83

456

преди 9 години

До Анонимен102Грешиш човече! Ковчега ТЕГЛИЧ няма ,затова и наемника никога те става герой!това и ти го запомни!

82

хаха

преди 9 години

одисей на теб името ти изглежда е мехмет. Вероятно си от един известен квартал в пазарджик.

81

#$&

преди 9 години

Логиката ти е безупречна! Какви факти? Това за трибуквието? :-D

80

аз съм 90

преди 9 години

До до 90до 98 ха-ха благодаря наистина ме разсмя усещаш ли се накъде си тръгнал бе човек :))) фактите са си факти те не са тълкуват аз също говоря друг език но на въпроси на български отговарям на български на въпрос на английски отговарям на английски по твоята лигика дланта е свързана с *** ти през рамото и ако те сърби *** си почеши дланта през рамото ще се почешаш и по *** ха със здраве :)))

79

Анонимен

преди 9 години

Бруталноста на империята показва безсилие.

78

Анонимен

преди 9 години

И по каква причина ЕС и НАТО си завират носа в отношенията на две страни, които не са членове на НАТО и ЕС?

77

Анонимен

преди 9 години

До456Тя родината на американския войник няма да му избяга.Най-силната е и велика.На него му трябват кинти.

76

#$&

преди 9 години

Да90 и тези 'украинци' изведнъж са се приятелки на помощ, ей така просто хващат автомата и летят за Мариупол да защитават кого? Без подготовка, без дори да говорят езика..? Доста правдоподобно звучи:-)

75

Koцe

преди 9 години

До АнонименА колко уби в Донецк и Луганск? Руснаците щурмуваха Грозни "лице в лице" и много войници загинаха. Украинците, по съвета на английски експерти, не щурмуваха Донецк и Луганск а ги сринаха. Много хора загинаха.

74

123

преди 9 години

Хубаво де,кой освен шизофренисти и *** вярват,че в Украйна се бият "сепаратисти" и "четници" срещу редовна армия.И за децата е ясно,че оръжията и войската са руски...Грозна история...

73

#$&

преди 9 години

Да, много странно и напълно противоположно на това, което лансират 'свободните' медии и русофобите-***.. Сега очаквам да обясни някой от тях как този войник така случайно говори английски.. Или и това е някаква фалшификация?

72

Анонимен

преди 9 години

До Анонименyoutu.be/g_SzRHMeiBEа тоя отворко маи говори *** маичиния си език и не че съм голем разбирач *** не е украински или руски :) имам предвид войника и са ко праим :)

71

Ай

преди 9 години

До анонимен 57Стягай си ти багажа и заминавай на изток не да усещаш полъха а да бъдеш заобиколен от болшевишката свобода. На мен си ми е добре тук.

70

Анонимен

преди 9 години

Моля,някой да ми даде разумно обяснение защо човек от Мариупол ,чиято майка Е в града,който е бивш служител на ГАИ т.е.главна,автомобилна инспекция,ще и КАК ще насочи ракети към жилищен квартал?Как точно украинските сили са го арвстували?

69

Анонимен

преди 9 години

"Хуманитарната помощ" на Кремъл уби 30 души в Мариупол.

68

Анонимен

преди 9 години

До #$&странни неща наистина украински войник говори на английски на украинска репортерка питаща го наруски език а официално там няма чужди военни маи това са иститнските зелени човечета youtu.be/g_SzRHMeiBE при това положение и Русия има право да вкара военна сила

67

kiril

преди 9 години

но на български не може да се говори забранено къде е НАШЕТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВОда се намеси или нашият химн е шуми марица и хаил хитла а не ГОРДА СТАРА ПЛАНИНА

66

456

преди 9 години

До десен секторАмериканската армия е жалка,дрогирана и немотивирана!Никой наемник не се бие за родината !

65

456

преди 9 години

До одисей1знаеш ли няма по жалко нещо от ЮДА ,това е нещо като теб но все пак той е бил по добър човек от теб ,разкаял се е и се е обесил, но ти си толкова жалко човече ,че дори и за това нямаш смелост!

64

?

преди 9 години

И какво прави този хамерски наемник в Мариупол.