45

с.

преди 9 години

И да добавя нещо за да информирам платените *** на руски ботуши,които плякат минуси като полудели!Ай донт гив а фак дикхедс!Айде с здраве!

44

с.до 52

преди 9 години

Напълно е вярно,че навсякъде има бедни богати!Също така е и вярно,че много хора крадат просто за спорта!Проблемът е,че ако в Голямата ябълка бедните са 6%,то в България е доста по-неприятна ситуация!

43

с.до 44

преди 9 години

Забелязвам,че имаш детайлни познания за супермаркетите и тяхната позиция и политика спрямо гепаджиите на територията на Руската федерация!Предполагам,че можеш да ни издекламираш и вътрешният им правилник!:)А съм и сигурен,че познаваш бабичката лично и всъщност не е крала масло,а уиски и освен това си е жива и здрава!Няма нищо по-смешно,жалко и малоумно от русофилистика!Ако трябва не от 9,а от 15 кладенеца вода ще извади само и само да защити идолите си!:)Дано поне плащат като хората!:)

42

с.

преди 9 години

Пропаганда другия път!И в България има възрастни хора,които крадат дребни неща от супермаркетите защото гладуват!Американците например не съм забелязал да отричат наличието на бездомници,бедни,проблеми и така нататък!Виж,в Раша всичко е мед и мляко!*** сте!

41

Анонимен

преди 9 години

Действието на залавянето на руската баба се развива в бюджетен супермаркет където цените са по-ниски, а стоката с по-лошо качество.

40

Анонимен

преди 9 години

Агенция Франс Прес съобщава за руската баба, която е заподозряна за кражба на пакетчета масло и починала в ареста от сърдечна атака.

39

Анонимен

преди 9 години

Пропагандата не знае граници!

38

До Кайо

преди 9 години

Всичко писано срещу ЕС и САЩ е истина, но ако е срещу Русия, е пропаганда! ГоУем си товариш.

37

Атанасов

преди 9 години

Чудех се какво ли още ще измислите, но определено надминавате и най-смелите ми очаквания относно развинтена Ви фантазия!p.s. подсказка за следващо заглавие: "Дядо, ветеран от ВСВ се натрови с домашно приготвена махорка! (подзаглавие - поради липса на пари и спрян внос на "Стюардеса" за Русия)

36

Анонимен

преди 9 години

Една пачка масло е 20 рубли, три са 60, или това е по-малко от един долар. Все едно у нас да откраднеш бисквити. В нашите супери за такива дребни кражби дори не викат полиция ами смъмрят крадльото и го пращат по живо по здраво. Ако обаче продължава да краде, най-лошото което може да му се случи е да го снимат и да го сложат на дъската за порицание.

35

Кайо

преди 9 години

Много глупава пропаганда! Нима в България няма бедни стари и беззащитни хора, които могат да се използват за пропаганда срещу нас. Този, който е пуснал статията преди години вероятно е писал хвалебствени неща за Русия. Жалко е да се следват пропагандистки клишета насочени срещу страна, която е жертвала хиляди за свободата ни.

34

хмн

преди 9 години

Тя блокадницата просто си е мислела, че за тея всичко е без пари, като нашите ОФ-та...

33

Анонимен

преди 9 години

а в Раша намаляват цената на водката

32

Анонимен

преди 9 години

Частният сектор в САЩ е създал 213 хил. работни места през януари, а в Раша

31

Анонимен

преди 9 години

"Руска баба"Ей да ви се не види и отношението, редакторско!Нали сте наясно, че това ще ви се връща ...Да не ви викат Български дядовци

30

Анонимен

преди 9 години

Женщину задержала охрана, администрация магазина вызвала полицию.По предварительным данным, блокадница умерла от острой сердечной недостаточности.Колко трябва да е отчаяна тази нещастна женица, за да стигне до това унижение. Обикновеният руски човек не струва и копейка за Путин и олигарсите му.

29

Анонимен

преди 9 години

Урааа, другарки и другари! Най-накрая построихме развития социализъм!

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30 Откога горчивата истина за мизерна Русия е пропаганда, при това точно на този сайт. Русия има 2 лъскави мегаполиса - Москва и С.Петербург. Останалото е мръсотия, разруха, лоша инфраструктура, мрачни хора. Ето я новината, от извора:В Петербурге скончалась в полицейском участке 81-летняя пенсионерка-блокадница, задержанная за кражу в магазине трех пачек масла. Об этом сообщает *** МВД России по Санкт-Петербургу и Ленинградской области.

27

Анонимен

преди 9 години

Мдаааа, райски се живее при Путин!

26

Анонимен

преди 9 години

малко по на запад ходиш по кофите като те мързи