83

Анонимен

преди 9 години

95/Сержант. Абсолютни простотии пишеш. Попрочети малко статискита из полицейските хроники за да се осведомиш кои извършват най-тежките престъпления и друго ще твърдиш.

82

Paco-Loco

преди 9 години

Нали ти свали лошият кабинет Орешарски и даде власта на Борко,или си голям Артист или пълен ***,което и от дветете си.

81

Анонимен

преди 9 години

Само ДПС е истината. Затова другите искат и задължително гласуване за да си пълнят гушките още. При задължително гласуване ще им нарисувам един голям гербав *** в бюлетината за сполука.

80

голдд

преди 9 години

министър Москов е ярък пример за насаждане на омраза и разделение в обществото, жалкото в случая е, че само ДПС вижда реалната заплаха и опитите за манипулация на общественото мнение.Най ни е лесно да кажем "еми да те са *** , защо да живеят", но е трудно да се поставим на тяхно място и да получаваме отношението, което те получават.

79

Анонимен

преди 9 години

Марк Катон: Тежки думи, но май е истина! Много е дълго и сложно ....защо точно така става, но с изключение на малки периоди - за нас българите държавата е нещо неразбираемо и структура, която ни граби. Тук няма турски период, а е скрито много назад. Двама български царе, крадат държавната хазна и се превръщат в обикновени византийски владетели на дадена област. Десетки са българските феодали, които при османското нахлуване стават васали - сменят вяра и се бият срещу други български или християнски владетели.

78

Анонимен

преди 9 години

Местан е абсолютно прав. Вместо да се сипят обиди всичко може да се режи с промяна на закона за здравеопазване, наказателния кодекс, законът за оръжията и т.н Но гербави ченгета, *** и измислени патриотчета нямат интерес. Тогава нямаше да влачим *** на гърба си, всеки щеше да има възможност да защити живота и имота си при тази анархия и разсипия, до която ни докараха. Но ченгетата от герб просто нямат интерес

77

rom. pz.

преди 9 години

kato 4eta komentarite na giayrite i se spykvam ot smiax; te kato4e li pikait parfym i serat zaltici -vsi4ki ostanali sa prosti i negramotni samo te bile nai velikite kyrvi ;romite samo v balgaria sa s4itani za xora ftora raka no v evropa na nikoi ne my pyka kakav si -a kakvo mozesh i s kakvo mozesh da si polezen na ostana lite..

76

Анонимен

преди 9 години

Позицията на проф. Людмил Георгиев взриви коментаторите във форумите.Пламен Димитров: Не знам доколко е исторически вярно това, а не художествена измислица!!! Но е факт, че присъдата е резултат на 37 процесуални нарушения. И не са били събрани 50 гроша за адвокат на Апостола!!!

75

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Някои хора много се...оядоха в Българския парламент.Вече фффанаха паяжина.Време е твърдият им електорат да ги...затакова за да го гледат през крив макарон.Който сее...ветрове,ще жъне...бури(нар.поговорка).

74

Сержант

преди 9 години

Скотове и диви животни и не само това и могат да говорят!!! *** ***, ако не е тази *** демокрация до сега да бяхте претопени. Да ви вземат в Господата от Европа , които милеят за вас да ви възпитават, а тоя козел да си ходи в Турция. Там не мисля , че малцинствата ще си развяват байрака така.

73

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 88 и що рече..!???

72

Анонимен

преди 9 години

Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета? - Не знам, ага. - Аз така заповядах. Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима. И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш!

71

Анонимен

преди 9 години

То политиците като цяло са някви хейтъри.

70

Анонимен

преди 9 години

И шокиращо обобщава: Неговата лична драма се свежда до абсолютното разминаване между собствените му представи за бъдещето и нежеланието на българското племе дори да осъзнае неговата визия, неговата идея за независима българска държава, камо ли да се бори за тяхното осъществяване! Иначе казано, колкото повече възхваляваме Левски, толкова повече зачертаваме самите себе си!

69

Анонимен

преди 9 години

Динко ПЕТКОВ Не е от тв устатника проф. Юлиян Вучков. Не е и созополският Индиана Джоунс и виден откривател на древни таласъми проф. Божидар Димитров. Това го твърди Людмил Георгиев, професор по социална, етническа и политическа психология в Софийския университ Климент Охридски. Българското племе, за което и до днес държавата е нещо чуждо, странично, дори ненужно, някак си Впрочем, тъкмо поради тази причина Васил Левски завършва тефтерчето си с онова: Народе????, като израз на осъзнатата истина за характера на племето, по-скоро като присъда, отколкото като нещо друго!, казва още про

68

Анонимен

преди 9 години

Професор взриви форумите: Най-сетне да си признаем, не турците или османците, а българското племе убива Апостола.Всъщност, ако бъдем откровени най-после, зад фалша на сълзите и механичното преклонение пред Васил Левски, можем най-сетне да си признаем, че не турците или османците, а българското племе убива Апостола. Това написа ден преди годишнината от обесването на Апостола на свободата български професор.

67

PACO-LOCO

преди 9 години

Местане тези клишета вече се изтъркаха,правиш се на много интелигентен като говориш пред медиите със увъртяни професорски фрази,а всъщност само простотии ръсиш,много ми се иска да те наредя както аз си знам,но не си струва.

66

Анонимен

преди 9 години

До бгДонякъде си прав, но тази констатация може да се направи и в много други страни, особено на Балканите.Но има и нещо интересно в нея - казваш българина така, сякаш си убеден, че човекът на снимката и неговите съмишленици не се чувстват такива или го правят доброназорно. Което от своя страна си е доказателство не само за етнически характер и сегрегация, но и за фарисейство, откъдето и да го погледнеш. А обвиняването на другите в собствените си грехове показва доста по-лоши навици и помисли

65

asan

преди 9 години

styga veche, spry s tezy lygavy nomera, ne razbra ly tce tryabva da mlaknech. ako sy zagrygen za zyganyte idi pry tiah i gy vazpytavay i pomagai da stanat tchovezi a ne gyvotni.

64

Шоп

преди 9 години

Въпреки, че подкрепям ГЕРБ, за мене Петър Москов е ***. И наистина смятам, че трябва да се махне оттам, заради искрено ксенофобските му изказвания. И не за първи път се изпуска да говори тъпотии. И тук Местан е абсолютно прав.