322

Анонимен

преди 9 години

руският корпоративен дълг с падеж 2015 е 120 милиарда долара. роснефт е във фалит и се разпродава на части. агресорите ще ги сподели глад и разруха. китай ще им подхвърли нещо срещу територии

321

Анонимен

преди 9 години

А ти съмнявал ли си се в това,че Китай е новият икономически колос?Какво си мислиш,че докато Европа и Русия се самоунищожават другите не печелят пари ли?Между другото най-тлъстите парчета от европейската баница бяха за САЩ,Канада и Япония.Европа е труп.

320

светлото бъдеще

преди 9 години

Скоро чайниците ще предложат на путин да купят Сибир...и то така ,че джуджан няма да може да откаже

319

Анонимен

преди 9 години

след като рашките си ритнаха канчето на запад остава им да станат суровинен придатък на китай. така поне ще могат да си плащат пенсиите и заплатите още известно време. после ще продават както с аляска

318

Анонимен

преди 9 години

Така,че и Западът се дезинтегрира .Днес центърът е САЩ и всички останали западни провинции.

317

2025 година

преди 9 години

станал е инцидент на китайско финландската граница

316

Анонимен

преди 9 години

Какво не е изчислила Европа?Собственото си бъдеще.Младите хора в ЕС бяха поощрявани да учат обществени науки с пропагандна цел,НО Европа няма достатъчно лекари,архитекти,инженери.Многото компромиси към трансатлантическите приятели забавиха неимоверно икономическото и научно развитие на стария континент.Европа се дезинтегрира икономически,гиганти като Нокия,Филипс вече не са европейски.ЕС изостана фатално.А сега на къде?

315

китайче

преди 9 години

Пуснали сме китайската капка в/у Мечака и скоро...много скоро ще има положителен резултат...ще опитомим Мечака...ех този необятен Сибир най после ще го усвоим!

314

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

ЛЕ-ЛЕЕ ,ПАК ПОЧНАХМЕ С ТАЯ РУСИЯ . ПРОГЛУШИХА НИ УШИТЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА С АМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА ЗА "ЕНЕРГИИНА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ " ,А СЕГА СЕ ОКАЗВА ЧЕ КИТАЙ НЯМА ДА Е "ЕНЕРГИИНО ЗАВИСИМ " А ДОМИНИРАЩ ? КАКТО Е КАЗАЛ ЕДИН РУСКИ ПОЛИТИК "ЗАВОДИ МОГАТ ДА СЕ ПОСТРОЯТ ,НО НАХОДИЩА НЕ МОГАТ "-ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО . ОСВЕН ТОВА КИТАЙ ИЗПРАТИ ПЪРВИЯ ЧОВЕК В КОСМОСА С РУСКИ ТЕХНОЛОГИИ ,НАПРАВИ ПЪРВИЯ СИ ИЗТРЕБИТЕЛ ,АТОМНА ЦЕНТРАЛА И АТОМНА БОМБА СЪЩО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСНАЦИТЕ . ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ....

313

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен--------------Никакви кинти не струват-всичко е безплатно.в Щатите много добре знаят че Путин е психично болен.Кери за това дойде в България-да предупреди-гответе се за всичко-путин се е заканвал на България.Украинците сега са всъщност войници на САЩ и целия цивилизован свят-срещу путин-шеф на феодална държава с ядрено оръжие.нещо като пияна мечка с атомна бомба.

312

Случаен Минувач

преди 9 години

"Ако Западът даде на Русия цяла Украйна, веднага Кремъл ще заговори" - много интересна идея.Но само идея. Идея върху която авторът на статията започва да спори сам със себе си.Статията само по себе си е пародоксална.Естествено, че Русия има излаз и възможности само за два пазара на газ. Европейски и азиатски. Добър анализ за азиатски в контекста, че няма вече европейски. Обаче България още дълги години ще купува руски газ. А Украйна е една фалирала държава и АЗ не искам да плащам за нея.

311

Анонимен

преди 9 години

До 453:Точно!Защо Украйна още не е обявила фалит?

310

край

преди 9 години

Англо говорящите и германците тикат една славянка православна страна с огромна територия и природни богатства с бял европейски народ на изток. Съюза на Китай и Русия може да роди Франкинщайн- Коитайците с руските ресурси и руските вонни и космически технологи ще командват света а американците и германците ще козируват.

309

Анонимен

преди 9 години

Много не реалистична статия. Вучев, да не би да ти плащат от разни фондации?

308

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябва "руска любов" , трябва да добиваме газ и нефт в България!

307

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен----------Вече съм задавал въпроса дали малката, черноморска, християнска, исторически свързана с Русия наша европейска страна трябва да бъде бомбардирана една седмица с руски бомби, ракети и снаряди, за да прогледне по въпроса за руската любов, както това се наложи през август 2008 г. на малката, православна, черноморска, исторически свързана с Русия европейска Грузия.

306

Анонимен

преди 9 години

Санкциите вършат идеална работа, докато *** е на власт санкциите няма да отпаднат.Има шанса да се оттегли сам или да бъде свален. По-вероятно е второто...

305

Анонимен

преди 9 години

Защо украинците са ***:защоро не могат да си вдигнат територията и да я преместът дълече от Русия;защото винаги ще са периферията,а не ценрърът на ЕС;защото няма да могат да експлоатират собственитв си блага;защото са по-*** и от българите.

304

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА бе ***, не можеш да унищожиш силозите, загива цивилното население и от двете страни.

303

ukrainec

преди 9 години

До НАТО помагаЕ,И КВО ОТ ТОВА / СКОРО ВСИЧКИ МУНИЦИИ ЩЕ СА НАТОВСКИ И ОРЪЖИЯТА СЪЩО.ТОВА ПРЕЧИ ЛИ ТИ ?