150

Анонимен

преди 9 години

Агов излапка доста парици на Сорош, нормално е да говори дивотии! И Асен Генов върви по същия път.

149

АТАКИСТ

преди 9 години

до 247Хаяйде да ми кажеш колко българи са загинали от съветските бомбардировки! КО ШИ КАЖИШ, БРАЧЕД? ДАВАЙ!

148

Анонимен

преди 9 години

Защо разсъждавате върху плановете на Путин, а не върху плановете на империята на злото - САЩ?

147

Лу

преди 9 години

Нашит, мадридски мошеник (между впрочем съветски агент) поиска 800 дни за да ни "оправи", а руският такъв иска 2 години!? Сходен морал, сходни обещания.За сега, единственото нещо, което е сигурно е че: руснаците трябва да се адаптират към новите факти от живота, както е казал император *** Първи.

146

Анонимен

преди 9 години

Онзи ден лицето от партията *** мургавела Костов ,известния Асен (Асан ) Агов от една телевизия по повод ставащото в Париж ,се изцепи,че (виновен) за нападението над Редакцията на Шарли бил (виновен)>>Путин,да така каза това същество,като продължи,че ако не бил Путин Башар Асад щял отдавна да е паднал и нямало да се стигнело до тук...Какво да каже човек на това ,освен,че соросоидната анти руска седерастия е хронично,нелечима тежко ментално заболяване .*** от дсп и сдс си е психична диагноза

145

АТАКИСТ

преди 9 години

ТИ *** ли си, бе? Руснака ли уби 1200 софиянци в София или хамериканеца? Кой ги уби? Руснакът му беше съюзник на хамериканеца и 100 пъти ако искаше можеше да бомбрадира София. НО НЕ ИСКАШЕ! ИСКАШЕ ХАМЕРИКАНЕЦА! Понял, *** скапан?

144

Анонимен

преди 9 години

Успех, успех.........

143

Анонимен

преди 9 години

Красавец.....

142

Анонимен

преди 9 години

Тези *** ще напишат нова история, бравос!

141

циника

преди 9 години

209, предполагам, че изчисленията са направени на база икономическа активност на населението в границите на културната автономия, която получаваме през 1870 г. с фермана за българска екзархия. И предполагам, че авторът на тази класификация е имал достатъчно данни, за да определи брутния продукт и за десетилетието отпреди това също в рамките на бъдещата автономия.

140

Анонимен

преди 9 години

Ето виждате, че Одисей е тук. Оди я ни просветли, колко пъти кацнаха янките на Луната. За просперитет по време на национални катастрофи и войни с над 500000 жертви, тия ги пиши на друго място.

139

Анонимен

преди 9 години

По-добре да копира като Китай всички компютри и технологии и така ще направи Русия първа сила в технологиите и да превземе и САЩ технологично след време както Северна Корея хакнаха Сони.

138

един българин

преди 9 години

До: АТАКИСТАха, така значи. Я да видиш ти! Съветските бомби - най-хубавите бомби в света!Значи американските бомби са лоши бомби. Докато съветските бомби са хубави бомби. Така ли стана тя?А не са стигнали до София защото не са могли. Не им е стигнал бензина дотам.Иначе щяха да стигнат и до Берлин и Дрезден. Да си чувал съветски самолети да нападат градове в Германия?

137

АТАКИСТ

преди 9 години

до 221Това че България става съюзник на Хитлер през ВСВ , не прави руsнаците ***, че да ни унищожават! Запомни го! Напротив, оставят сами да си изберем пътя.....понеже ни разбраха че сме овце И разбраха ни руснаците- оставиха ни на хамериканците да ни унищожават!Nice, a?

136

Анонимен

преди 9 години

"Путин никога не е показвал сериозен интерес към развитието на малкия и среден бизнес, въпреки че те са всепризнати за двигател на икономическия ръст."Много ясно. Империалист!

135

млад социалист

преди 9 години

Другари,Не се правете , че не сте прочели!Ами аз само да попитам, но и да предложа?Мисля че рублата поевтиня, да не кажа, че се срути с 100%!Срамота е да пишем по форумите за 5 рубли на час?!Предлагам да искаме от др.Кутев по 6 рубли за 30 минути или ще си направим самокритика!

134

Анонимен

преди 9 години

Тиктаков, ти ако знаеш сега колко хора са болни тук от туберкулоза, ще тръгнеш с противогаз по улиците. Завърнаха се болести от началото на миналия век заради беднотията и мизерията!

133

АТАКИСТ

преди 9 години

до 213Много ясно че руснака ще ти хвърли някоя друга бомба като си съюзник на Хитлер. И все пак ни пощади, защото ако искаше да ни затрива, за 24 часа от София нямаше 42-ра година да остане и камък върху камък.

132

никой

преди 9 години

А аз тях не ги мисля, ама нази жална ни майка,къде са те къде сме ний най бедни а и всичко отрицателно най ,така че може само да им завиждаме но така е на гол тумбак в Европа у задния двор, прислуга това е истината

131

Анонимен

преди 9 години

До циника 163Изключително ценни сведения. Забележително е, че за баня, душ или вана въобще няма данни.