61

Анонимен

преди 9 години

Ние дефакто сме територия в чуждо владение, чийто собственик си прави каквото си иска, понеже ни е завладял. И ще е така, докато не минем в други ръце, понеже ни осигуриха да сме твърде малки, за да имаме глас. Сега ни курдисаха против любимата Русия, но затова, за жалост, вина има и самата руска дипломация, която ни остави на западните страни. Молете се, братя българи, за да ни помогне Бог, а не злобейте против всичко и всички!

60

zeus

преди 9 години

До ОдисейГадничко ли ти е, че не минава пропагандата и ти слагат минуси? Платени *** като теб заслужават точно това. Доказателството, че си *** е в това, че пишеш само под теми за НАТО, САЩ и Русия, само където от американското посолство плащат ;)

59

до Одисей-72

преди 9 години

Не одисейчо не са само седем минуса-повечето ти подминават коментарите,и неслагат нищо--щото отдавна са разбрали че си ***..схвана ли...

58

--

преди 9 години

" ... ще позволят съвместната охрана на въздушното пространство с партньори от НАТО"Знаете ли какво значи това? България да се откаже от "лошите" руски изтребители със "скъпа" поддръжка и понеже нямаме пари за нов внос-трета употреба американски самолети, ТУРЦИЯ да започне да охранява българското въздушно пространство ?!?! Управляващите не са просто предатели, направо са за СЪД и РАЗСТРЕЛ!

57

до 73

преди 9 години

Били ни освободили Русия..ха..ха А прочети за първата петролна война.Руската империя си плете собствената кошница и ако не са били опълченците на Шипка нямаше да има България.Я да те питам къде е Волжка България "освободена от Иван Грозни....ха..ха

56

Анонимен

преди 9 години

До демократ до 63Мислиш ли, когато пишеш. Съмнително дали си демократ, но със сигурност си ***.

55

Анонимен

преди 9 години

Вън мръсния руски ботуш от БГ! Веднъж и завинаги!

54

До 70

преди 9 години

А Наследника на Киряк Стефчов е тук. Абе бок--к Ни сме били 5 века под турско робство и ни е ОСВОБОДИЛА РУСИЯ а държавите които сега членуват в НАТО са въоражавали Турция.

53

демократ до 63

преди 9 години

Турция не ни е окупирала от 1878г...за разлика от руските агресори и мародери.Заплахата от Турция-съюзник идва от пропагандата "говорит масква"

52

М да

преди 9 години

В България никога подкрепата за нато не е била над 50% . Затова и не се правят социологически изследвания по въпроса. В момента на влизането ни подкрепата е била под 30% срещу над 65% против. Дори и сега *** подкрепящи НАТО са по-малко от 50% ВЪН ОКУПАЦИОННИТЕ ВОЙСКИ НА НАТО СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ

51

Анонимен

преди 9 години

Турция е член на НАТО ,И отказа Американски и Натовските бойни самолети да излитат от Турция -- за Ирак и Сирия от Американската база в Турция !!!Това с какви закони става ( с никакви )Турците не смятат , че територията им е Натовска , щото първо е турска !

50

orce

преди 9 години

Mnogu delikatna situacija e edno takvo resenie.Nato i ZAPADOT moze se da si govorat no vo bilo kakov konflikt ako od rdna teritorija ili drzava vlezat vojska vo drua drzava togas PRV agresot e toj od kade vleguva okupatorot i so toa stanuva legitimna cel na odmazda i kontra udar direkno na agresorot.Toa e realnosta a BUGARIJA I DE FAkto ja gubi suverenosta ako vece ne e kasno t.e.e izgubena

49

Анонимен

преди 9 години

Американците готвят война, а вие българи сте ***.

48

zeus

преди 9 години

До демократТи руски не искаш, ама по логиката на НАТО турският е добре дошъл, при това съвсем законно!

47

демократ

преди 9 години

Добре дошли!Тук руски ботуш няма да стъпи.На дядя иван му счупиха краката.

46

Анонимен

преди 9 години

Турция не желае базата ,, Инджирлик,, да е на нейна земя. Затова щели да я местят. ..къде ли се питам ?!

45

zeus

преди 9 години

Одисей, не ми се прави на ***, понеже не си. Едно е гласуването за парламент, съвсем друго референдум за влизане в НАТО. Не се прави на неразбрал с разни проценти, сам знаеш колко прасето в парламента защитава интересите ти. Проучванията тогава показаха, че по-малко от 45 процента биха гласували за членство в НАТО та референдум нямаше.

44

Окупирани

преди 9 години

Борисов , ако от всяка натовска държава , решат да преминават войски , То това си е ОКУПАЦИЯ !От юг Турция , от север Румуния , Унгария, Полша, Германия ...От Задокеана САЩ , Канада ...

43

zeus

преди 9 години

До ОдисейНе ми говори общи приказки, ами кажи защо нямаше пряк референдум. Представителната "демокрация" ни е ясно как работи, каквото кажат от партията, това се гласува, никой не му дреме за мнението на избирателя.

42

БРАННИК

преди 9 години

Не ви е срам.