85

Мрак

преди 9 години

Старши, по раменете ми има доста ромбове, затваряй си плювалницата!

84

Анонимен

преди 9 години

Бюлент пак са го активирали

83

до 132

преди 9 години

При гражданска война първи ще бъдат избити всички *** и политици.

82

Мрак

преди 9 години

Уважаеми гербаджии, моля уведомете вожда и учителя си, че датата за мобилизация и нападение срещу Русия, да я счита за дата за начало на гражданска война тук! Не палете огън, който не можете да изгасите!

81

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИТЕ НЕЗАКОННО ПУСНАТИ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА ИМИГРАНТИ ,СИРИИЦИ ,,АФГАНИСТАНЦИ ,ИРАКЧАНИ ДА СЕ МОБИЛИЗИРАТ ВСИЧКИ ..ЕДИН ДА НЕ ОСТАНЕ В ЛАГЕРИТЕ.

80

до 122

преди 9 години

Колега включи ме и мен,и аз ще помагам.

79

Негодникът

преди 9 години

Аз като негоден за военна служба ще си цъкам по форумите глупости, пък голеите отворковци да се млатят!

78

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

МАЙ ЩЕ ИМА РАЗДВИЖВАНЕ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ. И КОЙ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ - Б Ъ Л Г А Р И Н А. ДЕ Е СТЪПИЛ АМЕРИКАНЕЦ САМО СМЪРТ И КРЪВ СЛЕД НЕГО. НИЕ СМЕ ШЕПА НАРОД ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЩЕ НИ СМАЖАТ. РАДВАТЕ ЛИ СЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА НАТО И САЩ. ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ. ПЪРВО ВИЕ *** ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ.

77

Аврамов

преди 9 години

Само Атака защитава българските национални интереси, а всички останали са долнопробни марионетки на престъпната американо-юдеиска олигархична върхушка.

76

Деградация

преди 9 години

СЛУШАМЕ И ИЗПЪЛНЯВАМЕ каквото ни наредят, КАКВО ЩЕ ДЕБАТИРАМЕ!

75

Анонимен

преди 9 години

Едно време като му падна правителството от власт Станишев взе да се напъва и заяжда с Бойко за да не залязва образът му в медийното пространство.Идеята беше печеливша.Ама вижте сега до къде я докара!Този на снимката по-горе сега прави същото.Баламосва простите и неграмотните с ,,руската карта,,.И него ще го сполети съдбата на Станишев, но с по-голяма сила.Защото ще му издадат забрана да посещава страните от ЕС и НАТО. Затова се напъва да излизаме от ЕС И НАТО за да може да остане поне в БГ.

74

.

преди 9 години

За адекватните хора, които не искат НАТО в БГ ще има театър със сравнително голям терористичен акт и после 'вижте какво става - кой ще ви пази задниците, ако не НАТО'.Измислили са го ***.

73

Мрак

преди 9 години

Хора търсете и четете и ако се пробат да ви мобилизират, действайте по съвест. Няма човешки закон над този на съвеста!!!

72

Анонимен

преди 9 години

Да вземат да мобилизират сиричетата дето НАТО ги изгони от домовете им в Сирия

71

Мрак

преди 9 години

Вигенщайн иска да бъдем българи. Как обаче да си българин, като не си? Порция прах в очите?! Искайки да разбера, разбират ли украинците как ги използват хазарите, потърсих в украинските блогове и открих, че да, знаят- zerkalov. kiev. ua. Бандера и бандерките се оказват хазари. Убивали са руси, поляци и евреи. Хазарската газова принцеса го обявява за национален герой на Украйна. Бандерките заявяват, че майките им са еврейки( иска им се), а те самите са украински патриоти( верваме, верваме!). Оказва се, че Меркел има хазарски корени и затова Германия се обърна срещу Русия. Хора търсете и четет

70

ВАВА БАНГА

преди 9 години

БАНГА НАРЕЖДА ДА АТАКУВАТЕ ЕФРАГЕЙСКИА САЙОЗЬ И МОЖЕ ДА СА САМООБИЕТЕ РИТОАЛНО С НЯКОЕ АТЕНТАТЧЕ

69

Военен

преди 9 години

Стига си дрънкал глупости,бе,Сидеров! Ти изобщо разбираш ли от военна музика ?! Като какъв си служил,че толкова "много знаеш" ?!Имал сигнали?! Че живей си с твоите сигнали,защо ангажираш и останалите?! Досега се наслушахме на твоите сигнали и какво ?! - само лъжи и уйдурми!Айде,стига си ни занимавал с откачените си твърдения! Я виж там и ни информирай какво става в село Въглен,Пазарджишки,че отдавна за там е спуснато затъмнение...Ха-ха-ха!

68

ЦК на либерастите

преди 9 години

Въпрос с повишена трудност:Български офицер от кариерата ако стои със заредено оръжие и зад гърба си има генерал от наФто и отпред руски войски по кого ще стреля първо ?

67

ВАВА БАНГА

преди 9 години

БАНГА КАЗА ЧЕ ТИ МЕРИШАТ КРАКАТАИ ПРЕЗ 2015 ДА СЕ КЪПЕШ ПОВЕЧКО

66

Анонимен

преди 9 години

Защо отказа дебат за база на НАТО ?Тайно ли ни залагат главите . Нали знаете изпращат ракетиОт Бългафия и има ответен удар към България,Плевнелиев се е подписал с 2 ръце !!Той ги викаше от лятото !