367

Анонимен

преди 9 години

Работата върви така, че при опит за мобилизация Тиквата и лакеите му ще бъдат съдени от Народен съд. Само раздайте АК 47 и ще ви припомним за Войнишкото въстание. Ще има бегание и криене но не всички ще могат да офейкат.

366

Джона

преди 9 години

Аз се записвам доброволец при едно условие: искам демократа да ми дойде във взвода че да му направя една физзарядка

365

Резервист

преди 9 години

Аз за тая скапана държава не отивам на война , който иска да идва -турци , гърци,румънци , руснаци ,германци ,.....марсианци ....все ще е по добре от тези изедници , А АКО МЕ МОБИЛИЗИРАТ НА СИЛА ПОЗНАЙТЕ НА КЪДЕ ЩЕ ПОДКАРАМ ТАНКА ....ПРАВО КЪМ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.

364

Анонимен

преди 9 години

ще ми мобилизирате дедовия

363

Анонимен

преди 9 години

Тези пушки, които искате да насочите срещу руснаци, трябва да се обърнат срещу вас - *** на Америка!

362

Анонимен

преди 9 години

Знаете лш защо Боце вече го пазят и снайперисти? Боце, Плевньо, Пеевски и част от *** са откраднали от Южен Поток 500 милиона лева. Руснаците си искат парите и са му изпратили депеша, че ще има наказание. Дебелия си и отаковал от страх, увеличил си охраната двойно и не смее да излезе от хотела. Ще бъдем свидетели на интересни събития.

361

непукист

преди 9 години

Опитват се да разберат с колко пушечно месо разполагат.Много е просто да извадят тези които са на 25 години в момента после да преброят останалите живи запасни и най-вероятно ще се получи неприятна бройка. Какво да се прави казармата е отживелица нали и нещо мераклиите за отстрел не достигат.

360

Анонимен

преди 9 години

Ей, управляващи! Внимавайте в картинката, ако ни вкарате във война с Русия, ви чака нов народен съд! Вие сте национални предатели! Има ли и 1 българин жертва във война, считайте, че народът няма да ви прости и ще увиснете на бесилото скоро!

359

Генерал Колев

преди 9 години

Ние воювахме срещу руснаците, и ги бихме, и то много. И ако трябва, пак ще воюваме, но не и в името на НАТО!

358

Анонимен

преди 9 години

Докато не се организираме и не протестираме, тия на маймуни ни обърнаха!

357

Анонимен

преди 9 години

Гадовеее, как може да хвърляте българи, срещу руснаци! В ада да врите дано!Да се вдигнем на протест, хора!

356

ставри

преди 9 години

До ШопТо това трябва да знаеш как се прави.

355

Анонимен

преди 9 години

Няма да воювам срещу руснаци, ***!

354

ставри

преди 9 години

Каква мобилизация?То това да не е метла-да я вземеш и да почнеш да метеш?Или както по американските филми-вземаш автомата и започваш да гърмиш.Освен това,ако си дадем и двата изтребителя да участват в бойни деиствия....

353

Анонимен

преди 9 години

Срещу руснаци няма да воювам, не знам какви сметки си правите, но ще ви излязат криви.

352

демократ

преди 9 години

Преди да му даде държавата на някой пушка минава през военна комисия(там има разтвори задни бузи....питайте Волен).Не се безпокойте 100% съм сигурен че празнуващите днес путеноиди няма да им позволят да участват.Българската армия не е място за "братска любов"!На тях може да раздадат полицейски палки-дъълги и дебели.....ха..ха..ха А и изменници и слуги на вражеска Русия няма да ги викат,на тях ще раздават полички.

351

Райна

преди 9 години

Mъже? Мобилизирани във войска??? Ехехеххе :D

350

aygul

преди 9 години

bravo, kamelia sabrala gi e sichkite tuka birje birje.

349

Анонимен

преди 9 години

Властта яко се уплаши от мненията на хората за воинствените им планове,затова в момента е впрегнала цялата налична *** *** да обикаля по интернет форумите и да пише идиотизми,,само ,че *** мишки ,това,че в момента срещу заплащане пишете идиотизми ,няма да ви спаси кога ви изтипосат на бойното поле,икъдето първи ще отнесете хурката,защото на война не е като да си развявате задниците по гей парадите както сте свикнали и да държиш оръжие не е като да държиш вибратор.

348

Анонимен

преди 9 години

А, най-после сте поправили неграмотното "проверят" от сутринта...