20

Анонимен

преди 9 години

самсунг и ЛГ произвеждат крайни продукти но не са заводи за електроника , ти разбираш ли че там само сглобяват готовите платки които са внос от Китай.В южна корея няма НИТО ЕДИН ЗАВОД ЗА ЕЛЕКТРОНИКА

19

Анонимен

преди 9 години

Казах ти *** да си отвориш телефона и да видиш какво пише там. Не ми развивай разни опорни точки. Самсунг и ЛГ могат да купят и продадат северна корея 100 пъти. Освен това се занимаваи и с производство на машини и оръжейни системи. Ама как да го знаеш като още сучеш

18

Анонимен

преди 9 години

южна корея не е в състояние да произведе дори един транзистор , недай си боже цяла интегрална схема ,всичките и части и платки са внос от китаи и америка кажи ми едни име на чип от южна корея

17

ДО 16

преди 9 години

АМЕРИКА КУПУВА ОТ РУСИЯ КОСМИЧЕСКА ТЕХНИКА, ЩОТО, ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е КАЛПАВА, ИМ Е В ПЪТИ ПО ЕВТИНО! пазар! както казват в статията.

16

молива

преди 9 години

южна корея е толкова на ТИ с техниката колкото баба ти с ядрената енергия , виж северна корея си произвежда всичко сама и даже и ядрено оръжие - справка - южна корея няма нито един завод за електрпоника

15

Анонимен

преди 9 години

Дали е капитализъм е спорно. Държавата продължава да е собственик на всички предприятия и да регулира абсолютно всичко, просто в последните години разрешиха свободен пазар. Цялата печалба се реинвестира обратно в инфраструктура, болници и училища. Те освен това нямат никакво намерение да привличат чужди инвеститори извън специалните зони, крайната им цел е да развият силна смесена икономика изцяло със собствен опит и средства. Което в крайна сметка е по-добре от еврофондова икономика...

14

Анонимен

преди 9 години

абе, в Ангола е капитализъм както в Германия, Франция, САЩ. Освен това Ангола е много по богата от Германия - имат нефт и полезни изкопаеми. Защо там живеят в такава мизерия, а Люксембург, Холандия и Белгия които нямат нищо живеят богато - нали е капитализъм навсякъде?

13

Анонимен

преди 9 години

Утре ще мина през технополис да си купя една космическа ракета че много ми трябва.

12

Анонимен

преди 9 години

***,ти също си американска к*ва момичито ми.

11

Анонимен

преди 9 години

Русия не произвежда перални. Русия произвежда космическа техника, а САЩ я купува, защото още не са стигнали технологичното ниво сами да си произвеждат. Европа снабдява Русия с перални, прахосмукачки и кафеварки.

10

Анонимен

преди 9 години

Явно до там са ни докарали комунистите че вече внасяме и чукове от чужбина.

9

Анонимен

преди 9 години

Това за *** с корейския надпис е абсолютно сериозно. Не се бъзикам.

8

Анонимен

преди 9 години

Американците не са виновни че Корея е разделена и превзета от чуждия еврейски узурпатор - комунистите. Те са чужд враг на всяка държава изсмукващ жизнените сили и съзидателна енергия на народа и.

7

Ким Чон Пук

преди 9 години

До Анонимен 4,Виждал си ти на баба си хвърчилото. Колкото си виждал скоро пералня "Made in Russia", толкова и севернокорейска пералня си виждал по нашите магазини. ***.

6

Анонимен

преди 9 години

А аз съм виждал чук правен в Корея с надпис на корейски, но се съмнявам да е в южна. Там правят само електроника и по сложни неща. Следователно е севернокорейски.

5

Анонимен

преди 9 години

Всяка държава е рекетьор за народа си., но когато има закони и баланс на интереси проблема е в рамките на нормата

4

Анонимен

преди 9 години

Въпреки зверските санкции и изолацията на които СК е подложена повече от половин век, народа там живее по добре от 95% от българите които от 25 години живеят като скотове в мизерия, унижения, страх и несигурност.

3

Анонимен

преди 9 години

Ми нека да го направи. Поне малко да измие кръвта от ръцете че се е омазал целия

2

Анонимен

преди 9 години

И последната опорна точка на *** от Позитано 20 падна. Ахаххаа голям смях сега няма вече на какво да се опира фалшивата им и недъгава идеология.

1

Почти демократ

преди 9 години

*** фарса сапунено-оперен!!! Едничката истина е, че както изтока, така и запада имат интерес от това, което се случва там.