51

vesko02

преди 9 години

Поне къпе ли се редовно?

50

Даола

преди 9 години

Алексис Ципрас - това е човекът ! Нека поживее по-нашироко, това няма да го промени. Той е взел решението отдавна. Дано реакцията в Гърция и в Европа не му спретнат някоя гадна интрига. Не е лесно да си бяла врана сред толкова мърсотия.

49

Анонимен

преди 9 години

Много еуфория, много радост. Сега ще има гръмки фрази, може дори да се излезе от Еврозоната, може да се върнат дори към драхмата и след година, две, държавата ще фалира и гръцкия Чегевара тихо ще се изниже от власта, оставяйки друг да му оправя бакиите.

48

но комент

преди 9 години

И ква стана тя-"бедните" гърци леви, а българските"чорбаджии", дето пращат жените си да слугуват и да мият *** в Гърция- десни!

47

Гръка

преди 9 години

платихте ли си тока

46

Анонимен

преди 9 години

Ирландия отдавна спря плащанията по лиxвите си и изгони представителя на Световната ванка. И още са си живи и здрави, а Европа им клекна и още не са ги окупирали.

45

Анонимен

преди 9 години

Уж зле гърците, а все българки им гледат болните хора и им слугуват. Не съм чула досега гъркиня да гледа българска баба.

44

СИРИЗА

преди 9 години

Византийска измама роди нис лихви няма да ни плаши светазаеми ще вземаме от всекизаеми ще взимаме от всекино пари не връщаме назад

43

Анонимен

преди 9 години

Ако Ципрас остави Гърция в ЕС, ще го свалят защото не е удобен на Меркел и богатите. Може да успее само ако изкара Гърция извън ЕС.

42

Анонимен

преди 9 години

Ципрас ке падне.

41

madamkrasi

преди 9 години

И ми казаха,че друг път изобщо няма да гласуват за него,ако ги излъже.Така че,не става дума за идеи.

40

Анонимен

преди 9 години

Успех на Ципрас и да не се отмята от програмата си, само да не му спретнат някое покушение световните акули.

39

Анонимен

преди 9 години

До докторнай-вероятно не - най-обича да държи калашник и да вика "венсеремос"

38

madamkrasi

преди 9 години

Тъй като съм в Гърция и ми е много интересно как изведнъж гърците станаха социалисти,тъй като добре са научили капит.начин на живот,проведох едно запитване с въпроса" ЗАЩО ГО ИЗБРАХТЕ?" сред моите познати.Ето отговора- гърците изобщо не са станали комунисти.Гласували са за него-едни ми отговориха-за да дадем шанс да ни оправи ИКОНОМИЧЕСКИ.На въпроса влияе ли ви с идеите си-НЕ.ЕТО как наяве излезе прословутия гръцки характер.Където виждаме изгода,там сме.

37

..

преди 9 години

Наблюдавайте завоя скоро - това момче като се усети че няма пари с които да си плаща лихвите какво ще стане? Вече масово не се плащат данъци с надеждата да им опростят задълженията. Ако няма плащане на лихвите по настоящите заеми, и спазване на съществуващите споразумения, никой няма да им даде нови заеми. А ако няма нови заеми - мале-мале. Откъде ще се финансират?Кредиторите ще му дадат нещо малко и незначително колкото да обяви победа за пред народа, но ще изпълнява вече поетите задължения.

36

Анонимен

преди 9 години

Ама как ще го одобряват! Иска да увеличи данъците на богатите! Също като Обама! Плутокрацията богатее по време на ,,криза'', народа страда.

35

Bulgar

преди 9 години

Сига побеснялата Меркел ще ни подари Беломорието и ФИРОМ, а Обама северна Добруджа

34

Анонимен

преди 9 години

ВИЕ НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ГЪРЦИТЕ ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ. АМИ СИ ВИЖТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА. НАДУХА ГИ КАТО СЛЕД НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК. А ЧЕСТИТИ ВИ МУТРЕТА И ГЕРБЕРЧЕТА ТАВАРИШИ.

33

Анонимен

преди 9 години

Правят обратното на това, което им препоръчват, но явно ги уважават. Вижте само какъв шум се вдигна. Ние правим всичко чинопоклонно и явно ни презират. Ако ние сме правите, а гърците грешните, следва европарите да се изсипят в България и да се покаже, че ЕС подкрепя дисциплинираните, а не хайманите! Дали ще стане така?Вярвате ли за наши избори да се вдига толкова шум. Мафията сложила начело на ПЕС безличник като Станишев. За този пост е подобен на Цапрас.

32

Анонимен

преди 9 години

Усмиxнато и красиво момче. Господ да му даде сили, защото сега целия Запад ще гракне срещу него. А за тия помии тука какво да кажа - много ви се иска на съседа да му е по-зле отколкото на нас и за това ревете.