87

харкив

преди 9 години

До УКРАИНЕЦOхуел, что ли?

86

Петър I

преди 9 години

До АнонименКой иска да я завладява ве кир Достатъчно е да си я цепнат като ПолшаА тоя дето пита - не, не са украински руснаци а украински поляци Понял бля?

85

Анонимен

преди 9 години

108, от теб по-голяма путарана няма!

84

Анонимен

преди 9 години

За пореден път се убеждавам, че да си русофил е диагноза. Как тези хора не могат да осъзнаят, че армията на РФ колкото и да е голяма не може да окупира най-голямата европейска държава. Или да го кажа по-простичко за да ме разберат всички: ЛНР, ДНР подпомагани от РФ, заедно с всички нашенски русофили НЕ МОГАТ ДА ЗАВЛАДЕЯТ УКРАЙНА.

83

Анонимен

преди 9 години

Kavkaz dokoga shte e okupirana ot RUSIA

82

Анонимен

преди 9 години

Да вкарват оръжия и да ги измитат от Украйна. Нали и без това Русия твърди, че няма техни бойци и техника там? Демек напрактика няма да воюват с Путин, а с група пияници снабдявани от путк*та. Ай бой и да *** по-бързо, че ми писна от тия статии

81

Анонимен

преди 9 години

Няма руски опълченци в Украйна... Има САМО украински руснаци в бандитски групировки подпомагани от Москва... Мародерстват от град към град на принципа на хуните...

80

Анонимен

преди 9 години

Ако украинците са руснаци защо руската армия избива украински руснаци ?Само мога да сложа още няколко въпросителни - ?????????????????????????????Защо, бре ***, трепеш народа си като сталин?

79

Анонимен

преди 9 години

Хей, рубладжии, никой от вас не е бил в казармата. Само се пуйчите и се криете зад гърба на Русия без да знаете какво е да си под пагон. Приличате на стари моми от село Дивотино, които се изказват за парижката мода дето не са я и помирисвали.

78

сър пичук

преди 9 години

... хм, трЕбе и персонал да внесат... щот' желаещи да идат войници у Украйна - нЕма. А "вносния" персонал, ще ожесточи опълченците... и броя им ще увеличи.

77

това е истината:

преди 9 години

" но ако нещо е в състояние да стресне руските хора, за да се съгласят с открита война срещу братята славяни в Украйна (засега те не я приемат), това би била идеята, че ще се сражават не с украинци, а с НАТО - военния съюз, за когото от деца са били приучавани да вярват, че цели тяхното унищожение."

76

Анонимен

преди 9 години

До Анонименне се хващай на бас! русия не е като българия, която е единствената държава, която има само военначалници, без военнослужещи!

75

Анонимен

преди 9 години

Ха са дали оръжия на укрите, ха Шаломов е обявил амнистия срещу воинишка служба на тежките престъпници. И тогава срещу хунтата ще се изправи една модерно въоръжена армия от кръвожадни съдисти, спрямо която блек уотърите са хрисими агънца!

74

Анонимен

преди 9 години

явно отново ще се възроди европейския съюз на съветска русия!

73

Анонимен

преди 9 години

РФ е измислена държава, разполагаща с огромна територия и ресурси и населявана от малобройно население.

72

Анонимен

преди 9 години

Хващам се на бас , че всички фенове на руската военщина не са били в казармата. Много е лесно да хвалиш руското оръжие и непобедимата руска армия, без да си влизал в руски танк.

71

Алекс

преди 9 години

Хехе, тролската машина в действие. Като гледам колко постоянно е присъствието, им се чудя имат ли живот извън троленето.От друга страна като чета такива откровено *** бисери на пропагандната машина направо ме връща в соц детството. Радвам се, че не се налага да живея в тяхната обстановка.

70

Анонимен

преди 9 години

Писал съм и пак ще напиша, всички измислени държави ще се разпаднат с грохот! Украина е такава държава и подлежи на (п)утилизация!

69

Румбо

преди 9 години

"Братя" американци,що взехте да давате заден ход?Ами давайте на Хунтата оръжие,дайте им и персонал-опълченците ви чакат като топъл хляб,сърбят ги ръцете да ступат американски ***!Ама май няма да стане-де го тоя кураж...Може да лаете за "демокрация",а като замирише на изгоряло-нъц!То и наемниците май взеха да си тръгват-рискът стана прекалено голям.

68

Анонимен

преди 9 години

Сибир е изконна китайска земя.