72

Анонимен

преди 9 години

тарифата на гранична полиция е 200 евро на човек. от една командировка си правят по 4-5000 евро

71

Анонимен

преди 9 години

Ами добре, тогава да помогнем на всички мизерници в света. Или в Русия да няма олигарси, които живеят на гърба на руския народ.

70

Ico

преди 9 години

За "човечността" *** баба ми, която също няма пари за лекарства и минава през трудности, експерта няма ли да каже нещо? И че бежанците не трябвало да срещат стени на среща си... на адвокатката ясен ли и е принципа на националната държава, суверенитет и територия?!?!? Симпатизирах преди на БХК.. но напоследък е мн трудно ...

69

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Новия Световен Ред не търпи комунизъм!

68

Трудовакъ

преди 9 години

Освен написаното в пост 74, пришълците, влизащи по криминален начин от Турция, не могат да се титулуват бежанци, защото според чл. 31 от Конвенцията за статута на бежанците, не се налагат наказания заради незаконно влизане или пребиваване на тяхна територия на бежанци, които, пристигайки направо от територия, където са били застрашени животът и свободата им по смисъла на чл. 1, са влезли или пребивават на тяхна територия без разрешение. Тълпите от Турция явно не пристигат направо от Сирия...

67

анонимен

преди 9 години

тези от 10 годишни носят калашници смятате ли че тук ще стоят мирно

66

Анонимен

преди 9 години

Като не са зло да го вземат това добро в Хелзинки.

65

Шаран -БГ

преди 9 години

Само един едничък въпрос към прав.спец, М.Иванова от Българския Хайдушки Комитет : Как се е отнасяла Франция към родителите на братя Коуаши и към самите тях, че братята с такова вдъхновение избиха дветре дузини народ насред Париж?

64

Анонимен

преди 9 години

Утре като почнат израелски бежанци да идват пак ли ще ги спирате?

63

Анонимен

преди 9 години

НЕКА НЕ ГЛЕДАМЕ НА НЕЛЕГАЛНИТЕ ИМИГРАНТИ КАТО НА ЗЛО. ДА ПОСТРОИМ ЕДНА ОГРАДА ЗА ДА ДЪРЖИМ ДОБРОТО В ТУРЦИЯ И ТО ДА МИНАВА САМО ПРЕЗ КПП-ТАТА

62

Анонимен

преди 9 години

Това не са бежанци, а икономически имигранти!

61

От ръководството

преди 9 години

116 под мене, чудя се плюс ли да ти туря, или минус.Ем си прав, ем не си...

60

Анонимен

преди 9 години

Нека адвокатката която е и експерт към бхк да даде пример на всички ни като си вземе у тях едно бежанско семейство. Та така де, да им покаже прословутото българското гостоприемство. Нямало медицински грижи или били лоши по центровете с бежанци. То като се замисли човек медицински грижи за нас няма или са лоши, какво ли остава за някой друг.

59

Анонимен

преди 9 години

българите са мизерни завистливи и злобни. искат да ги приемат на запад, ама там ги разбраха какви са и не ги искат. а що се отнася до бежанците ,никой нормален няма да остане в бг

58

Веско

преди 9 години

Според нея е нужно широко образователно усилие, което да помогне на българската общественост да възприеме бежанците като гости и да се насърчи да им окаже прословутата българска гостоприемност.Мисля, че ключовата дума е като ГОСТИ!

57

БГ

преди 9 години

Нищо не сависи от партиите или БХК,а от международното положение.България си е една безгласна буква!

56

Аслан

преди 9 години

Англия, Франция и Германия не трябва да гледат на българските емигранти като на зло! Ние също сме хора, намиращи се 25 години в беди, нещастия, разруха, геноцид и сполетени от комитети, общества и всевъзможни паразитиращи форми на живот!

55

Анонимен

преди 9 години

Gospozjo Ilieva, ubeden sum, che se SAMOUVAZJAVATE. Sushto taka sum ubeden, che zatova shte MI POMOGNETE. Ot godini progresirashto se svivAsm ot muskulni i stavni bolki, no "djipito" (na koeto novijat zdraven ministur shte dava BONUSI, zashtoto sa pregradata na bulgarina kum zdravnata kasa) "otgovorno" mi kazva da vzema "protivovuzpalitelno" i dori ne mi pishe retsepta. NE ME LEKUVA, chaka da umra. Njamam ni edin zdrav zub ot ostanalite mi 18. Za "remonta" mi trjabvat 6000 leva. POMOGNETE DE !!!

54

menn

преди 9 години

Taka e ako jiweem normalen jiwot.no kato niama Kakwo da jadem .niama kak da gledame po drug na4in na prishalcite....

53

Анонимен

преди 9 години

80 Румен ,Защо не се осигури работа на Българите !Моят син няма работа и излиза след 1 седмица да работи в Чехия !Защо за тези мюсолмани да има ВЕДНАГА. Образованите Турция ги взема и изпраща другото към България ( деца и социални )също като *** .