36

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Наблюденията и анализът на подобен род убийства още от времето на убийството на ловешкия борец Крушата до днешни дни, ме накараха да стигна до един извод.У нас действа структура близка до държавните и под командване на чужди служби, която систематично отстранява неудобните и по-буйните етнически българи.Онези, които биха могли да бъдат опасни за Системата. За бъдещото поробване имам предвид=Това е като екстра към течащия ГЕНОЦИД и тихата подмяна на етническия състав на населението на България

35

Анонимен

преди 9 години

някой се е захванал да почиства

34

Анонимен

преди 9 години

Какво става в тази България!? Народът е взел правосъдието в свои ръце!?

33

Charles Whitman

преди 9 години

Дано се е мъчил!

32

до 60

преди 9 години

На Лудия и хапчета не му требят вече,Доктора с чуфтето го е излекувал скоростно!

31

супер ГЕРБЕР

преди 9 години

Всеки път когато ГЕРБ е на власт *** се избиват сами !:)Скоро и на посерано!

30

Сандо

преди 9 години

Шу-Ту, Му-Ту, Сре-Щу 12 калибър спасения Ня-***

29

откриха сезона

преди 9 години

Най накрая се усетиха,че по прасета се гърми с девятки.......Чиста работа,нема празно!

28

Коза Ностра

преди 9 години

В Италия, мафията обикновено използва за вендета вид къса пушка т.нар. "Лупара".

27

ДО ГАЙДИТЕ ТУПАНЬО

преди 9 години

ДО ГАЙДИТЕ ТУПАНЬО - УДРИ *** С ДВЕТЕ ЦЕВИ, А ТАКА С КИАКО ПО ТУПАНЬО И ЧИФТЕТАТА ПО НЕВЕРНИЦИТЕ .... ТАКА СЕ ТРЪГВА НА БИТКА СО ТУПАНЬО И ЧИФТЕТО .... ВРЪЩАНЕ НЯМА НАЗАД ... УДРИ *** С ДВЕТЕ ЦЕВИ ПО НЕВЕРНИЦИТЕ

26

прост соросоид

преди 9 години

ГЕРБ ПОБЕДА ! ДЕ МО КРА ЦИ Я ! СИДЕРОВ Е ВИНОВЕН ! И МАЯ И ТЯ !

25

Другари

преди 9 години

Нашата Родина за да се оправи, всеки трябва да има най-малко трима другари - Макаров, Калашников и Драгунов. С такива приятели, просто няма как да имате врагове! Дай боже всеки му!

24

пипе

преди 9 години

Когато човек се захваща с далавери,от които ще има ощетени,трябва да е наясно,че поне един ще се опита да му направи прекршай ! Днес всеки търси своето.Ама моля Ви се,то групички биячи от фирми за бързи кредити пребиват хора по села и градове там за нек'ви си 300-2000 лева,та този ли няма ????

23

Времена и Нрави

преди 9 години

Това вече взе да напомня времето, когато Бате Бойко беше Главен секретар на МВР.Тогава имаше и лайт-мотив: "Като няма ред, стреляй с гранатомет!".

22

Анонимен

преди 9 години

Иска ми се да вярвам, че някой онеправдан човек, който е бил ограбен или унизен е взел в свои ръце правосъдието, причакал е тоя тип (приемам, че човек с прякор лудия не е филантроп на годината) и го е пречукал.Хората им писна и действат, щото полицията не само, че не ни пази, а ми ни унижава и мачка, когато сме бити или ограбени.А в Пловдив има още доста на опашката да бъдат изпратени на оня свят.И така ще е справедливо.

21

Оная с косата

преди 9 години

Досега викахме едно име "Шарли" за Франция.А у нас нема да ни стигне поименника да викаме "Аз съм ..." Всъщност "Кой, Кой бях Аз?"! А "Кой е следващият ...Аз?"!Някой брои ли ги вече от Новата 2015 г. колко са вече поименно за две седмици?

20

мма

преди 9 години

Аз пък земвам Росито.Страшно маце.Обещавам и качествен секс всеки ден и кинти да се поддържа.

19

Анонимен

преди 9 години

Дойде време разделно!!!!

18

Пешо авджията

преди 9 години

До Тулски не е с "Макаров" , а с чифте некой му върлил дубле.. е..си с това джиомицо как не е избегнал съчмариците да се чуди човек... Важното е че полиция ни пази от ИД.....

17

Анонимен

преди 9 години

Както са ги подкарали през ден, как ще свьрши?