74

проруска

преди 9 години

Европейски лицемери!!!

73

Анонимен

преди 9 години

то целия свят видя и разбра, че Порошенковите укри бият по цивилното население, само Меркел не разбра. То слепите прогледнаха само тъпите НЕ!

72

me

преди 9 години

Ми Порошенко вместо да призовава за мир, да хване да изтегли войските и тежкото въоражение и въпросът ще бъде решен. Ама не го прави, нали?

71

Калоянът Кесар

преди 9 години

Киевската хунта не може да надделее над желанието на украинския народ да бъде свободен! Самите украинци не искат Порошенко, който е политическа марионетка. Всъщност, украинските РУСНАЦИ гледат на Русия като Родина, както македонските БЪЛГАРИ знаят, че България е Отечество! Така, че русофобията в Украйна е фалшива пропаганда на местната нихилистическа клика тоест конфронтацията и с Русия е изкуствена и ненужна! Русия и Украйна са братски държави и ЕДИН НАРОД! Те трябва да се разберат по мирен път

70

Анонимен

преди 9 години

- Кой хлопа в този късен час?- Дъската ти - отвърна глас.

69

Киро

преди 9 години

Доле евросъюзо Доле америка. Руснаците кой сакат него бият, Навремето кога сме имали партизание доле у раскито Царю е треперил сега и Пороженко поти цайси. Да се съберем доле мазолея и да възродиме комунизмо.

68

Анонимен

преди 9 години

До 230България е република, и не се управлява от безработни несретници дето се кланят на Пу и гласуват за Волен. Така че хаде да видим как ще стане тая с народната власт. Айде, излизайте да протестирате срещу сметките за тока.

67

Киро

преди 9 години

Я викам да събереме чета да се криеме по дефилето и кога додат руснажите да метаме каскети. Га дадът апартамент у центъру

66

Анонимен

преди 9 години

Опълчението на ДНР и ЛНР с помощта на съвместни действия успя на практика да завърши обкръжаването на групата украински военни в Дебалцево. 10 хил. украински военни са в капана на дебалцевския котел

65

Майката

преди 9 години

Сега му е времето опълченците да тръгнат нахт Киев и да продължат до Лвов без да спират. Няма кой да ги спре, а напротив само ще ги последват. Пък и НАТО не са готови. САЩ също са напълно неподготвени и затова им треперят мартинките. Тръгвайте опълченци, сега е моментът.

64

Анонимен

преди 9 години

you tube-Hozier - Take Me To Churchстрашно парче

63

1234

преди 9 години

Призовават, защото разгромът на марионетките им е близък. Досега си мълчаха, нищо че всеки ден загиват граждански лица и се разрушава инфраструктура, защото сметките им бяха, че ще успеят да се наложат с груба сила. Демократи, какво да ги правиш.

62

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

И стига вече с тия "опълченци" и "сепаратисти"... - нека бъде ясно... - войната е между Украйна и Русия... - ето вчера *** вкараха в Украйна 80 камиона с муниции /хуманитарна помощ/...

61

Анонимен

преди 9 години

Армията на Русия е във възход. Идеята да изпреварваш ядрен удар на САЩ е пълна глупост.Ответният удар на Русия ще бъде унищожителен. Но тогава оцелелите ще завиждат на умрелите. Военната заплаха и водене на политика от позицията на силата срещу Русия и Путин е абсолютна глупост и напълно безперспективно.

60

браво

преди 9 години

Командира на наказателния отряд Азов е надупчен от опъченците и сега е в болница при своя колега от десен сектор!!!един по един си заминават.......

59

до русофил

преди 9 години

"Тея тримата се описват с една дума ***! Докато призовават снарядите им трепяр невини жени и деца в Домбас!"...Оланд се опита да смени курса, но му спретнаха Шарли. Така преди десетилетия когато Шарл де Гол искаше да напуска НАТО и се опита да не се подчинява на господарите от САЩ изведнъж започнаха студентски протести - когато Франция процъвтяваше, бейби бума когато хората във франция живееха добре и правеха много деца изведъж се появиха социални протести.

58

до последно

преди 9 години

Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

57

искат оставката

преди 9 години

В Куев има демонстрации на войници от фашистките батальони. Искат оставката на Педро Пороченко. Обвиняват го в безхаберие.

56

Анонимен

преди 9 години

Хитлер с пола. Да си гледа нейното, а не чуждото. Като почне критиката, живота е труден!?

55

Анонимен

преди 9 години

За 12 години Путин увеличи бюджета на Русия 22 пъти.Увеличи военните разходи 30 пъти.Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти (по ниво на брутния вътрешен продукт Русия се издигна от 36-то на 6-то място в света).Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти.Национализира 65% от нефтената промишленост и 95% от газовата.Средната заплата в на държавните служители се увеличи 18,5 пъти. Средната пенсия се увеличи 14 пъти.