124

Цереушков

преди 9 години

А героите са уморени !Ние винаги бдим и никога не спим!Чува се нещо,че има възможност тази година Владимир Владимирович да се оттегли и да посочи свой приемник,както преди 15 г Борис Елцин посочи него за ръководител на РФ.Да видим кой ще е новият....?!!

123

Анонимен

преди 9 години

Точно пък САЩ трябва да се въздържат от "тревожност" след могъщите осирания със Сноудън и с 10 годишното подслушване на канцлера Меркел (преди това и Герхард Шрьодер), и последвалото изгонване на представителя на ЦРУ в Берлин /без изобщо да го обсъди с Обама/, с дузината американски къртици заловени да шетат в немското разузнаване, подслушването на 130 милиона френски и испански граждани, Ватикана, МВФ, мъченията в Гуантанамо и в останалите американски концлагери из Европа...

122

Путлер капут

преди 9 години

До Анонименна никой вече не му пука какво препоръчва вожда на рашистанските бушменида *** от глад варварите , пълна забрана за влизане на руски фашисти в Европа,Канада ,Сащ и Австралия , да ходят на почивка в кримнаш

121

Анонимен

преди 9 години

"В това число с узаконените до неотдавна изтезания в тайни затвори на ЦРУ, пръснати из Европа, и продължаващото задържане без присъда на десетки пленници в Гуантанамо, а също така с безнаказаността за мними "блюстители на реда", които разстрелват напълно невинни граждани с различен цвят на кожата, и за убийците на осиновени руски деца", заяви той."Долгов ги направи на 5 стинки хахахха

120

Анонимен

преди 9 години

Каква шистова революция прощавай?? Защо всъщност падна цената на петрола? Заради петте милиона барела в повече произвеждани от ОПЕК?? Защо С.Арабия не колабира а? Техните пари не се ли обезценяват??Ами Кувейт, Катар? Защо *** пише само за венесуела и Русия??? Въпроси, въпроси..Отговори няма кой да даде. Само политика и говорене.

119

Анонимен

преди 9 години

Слава на Путин,слава на Русия.Да пребъде..

118

До 202

преди 9 години

Иска ми се да започна новата година с хубави пожелания и ще ти напиша само това - тази година такива като тебе да ги натикат там, където им е мястото. И да забравят въобще за съществуването на такива твари като бандировците!!!

117

чико

преди 9 години

А бе какво ги бавите още тези обонговци,пускайте ракетите и да вървят на майната си.

116

Анонимен

преди 9 години

Янките са бесни, всичко де що можеше да се надигне в Русия, беше натикано в трета глуха. Война с руснаците не е вариант, няма шансове и за гражданска война... кофти тръпка. :)

115

Анонимен

преди 9 години

Честита Нова година, Българи Християни и Славяни!Не се поддавайте на сатанинските опити да ни изкарат турци и да ни сгодяват с Турция, защото всичко е от лукаваго!

114

мурзилка

преди 9 години

Ч.Н.Г. Повече здраве,щастие,късмет и любов!И по малко мурзилски *** у нета.Ще Ви спирам тока като в Крим ***!

113

мурзилка

преди 9 години

Кой *** ми тури минуса?Те хората са го измислили как да не ги лъжат !Най-известният анекдот за Архимед разказва как той изобретява метод за определяне на обема на предмет с неправилна форма. Според живелия два века по-късно Витрувий, Хиерон II поръчал златна корона за дарение на някакъв храм и Архимед трябвало да определи дали златарят не е подменил част от материала със сребро.[13] Той трябва да изпълни задачата без да повреди короната, поради което не може да я претопи в проста форма, за да изчисли нейната плътност.

112

преди 9 години

До казвашЧестита нова година на всички. Весел празник на съмишлениците и на опонентите.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- за американските данъци ще говорим друг път.

111

Анонимен

преди 9 години

САЩ гледат чуждите проблеми сякаш нямат свои.

110

преди 9 години

До Анонимен 184Не аз,англичаните го разказват този фолклор.

109

мурзилка

преди 9 години

До 182Волфрам: 19 250 kg/m3Злато: 19 300 kg/m3То кантара ти ясно е китайски ,ама обема как измери с електронната мензура ли?Щот има и друг метод!

108

преди 9 години

До иматНа мен ми се наложи чрез съд да се отърва от американски осигурителен номер. Това ми струва почти 35000$. След като не развивам дейност на територията на САЩ,не трябва да плащам данъци там.......:) така е във всички други страни. Щом развивам дейност в бг,трябва и данъците си да плащам тук,а не в САЩ. Има неща за който само чувал,но не си разбрал.

107

ГАньо

преди 9 години

новина номер едно е че България отива от зле към все по-зле

106

преди 9 години

До Анонимен 176Волфрамовите кюлчета не са фолклор от нашите седянки. Първият скандал избухна във Великобритания. Кюлче донесено от САЩ тежало 2 грама по малко и когато го срязали се оказало 40% волфрам.....хахахахаха

105

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Айдеееее... - Нова година... - нов Путлю...