34

аha

преди 9 години

Работата на ЕС стана като с ловеца от следния виц Ловеца бил на лов и ненадеино бил потупан по рамото и отзаде му един мечок му казал; Или те ям или правим секс За да отърве кожата ловеца се съгласил ,прибрал се вкъщи След време същата случка се повторила На третия път ,мечока казал на ловеца -Аз си мислех че си ловец,а ти се оказа п**ал

33

Анонимен

преди 9 години

Лагерите се оформят Пегида срещу Ислямска Държава !Ще се оформи като военна организация постепено и ще пречисти ЕВРОПА от *** !!!Затова трябва да са отворят АУШВИЦ и нови Лагери за БЕЖАНСКИЯТ мюсюлманопоток ...

32

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно сметката ще бъде представена. И тогава ще трябва да се плати. Но няма да има с какво. Писалките няма да помогнат.

31

притеснен

преди 9 години

Не ми трябва Шарли!Не ми трябва Париж!Трябват ми сега парида платя сметките си.

30

до 26

преди 9 години

Ко значи туй "Шарли"?--На клоуните със сбъркана сексулна ориентация сега им викат Шарли!Оооо, Шарлиии!

29

Анонимен

преди 9 години

Страх ги тресе ***, че ще се появи отново оня чичко с мустачкитеи ще видят те тогава световен джихад.Домъкнали се от гнусните си държави, да живеят в бели държави, белите да ги работят и да ги хранят , а те да лежат, да имат по няколко жени и по двайсетина чавета и постоянно да реват какви права били имали.Гнусна ***. Че и искат целия свят да бъде техен.

28

ултрас

преди 9 години

Добре, че са футболните фенове (ПЕГИДА е създадена от фенове на Динамо Дрезден) да събуждат обществото. Ако не са те, арабеските и *** съвсем без проблеми щяха да си ни превземат отвътре.

27

Анонимен

преди 9 години

2022 БерлинДвама полицаи си говорят. Единия казва на другия.- Абе Мехмед , одеве какво интересно ми се случи, проверих един със интересната фамилия Мюлер ?!?

26

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА ! Напротив, много добре я чуваме тази бомба! И я виждаме! Виждаме и нейните поражение ,изразени в кръв и сълзи!!! Да, но така много по-лесно се контролира светът и се държат хората в страх и подчинение-зад маската на либерализма и демокрацията.

25

Анонимен

преди 9 години

Какво доживяхме... ислямът бил част от германската култура. Да очакваме германски джихад и избивания на неверници? Политиците съвсем се побъркаха. В ЕС има емигеанти от цял свят. Единствено мюсюлманите са проблема. Въпреки това, ако заговориш срещу ислямизация си враг на всички емигранти. Явно баба Яга Меркел не знае, че има емигранти немюсюлмани, които не занимават всички с фашистката си идеология.

24

Анонимен

преди 9 години

Сред тези 100000 дали е имало поне един Германец?

23

Анонимен

преди 9 години

v bilgariq kato se stroi djamiq q stroqt musluta a ti kato iska6 v turciq cirkva idi isiq stroy turciqli datiq stroi ot haznatasi prost

22

ПИЧ

преди 9 години

ДО отворко , ЕМИ ПРЕБРОЕТЕ СЕ ДЕ...

21

Анонимен

преди 9 години

Ко значи туй "Шарли"?

20

математик

преди 9 години

Като пресмятам, излиза че около 170 000 души нямат против да бъдат разстреляни публично докато около тях викат "алах акбар" ?Няма шанс тая Европа.

19

Анонимен

преди 9 години

В Турция от 1923 г. не построена нито една църква.В България само за последните 15 г. са построени 320 джамии.Айде точно мюслитата да не ми говорят за толерантност.

18

Анонимен

преди 9 години

Сега като започнат новите Кръстоносни походи дали ще минат през България...Трябва да стегнем Царевец и Балдуиновата кула да и прекараме климатик...

17

отворко

преди 9 години

До пич 16Пич а я кажи колко *** има в БГ и на кое място сме ?

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен N 7.Толерантна и мирна е религията щом за 600 г.сте се умножили от 1 мил. на 3,5 мил.Косъм не падал от главата на мирните жители.

15

Анонимен

преди 9 години

За да разберете коя е по-добрата религия вижте от какво държави в какви се бяга.Винаги бягат от ислямски държави в християнски.