Мнението на такива екземпляри изобщо не ме интересува. Логиката явно ти убягва, така е като не си учил навреме - вече ти е късно обаче! Съжалявам за пропуснатите ти шансове.

169

софия

преди 9 години

До ВарнаКой вие ли го ползвате за охлаждане,че не става ясно от излишният ви коментар?

168

Анонимен

преди 9 години

И който си е лепнал стирупор, да предяви иск към несанираните - излиза му топлото през техните ветрилници.

167

Заслуга

преди 9 години

Топлинната енергия , за разлика от електрическата ,се превръща в загуби когато завъртиш вентила и я откажеш.Причината е ясна .Топлоносителя я доставя .Откажеш ли я се връща и по този обратен път отново се загубва.Системата с вентилите , при която хората икономисват с мисълта по малко да плащат , практически е психологическа измама.В цената влизат загубите .Хем се мръзне , хем се плаща.Това освен че е психологическа измама представлява и невероятен цинизъм.Това е ,,заслуга на топлофикация и затова е правилно да не се плаща щом не потребяваш.

166

оточнение

преди 9 години

коментар 182 беше в отговор на малоумния коментар 168 Първите две изричения са цитат от същия *** коментар 168 на анонимника

165

Ivet

преди 9 години

До анонименАбсолютно различен е принципът за отопляване - не може да се сравняват несравними неща!!!

164

168

преди 9 години

еляндур - за тебе свободата да избираш е като да избереш да сереш в леглото дето спиш. Няма един лев да си плати парното и го спира, стои на студено, прецаква съседите пък за "свободен избор" говори. То се вижда кой в случая е .... възпитание кво да прайш:) Сега другият момент е не аз прецаквам съседите,ами като е тъй съседите да плащат таксата ми мощност а кво ше кайш:) Чат или мат? Дай пък заради съседите разбиш ли да си плащаме рекета а? Много ти е глупав довода,ама много хахаха!

163

Анонимен

преди 9 години

Моя апартамент е южен, а на съседа отдясно северен съответно го топля, към кого да се обърна че ми краде от топлото ?

162

супермен

преди 9 години

Мошеници са тез дето ползват парно, а искат другите да им плащат по някаква част от сметката.

161

Анонимен

преди 9 години

Тия на твърдо гориво също посредством комините си топлят всички отгоре си. Да вземем и на тях да им платим за топлообмена.

160

168 селяндур

преди 9 години

До АнонименПо-принцип на *** коментари,лишени от всяко етично и нормално поведение нямам навик да отговарям,но искам да кажа само,че твоята квалификация е обида за селяните,защото освен,че си невъзпитан се излагаж жестоко.След като нямаш доводи обиждаш като най-големия ***! Само това ще ти кажа жалко топлофикационно адвокатче!

159

Анонимен

преди 9 години

Тц, мошеници са тия, които искат да ползват услуга, ама да делят цената за ползването с всички останали.

158

Анонимен

преди 9 години

Пртриен рекет.

157

Анонимен

преди 9 години

Браво бе! Той те прецаква, че ти плаща 1/4 от сметката, въпреки че стои на студено. Нахал гражданеещ се!