170

Анонимен

преди 9 години

Защо комунизма и исляма си приличат?Защо комунизма в ислямските държави винаги се приема като нещо нормално?Ами просто и двете учения имат общи корени - дявола.

169

Анонимен

преди 9 години

Веднага *** го удариха на политика.Ами вие като си обичате ислямистите си вземете и си ги гледайте.И без това СССР финансираше ислямистите и ги въоръжаваше.Сега пък били против.Уж били против евреите, Сорос и пр., а първата държава признала Израел е СССР.Комуниста по принцип си е шизофреник. Едната половина на раздвоеното съзнание не знае какво прави другата половина.

168

Десенбек Иванов

преди 9 години

Еврогейщината и толерастията към сескуални девианти, социопати и религиозни фанатици води точно до такива инциденти. Европа сама се затри с тези "права на човека".

167

дрон

преди 9 години

До Анонимен 204Товa че не знaеш е сaмо зa твоя сметкa

166

*/*

преди 9 години

Какво общо има визитата при Путин,свалянето на Асад и неосъществената ДЕМОКРАЦИЯ(каквото и да означава това),не е ясно ..Жалко за хорицата.

165

Анонимен

преди 9 години

Balgaria gi priema kato neshtastnici no utre i nas tova ni chaka

164

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво общо има Сорос, НАТО, ЕС, Асад, Путин, Льо Пен, Хитлер, Болен, Долен, Гея и т.н.Зоопарк.

163

,

преди 9 години

РТ-Санкциите срещу Русия "трябва да се махнат сега"-Оланд.rt/news/219831-hollande-russia-lift-sanctions/.Но как господин Оланд Русия ще запази базите си в Крим и Сирия и стои на пътя на Велик"Израел"?

162

Анонимен

преди 9 години

Те продължават да прибират емигранти, че и нас задължават.Ето го резултата. Това ще дойде и при нас по скоро от колкото си мислим.Германците почнаха да се усещат за тая напаст. А ние кога ?Пак трийте сега да ви изсъхнат ръцете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

161

ПРЕС.А

преди 9 години

Оланд отиде при Путин на непредвидена визита, несъгласувана със САЩ и след няма и два месеца атентат в някакъв си вестник за карикатури...МНОГО МИРИШЕ ...

160

БГ

преди 9 години

Нито е първия терористичен акт,нито последния,човека вразумяване няма.

159

Анонимен

преди 9 години

арабите много си навириха носа нещо. франсетата бяха доста толерантни, но... това не. предполагам, че ще има ужасяващ отговор.

158

УСУЛСИКИДЖИЯТА

преди 9 години

Знаете ли какво следва сега, а? Аз ще ви цъкна крушката ;)) Следва множество протестни декларацийки, остро осъждащи този мерзък терористичен акт. Наща Плевня и той ще се изкаже разбира се. И ко праим? Продължаваме напред. И докога така, както се пита в рекламката на една известна банка ?

157

Анонимен

преди 9 години

Чета изявленията на световните лидери: всичките шокирани и изненадани...а пък аз - съзвсем не съм изненадан...

156

Анонимен

преди 9 години

Който гроб копае другиму сам пада в него. Сега като си спомня как Франция милееше за тези демократи в Сирия, пращаше навярно и инструктури. Копоеше гроба на Асад, но сама стана жертва на идиотската си политика.

155

!

преди 9 години

Чувате ли вече призивите на платените продали се,че"трябва да застанем до Израел".Т.е.атаки като тази само служат на "Израел"или гнездото на световен тероризъм стоящ зад войните които продалите душите си водят за цартството на антихриста.Истинската война срещу тероризма се води от Сирия,която сатанистките ционисти бомбардираха няколко пъти вече.Същите терористи стоят зад поръченито да се нападне Ирак и сега искат кръвта на иранците.

154

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

Взимайте си мерки за:***,фесове и фереджета, че май ще ни потрябват.

153

Анонимен

преди 9 години

Алаха на мюсюлманите явно е някакъв зъл отмъстителен дядка, но модерният свят нима има по-добър бог?Парите са неговият бог и той е още по-отвратителен.

152

Анонимен

преди 9 години

Абе тия муджахидини не бяха ли създадени,обучени и въоръжени от САЩ,та да свалят от власт"диктатора"Башар Асад.В Сирия ядоха бой,ама май ще си го изкарат сега на индивидите от третия пол.Кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.

151

Путин беше прав

преди 9 години

Путин предупреждаваше многократно запада, че прави грешка като поддържа, обучава и въоръжава ислямиститке в Сирия, които се бият срещу законното правителство на Асад, те му се подиграваха и надсмиваха, че подкрепя диктатор, а не "демократичните" сили. Точно тези "демократични" сили се превърнаха в ИД. Но който се смее последен, се смее най-добре.