25

Тръба

преди 9 години

Сорос има нужда спешно от 15 милиарда $, смята Сорос.

24

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Поробването започна !Сега "добрите" хора от Запада ще накарат глупавите украинци да си затворят работещите предприятия. Ще позволят на шепа олигарси и послушковци като Яценюк и Порошенко да ги изкупят на безценица и да ги разграбят.По-апетитните ще бъдат приватизирани от чужди корпорации.Природните богатства на Украйна ще бъдат дадени за 50 години напред на западните компании.Постоянно ще се внушава на украинците, че не правят достатъчно реформи. Ще бъдат обвинявани в корупция.И те така ..

23

до 42

преди 9 години

що да няма. правилно, нека да има.

22

aha

преди 9 години

До Анонимен 39 Kaто гледам има натовски воиски в Украйна и то съвсем спокойно може да го кажа

21

Анонимен

преди 9 години

Европейците нямат полза всички страни да са богати и са си прави. Някой да не би да очаква българите да живеят като германците или французите. На европа и трябват няколко такива страни за черноработници, производство на храна и евтина работна. Въпреки че заплатите са ниски, големите заводи пак са в германия. Там има повече кадърни хора, няма бюрокрация, няма и корупциа. Има създадена инфраструктура, има и закони и ред. Украйна е като БГ - неуправляеми диваци и мафия.

20

Анонимен

преди 9 години

Мале *** тоя Сорос , как заповяда :Западните държави "трябва" да осигурят на Украйна веднага $15 млрд .И тя сама ще се защити ????Тя напада бе Сорче ! И ти я риташ да воюва ..,

19

Ще ги получи!

преди 9 години

И през юни миналата година Украйна беше закъсала и изгребахме парите от КТБ и помогнахме с волята на президента! Сега щом е закъсала ще изпразним авоарите на Уникредит.... и пак ще налеем $3 $4 милиарда! И през юни идваха двама трима с евроатлантически ценности да разтръскат главата на Орешарски и сега дойдоха пак трима, този път президента ги посрещна с ентусиазъм... Сега остава да гадаем коя банка в България ще изгърми щом трябват пари за Украйна! И колко са обещали на Кери!

18

около Дебалцево

преди 9 години

Около Дебалцево са обкръжени около осем хиляди укропи. Предстои тяхното унищожаване.

17

Анонимен

преди 9 години

Е той иска някой да ги даде че той да ги прибере, че иначе сега инвестициите му в Украйна не са толкова печеливши...

16

Анонимен

преди 9 години

Сорос да й даде разрешаваме всички. Веднъж и евреин да даде на неверник, ох ще се просълзя не издържам :Р :)

15

Анонимен

преди 9 години

Ми кво чакате още, давайте ги. Порошенко ще вземе да се изнерви. Xора, за стреляне има още доста. Тоя изверг не се налочи с човешка кръв.

14

Робски

преди 9 години

Украинците излязоха много по *** дори от нас, това ме успокоява да търпя още поне 25г. Боко, Цоко, Кунка, Цаки само със раки и сиртаки, хайде на работа:-)

13

АНТИ

преди 9 години

Единственият политик с еврейска кръв заслужаващ подкрепа е Путин!

12

ХАААХХХХАААААА

преди 9 години

Хааххааа Сорос купи украински ценни книжа за жълти стотинки-а сега иска да си върне инвестицията.Бърза сега-защото Украйна фалира вече.А европейците ще му върнат паричките.

11

Анонимен

преди 9 години

Мислих да напиша нещо, но 12 го е написал много по-добре.

10

Някъв от България

преди 9 години

ЕС финансира фашистката хунта в Украйна с парите за България и други бедстващи райони в Южна Европа-от фонда за бедствия.А за България пари няма или има обещани само трохи.Първият транш от помощта за Киев беше от фонда непредвидени разходи в случай на природни бедствия.България декларира щети за 300 милиона Евро при наводненията миналата година, от които получи едва 10 милиона.

9

Анонимен

преди 9 години

тоа па стана на 200 години.

8

ukrainec

преди 9 години

До ВенелинЦелият свят трябва да помага сега на Украина защото тази страна в момента е крепостна стена,която пази Европа и света от Азиатската чума агресивно настъпваща към Европа !

7

Я

преди 9 години

А ненаситния Сорос от колко има нужда? Ей тоя вълк цял свят не може да го изхрани. Дано пукне по скоро.

6

Анонимен

преди 9 години

ЕС да даде на украина 15милиарда долара за да могат киевските капуци да откраднат половината а с другата половина да закупят оръжие от сащ за да стрелят по мирното население в домбас