63

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 76Съобщи "блогер"?Свобода на словото. Аз пък гледам кадри от там. Не виждам отстъпление, а просто бавно настъпление, което е нормално за война в населени места.. Не искам да съм лош пророк, но договореност в Минск няма да има.

62

БМ_21 Град

преди 9 години

Бандеровците не могат да воюват с опълченците и обстрелват безразборно градовете с артилерия и РСЗО-та, затова има огромни разрушения. В "котела" под Иловайск са загинали не 100 както пишат официалните власти а над 1100 укр. войници, това са данните на доброволците, които събираха телата през лятото, сега благодарение на некадърността на укрите-офицери /които първи бягат и оставят войниците/ се оформя втори "котел" Дебалцево .. жалко за момчетата загиващи за бандата на Порошенко и компания.

61

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

И ДО КОГА ПРИМИРИЯ И ВСЕ ПРИМИРИЯ??????????? ДВЕТЕ ЧАСТИ НА УКРАЙНА ТАКА И ТАКА ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО, КАКТО Е БИЛО ПРЕДИ! РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ, РАЗЛИЧНИ КУЛТУРИ, МИРОГЛЕД, НРАВИ, ПРАЗНИЦИ.... А СЛЕД ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА НИЩО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОБЕДИНИ. ПО-РАЗУМНО Е ДА ЗАПОЧНАТ ПРЕГОВОРИ НЕ ЗА ПРИМИРИЕ, А ЗА ФЕДЕРАЛИЗИРАНЕ НА СТРАНАТА. ТАКА ВСЕКИ РЕГИОН ЩЕ СИ ИМА СВОЕ ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАКОНИ, ФИСКАЛНА ПОЛИТИКА, ДАНЪЦИ, И ПРАВОТО С КОЙ ДА ТЪРГУВА- С ЕС ИЛИ С РУСИЯ. ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО!

60

Анонимен

преди 9 години

81 aбе *** руски първо ЗAШИЙТЕ пробития " чувaл" при Углегорск, че после " тръгвaй" към Киев мухaхaхa ВСУ в моментa ви дъни към Горловкa, че мaй и тя ще пaдне мухaхaхa

59

ДС

преди 9 години

Напред РУСИЯ. Мачкай щатската напаст. Само знайте, че нас на сила ни вкараха в НАТО.

58

Анонимен

преди 9 години

Няма по-*** хора на света от укрите.Те получиха в наследство най-развитата индустриална част от СССР -заводите за най-големия самолет в света, тежка индустрия, металургия.Като прибавим към това и плодородната земя, мините ни става ясно, че много малко се искаше от тях да си организират и модернизират икономикатаи така щяха да гонят Германия като индустриален лидер.Вместо това се вързаха на америка и сега се убиват помежду си.

57

Брaнник

преди 9 години

" свръххорa" били москaлите мухaхaхa, с други думи ***! Е зa колко месецa Вермaхтa стигнa до москвa? A колко години я " освобождaвaхте"?

56

ДАН

преди 9 години

А,ТЕ СА РУСИ- ДА НЕ ИМ ЗАБРАВЯТ ЕЗИКА ,ТЕЛЕВИЗИЯ И Т.Н. ТЕ СА ГОРДИ---А,ЛЕНИН ВКАРА--У.....КРАЯ ...ТАКА Е НАКРАЯ. ПРЕДИ Е НЯМАЛО ТАКАВА. А,КАЗАЦИТЕ СА СТИГНАЛИ ДО АЛЯСКА. Е ИМА И НЕГРАМОТНИ-БОГ ЩЕ ИМ ПРОСТИ.

55

БГ

преди 9 години

ко сега опълченците тръгнат към Киев, никой не може да ги спре. Американците не са подготвени за отбранителна война. Те разчитаха на блиц-крига и да сисложат командни1 пункт на високите планини в Крим. Но не стана. И сега както животните маркират територията си с малки командни пунктове и нови опорни точки - пардон бази.

54

Брaнник

преди 9 години

aйде мaрш москaли дa си броите утрепaните и...изнaсилени " отпускaри" щото тоя път сa бaя мухaхaхa

53

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Вече ми стана ясно защо Вермахта и Вафен СС издухаха супата в СССР! Не е заради руската зима, просто руснаците са свръххора. Точно обратното на мнението на нацистите за тях. Та те са по боеспособни и ефективни от която и да е редовна армия по света. Войните вече се водят по много по различен начин. Вече има кибервойни, създаване на пета колона и какви ли не приоми. Но най важен фактор е да имаш топки все пак! Нещо което липсва на повечето разглезени и презадоволени европейчета!

52

Брaнник

преди 9 години

" чувaлa" при Дебълцево се окaзa рaзгрaден " чувaл" Донбaсс нa Семенченко избуши руснaците при Углегорск

51

Гиви

преди 9 години

До взодА ,сега вие ли сте "страшните" , хахахахаха , то не бяха Азовци , Айдари , Бандеровци , ами елате да се запознаем , има още място в сивата камионетка Уаз .

50

до 66

преди 9 години

И нейните поддържници

49

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Европа винаги е била буре с барут! Първо войната в Югославия, а сега и тази в Украйна! Не знам кой е прав, но факт е че руските партизани са в пъти по добри бойци. А какво може Самая Могучая, сами се досетете. Руската армия е много силна и ще става все по силна, колкото и да не им се нрави на краварите от Долно Мехико;))) Те искат целия свят да е в краката им. Да, ама не!

48

Анонимен

преди 9 години

Едно време при комунизма ненавиждах Русия и нашия живков режим,заради репресиите срещу семейството ми и мечтата ми беше да емигрирам в САЩ. След тези 25 години на прехода-разруха в България ,аз не само заобичах Русия ,ами и започнах да изпитвам носталгия по онова време на Живков ,а от мечтата ми да емигрирам в САЩ,сега мечтата ми е тази сатанинска ционистка страна щатите да изчезне от картата на света

47

Пророк

преди 9 години

,,Нека Бог ви прости за това ,което сте направили-не само с мен,но с моята любима Русия и нейния народ''-из Обвинението на Латвиненко до един....отпреди 8 години.Коментар на статията-,,Убийство Латвиненко-речь адвоката Емерсонна''.

46

Анонимен

преди 9 години

обещаха ви КЮФТЕТА хамериканците ама само с обещанието ще си останете , украинските терористи мнооого ще страдат ..справка Либиям Афганистан , ирак, и тн...все освободени демократични нации

45

Анонимен

преди 9 години

ставай страна агромнаяяяяя,,,

44

Румбо

преди 9 години

Има един *** критерий за това,как вървят нещата в Украйна:Когато Киевските хунтаджии развяват байряци и твърдят,че ще си върнат Изтока-значи са прегрупирани,снабдени работите вървят горе -долу добре.Когато в Киев заговорят за мирни преговори-значи положението им е мнооого зле!Сега май е точно такъв момент.