36

Бивш член на БСП

преди 9 години

Мъка другари , голяма мъка . Не се ли виждате , че вече не можете да си платите тока и парното на Позитано 20 . Къде ви са парите , които откраднахте от КТБ , а забравих Станишев си купи имение в Швейцария , защото сме социалисти .

35

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 9 години

На снимката горе-душманин до душманин!

34

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите са заобиколен фактор! Само ГЕРБ!

33

анонимен

преди 9 години

Тоя Радан е кръгла нула-отврат.Цветанка Ризова от БТВ поканила Лукарски да ни говори за икономика -смях.И какви въпроси му задаваше,и как тя си отговаряше сама и такива смешки бяха.Г-жи журналистки ставате за смях пред цяла България,опомнете се.Хубаво е ,че имате политически пристрастия,но предаването ви по телевизията не е за да ги показвате .Все пак сте "журналисти" или поне така се назовавате.

32

БГ

преди 9 години

Надминаха комунистите с простотиите си тези "демократи"!Никаква политическа култура нямат!

31

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоСБОГОМ РЕФОРМАТОРИ, НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

30

Пиар агент

преди 9 години

Колкото и да се напъва червения *** не му се отдава да напише нещо свястно . Когато индианците гласуват за БСП са умни и достойни българи , а когато гласуват за ГЕРБ не са умни . Другари вие вече сте в канала и сега се размирисвате като за последно . Кой ще управлява в България се решава на избори , а не от прости и неграмотни червени *** .

29

Пешко

преди 9 години

Как кутевци си представят нещата след успешната антисоросоидна революция - Сашо Симов и Волгин списват Работническо дело 2 под надзора на Дърева, Таско Ерменков върти енергото, Румбата Гечев ни връзва към рублата, а знаменитият икономист Виденов става гласек. Прави се едно големо ТКЗС, в което всички бачкат ангария след работно време, БДЖ цъфти и връзва, въпреки че никой не пътува в него, на север АЕЦ Белене недовършен, опасан от юг от ЮП, по който тече точно нищо. И според Волгин всичко е ток

28

до 30

преди 9 години

Слушам една журналистка да пита обикновен човечец-турчин:Вие задали ли сте си въпроса откъде Д.Пеевски,този човек на 30 години има толкова много пари,и той човечеца :ами не знам,много е млад за тези пари,как ги е спечелил? И питам тази "журналистка" не знае ли откъде Пеевски ги има тези пари,за първи път ли чува че майка му е много богата жена,а той и е единствения наследник,че жена му е от много богато семейство-но много е ефектен въпроса : Откъде ДП има толкова много пари-манипулация за наивни

27

:)

преди 9 години

Радан Кънев се оказа един обикновен ***. Клекна на Тиквата и всеки ден тича към Банкя с ибрик в ръка. За другите "герои" от РБ не ми се говори - Пръмовица, изгладнелия СДС-ар Лукарски, Ердогановите приятелчета и т.н. РБ са голяяяяяямммоооооо разочарование. Не очаквах да паднат толкова ниско. На следващите избори няма да влязат в Парламента и това е 100000% сигурно.

26

до 30

преди 9 години

Еврофондовете защо бяха блокирани-или това не е удобно за говорене,по важното е че точно при Борисов са били пуснати,а че заради Борисов са били спрени -това е баз значение,важното е че при Борисов са пуснати-абсолютна демагогия,но това вече е нашето ежедневие-демагогията,или просто някои хора си нямат хабер от света и просто си плащят глупости,да ама всички не сме ***,все от нещо подразбираме.

25

Даниела

преди 9 години

Единствената реформа ще е сега Джим, Джим Кери да дойде, та да ни поразвесели малко, преди да дойдат сметките за ток!

24

БГ

преди 9 години

Политиците са свикнали да бъдат смешни и хич не им пука от нищо!

23

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоПутин не се занимава с ***. Той ги вкарва в затвора.

22

Евродепутат

преди 9 години

Само това , че ГЕРБ дойде на власт и Борисов стана Премиер бяха от блокирани всички Еврофондове .Това малко ли ви говори другари или не ви се вярва, че вече никой не иска да чуе за БСП и ДПС не само в България ами и в ЕС .

21

Пешко

преди 9 години

Аха, революция. Путин ли ще ни води или ще пусне Волен?

20

Пешко

преди 9 години

До vargКакво ще става февруари месец?

19

дo: 17

преди 9 години

какъв с трахът ли , ми Борисов може да лежи вместо Тодор Живков в затвора

18

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Пенсионната реформа ще бъде - всеки внася там където иска. Друго няма как. Крепостното право отдавнае отменено и дори радан не може да го върне.

17

политолог

преди 9 години

Това правителство е в пъти по добро от превратаджийското на БСП-ДПС-Атака . Само за една година Орешарски успя да фалира държавата , а Станишко избяга като плъх в Брюксел и сега оправя Франция на Оланд , защото сме социалисти .