114

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво ще кажат астролозите но България сега се управлява от съзвездие Крадливи ***. И както върви тези "мислители" здраво бутат страната в пропастта. А начело е този кратун вживял се в позицията на спасител който в глупостта си постигна космически висоти. И плаща на псевдо журналисти като Беновска с което още повече затвърждава мнението, че е уникален в непостоянството и липса на собствено мнение.

113

историк

преди 9 години

Доказания национален предател е вашия любимец Тодор Живков . Той подписа да станем 16 република на СССР .И вместо да го обесите му направихте паметник в Правец . Това сте другари , национални предатели .

112

Анонимен

преди 9 години

Руският народ не е виновен за комунистическите издевателства.Търговските взаимоотношения трябва да се поддържат.Но не ми допадна когато дойде Хиларито Клинтън да ни навива за шистовия газ.Нима техните експерти не знаят за Добруджа,сладководния басейн под нея и вредите, които са нанесли в други страни?Техните олигарси и политици гледат за деня да спечелят,а за вредите другите да му мислят.Именно от тогава ни подготвиха съдбата на Южен поток.Изгоден или не-има умчовци които знаят или нищо не зная

111

БГ

преди 9 години

Някъде пишеше, че отново варненец е запалил водата както Юл Браун също от този град и още един такъв, който емигрира в Сан Диего. Но, по друг начин, а не с електролиза и сега не е необходимо друго гориво за да започне процеса.Водата се разлага на водород и хидроксилен кислород много по-бързо с многократно по-малка съпротивление. Дори използва морска вода и така вече е открит пътя на енергонезависимостта ни не само от Русия, но и от САЩ и останалите. Вижте в тубата демонстрациите на живо

110

социолог

преди 9 години

Нито народа е глупав , нито Премиера е глупав . Просто червения *** не може да приеме , че освен БКП-БСП-ДС някой друг ще управлява . А това че обижда народа си е негов проблем , но повече никой няма да гласува за тъпата им партия .

109

Фен

преди 9 години

Относно АЕЦ Знае е ли някой от вас как работи ?Ако се направи Американски ядрен реактор България няма къде да изхвърля отработеното ядрено гориво.Знаете ли какви са разходите за превоз на ядрено гориво до Русия ?А до Америка ?Мислите ли че ще има Българин или европеец който да се съгласи на територията на дадената държава да се складира ядрен ***?А забравих ние сме свикнали да плащаме за всичко 2 и 3 пъти. и да строим заводи за десетилетия ,това е действителността.

108

Винету

преди 9 години

Боко - втори Стамболов. Аз казах. Хау.

107

Анонимен

преди 9 години

Борисоооов, Борисов,казах отдавна, че си ***, ама ти не четеш мнението на хората. И грапавия език на Илияна Беновска няма да те спаси от възмездието на хората.

106

Анонимен

преди 9 години

Турция не е в ЕС.

105

Глупака

преди 9 години

На глупав народ , глупав , та и по-глупав премиер !То може да е *** като нази , но да не е толкова крадлив бре!Пари тъпче - народ продава !Не е по-глупав от нази , но е предател и *** най-паче!

104

Анонимен

преди 9 години

Нека да ви наказват вас аз кво съм виновен??? Вие краднете и после ох... е така е...

103

Фен

преди 9 години

Лъжи и само лъжи г-н Борисов. Цената на газа по сключения договор с Газпром ,е същия като с над 95 процента от потребителите в ЕС.Само че при нас си имаме посредници във всяка една област, това е проблема на България .Докато не се преборим с това да купуваме стоки и услуги минали 2,3,4,ръце никога няма да се оправим.Всичко друго което го казвате г-н Борисов е чист популизъм който няма да нахрани гладния, изстрадал, беден и болен Български народ.Така е като 25 години ни управляват продажници

102

Анонимен

преди 9 години

*** обича мафията да го управлява.Даже е свикнал.

101

до 136

преди 9 години

Южен Поток е пълна глупаст. Щеше да напълни гушите на 2-3 ***, трябват ни истински алтернативи.-Като например? Американския газ ли е алтернатива? Дай конкретен пример! В този регион има само руски газ.

100

БУЛТРАС

преди 9 години

Крайно време е ББ да каже истината на народа.Буда ли е или Господ

99

south stream

преди 9 години

Южен Поток е пълна глупаст. Щеше да напълни гушите на 2-3 ***, трябват ни истински алтернативи.

98

Конакчиев

преди 9 години

Браво на Боко, отстоява българските интереси. Друг е въпросът че ние сме малка страна, дет се вика може да се удавиме в собствената си плюнка. Остави ги гърците, след година -2,ще им го наръгат яко, па ще идват да просят при нас. НО ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ, че половин България ше се дигне срещу Натовска агресия срещу Русия. Тук и Божидар Димитров трябва да се изкаже и да ни припомни някои неша. Не си ли знаем историята, прадядовците и бабите - кел файда от нас, направо да си ходиме при тях,на небето.

97

Анонимен

преди 9 години

Ами ако беше построен Южен поток точна такава щеше да е цената ,като на Германия защото щеше да отпадната транзитните такси дето плащаме на Украйна и Румъния.Иначе газа си е на една и съща цена.Само ,че германците платиха половината от Северен поток и сега каквато е цената на границата с Русия ,такава е и на границата с Германия

96

Анонимен

преди 9 години

За някои неща е прав бат ви Бойко,но за други греши.

95

морски

преди 9 години

Оставка бе,***,вече не знаеш какво говориш!Има ли България фирми да разработват нефт и газ в Русия че искаш цени като за Германия!Пълен ***.