11

Ние сме ...

преди 9 години

... завладяни от Неолиберализма и Либертарианството през последните 25 години. Истината е, че всички са единодушни, че хиперинфлацията е пагубна за една икономика. Мненията по отношение на позитивните ефекти от ниската инфлация м/у 2 и 5%, обаче, се разминават. Важното е ниската до нулева безработица!

10

Bulgaria On ...

преди 9 години

... Air е неолиберален, либертариански канал, чиято клиентела са Олигархията и онези 700.000 хиляди българи с големи доходи и състояние, живеещи предимно в София. Ниската инфлация е важна именно за тези хора със спестявания.

9

ХХХ

преди 9 години

Българина е толкова неграмотен че просто сигурно сомалийците ще са по добре в елементарната математика . Вдигали му заплатата с 40 лв в същото време не спират да вдигат тока ........Българина ако си напрегне поне малко мозъка (ако има такъв) да пресметне с колко пари ще му вдигнат тока за сметка на тия 40 лв към заплатата ......ще разбере че в същност няма никакво вдигане на заплатите ....за някой хора които се отопляват на електричество дори ще е на минус ! Но бай *** вика УРА !

8

Анонимен

преди 9 години

Хората трябва да разберат, глад и мизерия.Подигравка е това.

7

Анонимен

преди 9 години

В другите държави кризата е друга.Там за храна имат,за режийни също и дори спестяват,но по-малко.

6

Анонимен

преди 9 години

До ЙО-ХО-ХО И РОМА защо в Швеция модела работи,а в бившите соц.странисе натрупват пари и после ги вкарват в общия куп?

5

и тръгнал да ...

преди 9 години

... брои инфлацията! от голямата борба на България с инфлацията в периода август 2009-март 2013 година взеха, че докараха дефлация и забатачиха икономиката в рецесия, превълнала се в депресия, и унищожиха така 245.000 работни места, и оставиха близо 1 милион българи без доходи и препитание.

4

спестовен балон

преди 9 години

Спеставанията растат, защото при банков фалит държавата трупа нови дългове, за да изплати дълговете на банките към вложителите.

3

Този господин ...

преди 9 години

... с всичкия ли си е?5.4 милиона българи живеят под екзистенцминимума от 560 лева или 380 ? на месец. Какви спестявания? Каква неволя при тази трагедия?

2

Анонимен

преди 9 години

Образовайте ме финансово, бе другарю Василев

1

БГ

преди 9 години

За какво са ми парите,като трябва да ги спестявам?