33

Така е!

преди 9 години

Държава управлявана от пастирки винаги ще е прецакана. *** дето запяха в хор с русофобите трябва да знаят, че с българите нямат загубена БИТКА, но с русофобите винаги са губили войните! И главните русофоби са получавали рушвети затова, от Турция, от Гърция и др. А сега най-голямата далавера я направи Плевнелиев взе огромен РУШВЕТ от Турция ( много милиони) и чрез Близнашки, Щонов и Захариева провали Южен поток и прецака всички българи - гнусен ***!

32

vesko02

преди 9 години

Що бе ние строим ,някакви хора взимат добри заплати и не са спирали,подобно на АЕЦ Белене

31

Анонимен

преди 9 години

Сиреч - не ни оставиха да си веем байряка, както на нас ни скимне, значи ни разигравали! Има едно нещо, друзя, наречено правила, които се очаква да се спазват от всички... Непозволяването на прескачането им не е разиграване!

30

...

преди 9 години

Е и!? Само някой да ми каже кога ние българите не сме го духали? И от руснаците го получихме и от американците го получихме и от европата го получаваме! Така, че каква е разликата!? Сега по принцип съм про руски настроен, не за друго ми те са по-наблизо и затова, но тогава да кажат руснаците, щом мислят за нас, щоо на германците продаваха, продават и ще продават на двойно по-ниска цена газът отколкото на нас? Ясно е едно подаваха ни го, подават ни го и ще ни го подават мнооого време още!

29

Опалаа!

преди 9 години

Ами то и за Южен Поток така се надявахме да бъде реализиран, ама...! Когато едно нещо никога не си имал намерение да го правиш, няма как да се случи!Тарикати, да не стане тъй, сами да си го горите газа?

28

Анонимен

преди 9 години

super/marsh s tiq trabi ot BG

27

пундел

преди 9 години

До Хасани защи ще пламва? какво смятате да правите? да цепите земя от партньорска страна в НАТО и от ЕС? порови се в мрежата, има много интересни неща на темата "***", оказва се, че никак не сте в ред..

26

Истината каквато е!

преди 9 години

Кво пищите като девственици??? Нас ни кендрят и ес и уса и раша!!! Пълнят ни с онова отзад... Кво се сърдите На управниците.. Народ д*педавци и управниците кви да са и те д*педавци.. Кво то ни се случва е по наша вина... сърдете се на вас самите.. Робски народ.. и Крадлив... и не съм турчин или ром...

25

до Хасан

преди 9 години

Хасане, със сигурност Путин е дал зелена светлина на Ердоган за Кърджали, защото преди по-малко от година Путин даде зелена светлина на Полша, Румъния и Унгария за подялба на Украйна само че му отказаха и го направиха за смях в дипломатическите среди. Същото ще стане и със зелената светлина дадена на Ердоган. Турците са умни и те няма да вземат на баир лозе, както направиха руснаците с Крим.

24

Анонимен

преди 9 години

Ако ви прави впечатление, след заминаването на Кери спряха всякакви приказки за интерконектори и не знам си какви чудесии, измислени от професор Борисов. С една дума, ще си останем голи отвсякъде. Междувпрочем Боко говореше преди години за внос на течен газ от Таджикистан, буахахаа

23

Анонимен

преди 9 години

проблема не са транзитните страни, проблема е и винаги е бил в техните безмозъчни управляващи

22

Хасан

преди 9 години

Кърджали ще пламне скоро. Ердоган има зелена светлина от Путин , кой ще ви помогне ?

21

aha

преди 9 години

До Уваренко To пък ти сякаш имаш ,айде айде Вижда се "икономиката" ни накъде я е докарала,циганеете се за 10 лева кат оходите да си оправяте дъртите кошници на сервиз,ама инак много ви знае руснаците как са

20

Анонимен

преди 9 години

Режима в москва ни продава природния газ на $500 за 1000куб.м при положение, че на борсата цените са под $120 за 1000 куб.м. Продава на тази безуммна цена тъй като нашите политици от 10 години се канят да построят тръби до други страни, а не да разчитат на единствената тръба от север. Трябва да си много глупав за да строиш интерконектор към Турция и оттам да плащаме природния газ на тези безуммни цени.

19

Анонимен

преди 9 години

Тия пияници никога няма да построят никакви потоци а до 2020год такива старци като Лавров ще хвьрлят фира

18

ognyanz

преди 9 години

Турски поток ще бъде построен именно защото турците, за разлика от нас, знаят да си правят сметката и могат да вземат самостоятелни решения. От него ще получават газ всички европейски държави, (включително и ние) , които искаха да се свържат към Южен поток. Ако за тях Северен поток беше алтернатива, щяха да се свържат към него. Само че за Турски поток транзитните такси ще ги прибира Турция, а не България.

17

Србин

преди 9 години

Нали русия вие е брат що продава на България 500? кубичен метър газ.. а на Германия за 300?...

16

Маке

преди 9 години

Гърците ке изкупят целия газ. Ще топлят морето с него и ке поливат маслините.

15

Уваренко

преди 9 години

С какво ще го строят? Нямат 2 лв. да се усмихнат, тръгнали потоци да строят!

14

Tina

преди 9 години

Горчива ирония се усеща от думите му...Горчиво и на нашия премиер и президент.Чукнете се с аркадаша Ердоган.Със сигурност той ще го нач.ука на Европа...Германия ще е първа.