147

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------------ЦРУ-то разбра че Путин крои нещо срещу България-нещо като в Украина.Затова дойде Кери и заяви на всеушлушание че НАТО и САЩ са твърдо зад България.Това беше предупреждение срещу Путин да не закача България.А тук някакви заблудени *** скимтят в защита на агресора.По бързо трябва да се строят НАТО-вски бази в БГ,по бързо.Ако трябва и съботници ще организираме.Долу Хитлерофашизма,Долу Путлерорашизма ! Да живее НАТО-вска България !

146

Анонимен

преди 9 години

защото ние бяхме приети без референдум---------И да имаше референдум щеше да е 90% ЗАСещам се как всички се радваха ...Много хора си мислеха, че ще забогатеят лесно, просто защото сме в ЕСНякои пък се радваха, че лесно ще имигрират

145

42

преди 9 години

НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ. СЕГА НАТО ЗАМЕСТВА СССР, А ГОЛИЯТ ТУМБАК ВИНАГИ Е НАШИЯТ И ПРЕДИ И СЕГА. ДАЖЕ СЕГА Е МНОГО ПО- ГОЛ.

144

Анонимен

преди 9 години

До werНарочно искат да специален закон, за да не могат да бъдат после лесно изгонени.---------------Не може да ги бутне никой, докато управлява бате Бойко, а той ще управлява още дълго

143

wer

преди 9 години

Бг е нелегитимен члан на НАТО /приет без референдум/Продължават да се вземат някакви решения, които ни третират само като територия. Нарочно искат да специален закон, за да не могат да бъдат после лесно изгонени.Под благозвучното команден център нарочно се изпуска военни бази, потенциално обект на ядрен удар. Всичко удивително напомня филма Господин за 1 ден, в главната роля - България.

142

Анонимен

преди 9 години

И понеже има тук хора, които все разправят едно време Руснаци как са влизали в България да колят. И сега като влязат в София, да не ревете пак Има си причина!

141

MAKEDON

преди 9 години

Opaaaaaa Bugarija po cetvrti pat na gresna strana .

140

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен---------------Защото руският агент Янукович спря преговорите за члелнство в ЕС. Подчертвам ПРЕГОВОРИ, а не ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ. И защо ги спря? Защото така му нареди Путин.-------------Я ми покажи една статия в която пише, че Янукович е ПРЕКРАТИЛ преговорите за членство в ЕС. Я да видим!Е това са откровените измислици и лъжи. Аде де?!!!! Покажи да видим

139

Анонимен

преди 9 години

Не може да ми показват по ТВ агент на ЦРУ, който пали живи хора, които протестират, а аз да подкрепям това. Няма кака да стане. Може да мълча, може да си затварям очите, ама няма как да забравя изгорените хора и онези двамата отпред - абсолютно същите хора, които имат снимки с шапки на ЦРУ, имат снимки дори с Обама и т.н. И освен това единия беше и на майдана, има снимки!!!!Как вътрешно в себе си да не подкрепям справедливостта???????Кажете ми проамериканци!!!

138

НАТО

преди 9 години

Вследствие на забавянето на влизането на БГ в НАТО, Рашките имаха възможността да вилнеят във бащини ни дворове и се случиха катаклизми като Финансови Пирамиди от 1995, Правителство на Жан Виденов. Опоскване на Българската икономика от Русия и в резултат най-бедната държава в Европа. Събитията от Февруари 2013 бяха прелюдия към глажданска война която засега не се случи /колкото и да ги е яд/. Сега Енерго Про се пробва във Варна пак, ама Варненци още ги боли *** и не се поддават.

137

Анонимен

преди 9 години

НА клипа имаше 2-*** американци!!!------Само искам да подчертая, че тея двамата са агенти и ги има на други снимки и клипове и двамата даваха указания да се блокира сградата и да се запали.Двамата са известни агенти и ги има на хиляди снимки и клипове!!!

136

Анонимен

преди 9 години

пардон да защитавате агресивната му политика. Нямате ли отговори?-----------Аз подкрепям Путин за кризата в Украйна, защото от началото, още когато на майдана се стреляше и до сега, аз не съм видял адекватно отношение на САЩ и ЕС към проблема, само виждам агресия срещу Русия.И затова подкрепям Путин.Янукович беше свален с въоръжен преврат. Бяха запалени живи хора в сграда, а те протестираха! НА клипа имаше 2-*** американци!!!Ето затова подкепям Путин.И още много хора го подкрепят по света!

135

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До zeusАко не са тия бази на НАТО светът щеше да се комунизира и путинизира... - не забравяй, че голямото противопоставяне започна след "Великата" ревалюция през 1917 гадина...Без НАТО светът щеше да бъде само Северни Кореи, а не Южни...

134

Рашка Говнящка

преди 9 години

На паметната дата 9 Май Путлеристите ще раздават *** на драскачите от Атака

133

Нане и Вуте

преди 9 години

Жалко. Това младо поколение е обхванато изцяло от маразъм ,но Жалко. То скоро ще им дойде акъла,но нема кого да намери тогава.

132

zeus

преди 9 години

До Анонимен 196Интересно кои са по-големи терористи, НАТО или Русия. Я вземи погледни колко бази имат САЩ извън територията си и колко Русия? В колко независими страни САЩ са имали военни мисии и в колко Русия.

131

Кипър

преди 9 години

Турция като превзе Кипър, нато се хилеше отстрани и гледаше. Ако Турция превземе родопите, командния център от Полша ще нападне ли Турция?

130

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен"Ако се премахнат сащ, германия и израел, повече няма да има войни!"...Само Русия е достатъчно...

129

От Мюнхен

преди 9 години

На Мюнхенската конференция ясно беше казано, че без Русия на страната на Европа в Европа не може да има сигурност. Команден център не може да спре ядрените ракети. Цялата игра е, за да може една безсмислена и агресивна организасия като нато, която за кеф бомбардира Белград, да си намери повод да се разшири и да вземат повече пари от европравителствата за някаква измислена отбрана. Срещу ядрените ракети? Гърция като е в нато турция превзеха половин Кипър. Какво помогна нато на Гърция?

128

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 186След като поддържате славянския мир... - защо трепете вашите братя украинци... - на всичко отгоре и държава са ви дали...