85

Към 135

преди 9 години

Защо да влизат в пряк досег с Руснаците, те ще воюват с Опълченците, които ще бъдат подпомагани с Руски войници под маската на опълченци. Само че тези нови Опълченци, няма да се бият като бивши запасняци миньори от Донбас, а като кадрови военни, което е огромна разлика. Битката бързо ще се принесе за Киев, което ще изисква за защита кадрова армия от НАТО.

84

Мрак

преди 9 години

Тук ще мобилизират само гербаджии и ***, щото иначе става страаашнооо! Как ни е всичко преляло, хмм!

83

Анонимен

преди 9 години

опълченците съобщават че под дебалцово много насила приети в украинската армия руски украици са преминали на страната на опълченците 3 роти са били свормирани от тях и даже са се доказали в боевете срещу ато а това момченце където говореше на англииски в мариопол е британски военен от блак отър казва се кристофер гарет роден 1984 година

82

Анонимен

преди 9 години

Dva bratski naroda se izbivat vzaimno ,zapada i evreite likuvat ,slaba UKRAYNA I RUSIA gi ustroyva,negramotnite balgari se hvanaha na vadicata

81

Мрак

преди 9 години

Красная армия няма да влезе в Украйна. Хунтата ще има възможност за нови зверства спрямо украинския народ, докато самият народ не въстане срещу нея. Тогава коломойци, тимошенки, кличковисти ще си получат заслуженото!

80

Става напечено

преди 9 години

Разбра се, че Украинците си патят от липса или неподготвена армия. Затова у нас ще се наблегне много сериозно за добре подготвена армия. Няма да има шикалкавене. Разбира се, мамините и татювите синчета не ги хваща. Украинците подготвят дори и жени. Тъй като нямаме достатъчно млади мъже за войска, допускам и у нас да обявят мобилизация на млади жени, особенно тарикатките дето не искат деца.

79

Петко

преди 9 години

Личното мимнение е че НАТО никога няма да посмее заради Украйна да влезе в пряк въоръжен конфликт със Русия!Все пак това не Сърбия,Ирак,Афганистан или Либия,това е страната с най-големия и добре потдържан ядрен арсенал в света!

78

Анонимен

преди 9 години

Тия Украинци големи палячовци излезнаха-марионетки. *** ще се наиграят накрая

77

Анонимен

преди 9 години

Парламента на Украйна,съставен основно от фашисти и агенти на ЦРУ,дрънка глупости в несвяст!Още малко като поогладнеят украйнците и им писне от "европейската приказка",тогава ще ядът камани и павета новата Украйнска власт!Всъщност по-голям агресор към народа на Украйна от самите украйнски управляващи няма!

76

Става напечено

преди 9 години

Вие се майтапите, но работата е много сериозна. След това решение на парламента им, ще последва подръжка на суверинитета от Щатите и Евросъюза, ще обявят Опълченците за Руска войска, НАТО ще прехвърли армейски части и... войната наистина пламна. Да му мислят големите Български градове и военните бази у нас. Турция отказа, а нашите Ганьювци приеха. Ще страдат обикновенните хора, големите ще се крият. Очаквам мобилизация на запаса и повиквателни за младите до 26 год. Ще ги подготвят що годе.

75

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевВъв Русия естествено,,така е според ИТАР ТАСС, там като сложат едно хибини и добива става безопасен. Няма илюминиране, дивергенти и резидиуми...

74

Мрак

преди 9 години

Към днешна дата добивът на шистов газ е опасен навсякъде където има вододайни зони и населени места!

73

Анонимен

преди 9 години

До #$&Te i evreite sa se pruknali otskoro no im e pozvoleno da imat yadreno orujie,no bratqta ukrainci ne mogat ,eto zatova zapada vinagi shte ni ma4ka zashtoto se izbivame edin drugi

72

Газов експерт

преди 9 години

До Василеврусофилите???Къде добива на шистов газ е по-опасен , в Русия или България???Който отговори получава шоколадче от Порошенко и българско флагче от Волен Сидеров!!!Агент Джеръми Пфайфър!ЦРУ!!!----------Василев, във Русия добива на шостов газ е АБСЛЮТНО безопасен, както добива на уран, платина, мед, цинк и т.н.Хората в необятната руска страна са имунизирани срещу тези работи от както гръмна Чернобил.За сметка на това в България си е супер опасен, щото булгаристанеца си е кекав.

71

Мрак

преди 9 години

Представене си ако откачената хунта имаше ядрено оръжие! Сега нямаше да ви има за да пишете в нейна подкрепа!

70

морски

преди 9 години

Много са ми смешни тия украинци.Горките!

69

#$&

преди 9 години

Тоя па с тия ядрени глави.. Кой ще остави такова оръжие в някаква току що съчинена държава?

68

джона

преди 9 години

а и забравих, всичко което излезе оттам също

67

Мрак

преди 9 години

Ти много невъзпитано питаш, но повечето от нас биха се радвали, ако тук идват повече бели хора, християни.

66

джона

преди 9 години

василев, на майката ти оная работа е ***