34

Питам ДЕ

преди 9 години

Другарката Пръмова дали попръцва като я *** пужарникарчитууу?

33

Анонимен

преди 9 години

До Василевда Василев, това че едно от нещата в които трябва да вярвате - "ЕС е дело на извънземна цивилизация"затова ското и среща ще ви осъществят с тях! :))))))))))))

32

предател

преди 9 години

До АнонименКой и вкарва нареждането да се готвим за прием на още бежанци.И докога нарушителите на границата от Африка,Афганистан и Пакистан се водят бежанци, и знае ли тази персона,че всеки нарушител ни струва месечно повече от1100лв.Отвращавам се от платения политически слугинаж,който предава народ и държава за едно "браво"от господаря си.Имам желание за голяма чистка,изразяваща се в измитане с голямата метла на доказани предатели,накачили сена държавната хранилка

31

Анонимен

преди 9 години

Ясно е на кого служиш...

30

Иванов

преди 9 години

"Няма отчаяна нация, която успява"Това е Манипулация, изградена чрез логическите грешки "Грешна посока" в комбинация с "Не Следва" (Non-Sequitur)Отчаянието не е предпоставка, а е СЛЕДСТВИЕ /изграждаш обърната причинно-следственна връзка чрез "Грешна посока"/и то "Не Следва" от неуспех, а от НЕДОВЕРИЕ !!! Недоверието е към цялата скрита система за теб Миглена, щом винаги всичко става по-зле, но ти си все отпред!! Което показва, че това е целта, която ти изпълняваш успешно ...

29

Стойне от Чукурово

преди 9 години

Куневица Пръмовица(пръдлевица) коментира ситуацията от прозореца на нейната вила и от топлия хол на нейния апартамент....нали се сещате от коя *** и е сътворен коментара!?...

28

пепи

преди 9 години

Разбира се, че ще е оптимист тази лелка! Я как заглади косъма, откак е на власт! Личи й вълчата захапка по добре оформената челюстна кост!

27

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-зле ставаме, толкова политиците ни са все по-големи оптимисти. Живеем на различни планети

26

Анонимен

преди 9 години

- ,,всички служим на една държава" - Да ,служите на бюрократите от Брюксел и на американското посолство,но не и на България !

25

Анонимен

преди 9 години

За какво е оптимист???За това че младите емигрират да търсят по-достоен живот , че всички правителства които се изредиха нямат ясна национална доктрина , а само разпродават и разграбват и за капак че са узаконили и вкарали във Парламента една сепаратистка , етническа партия.За какво еоптимист , госпожата ?????????????????????????

24

ОСОБЕНО ПРОТИВНИ

преди 9 години

ОТ КАМБАНАРИЯТА НА КУНЕВА, ПАСИ, ОНЯ МЛАДЕНОВ, РАЙКОВ, ДАНИЕЛ МИТОВ И ПР. В БЪЛГАРИЯ ПРОБЛЕМИ НЯМА. ТИЯ ХОРА СА ВЪЗМУТИТЕЛНО ОПТИМИСТИЧНИ, ЗАЩОТО ИМ Е ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА. ТЕ СА СЛУГИ НА ЕВРЕЙСКИТЕ И СЕВЕРОАМЕРИКАНСКИ ГОСПОДАРИ. МНОГО НИ ПОДЦЕНЯВАТ ТИЯ МЕКЕРЕТА, НА КОИТО ИМ ПЛАЩАТ ПРЕЩЕДРО ДА ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,В ИМЕТО НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЕГОИСТИЧЕН ИНТЕРЕС И АЛЧНОСТ.ТАЯ КУКУНЕВА Е БЮРОКРАТ ОТ НАЙ-ПРОТИВЕН ТИП И ЗА НИЩО НЕ СТАВА ПАРТКОВРАТА.

23

Анонимен

преди 9 години

Щом народът търпи тази продажна пасмина която ни управлява 25 години и отгоре на всичко я избира , за какво повече да говорим.Съпротивителните сили на българите са унищожени, България умира погубена от собствения си народ !

22

Анонимен

преди 9 години

Значи войската не може да охранява границата, а кварталният отговорник от видинското село Х може. Браво умнице, можеш да мислиш.

21

Анонимен

преди 9 години

Е как така няма как армията да охранява границата? Какво да прави иначе? Да играят волейбол по казармите ли? Ако ли пък не - защо не върнете Войски на МВР, където да обедините Гранични войски + Вътрешни (жандармерия) и пак си ги пращайте на границата. Ще бъдат с военна подготовка, ще носят камуфлажни дрехи, така както беше до средата на 90-те години.

20

непукист

преди 9 години

С голия си ентусиазъм другарката Пръмова ми прилича на неудачните ни футболисти.Забравяме мача и гледаме напред само ,че когато си на дъното на дупка и копаеш на долу няма как да гледаш напред.

19

Анонимен

преди 9 години

Пуйката живее в друг паралелен свят, не я съдете.

18

ДНЕС

преди 9 години

ДНЕС,напишете че точно преди 137 години София е освободена от турско робство.На 4 януари,генерал Гурко освобождава София..........или в американското посолство ви забраняват????? И не ме трийте-критиката ми,към вас е справедлива.

17

АЗ

преди 9 години

ВЪПРОСЪТ С БЕЖАНЦИТЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ ЕДИНСТВЕНО ОТ ЕКСПЕРТИ ПО РЕГИОНИТЕ, ОТ КОИТО ИДВА ПРОБЛЕМА, КОИТО СА ЖИВЕЛИ И РАБОТИЛИ ТАМ И ПОЗНАВАТ ТРАДИЦИИТЕ, ОБИЧАИТЕ, НРАВИТЕ И ЕЗИКА ИМ. ПОЗНАВАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИТУАЦИЯ В ТЕЗИ СТРАНИ. ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШАВА ОТ МЕХАНИЧНО СЪБРАНИ "СПЕЦИАЛИСТИ", ЗА КОИТО СЕ ТЪРСИ РАБОТНО МЯСТО.

16

Емо

преди 9 години

Тебе ли трябва да те гледаме следновогодишно, бе , вие политиците ставарихте на нацията и обедняването, и демографската криза, борите се да ликвидирате народа насъвсем, и корупцията, та сега ще ми говориш да отчаяние, дайте да дадем, тая песем вече се изтърка, да ти ..... !

15

Анонимен

преди 9 години

Тая ми прилича на Кончита Вурст.