44

Анонимен

преди 9 години

Егати и държавата, и кьор-софра хранителството с тая вицка-премиерка. Направо виц. НЕ-АМЕ думи.

43

me

преди 9 години

Ми вероятно съм направила за България повече отколкото си мислиш. И със сигурно повече отколкото заслужаваш. Вакуум както казах.

42

Анонимен

преди 9 години

Да накарат Иван Данчов Костов да ходи да бачка по монтирането на оградата. Кой разтури кльона ?! Той и тъпите му седесари !

41

до 46

преди 9 години

Ти като имаш чувство за дълг и национална принадлежност, какво направи за България.....то пред компа и парното на макс е много лесно......

40

Шаран -БГ

преди 9 години

Бе тая "хубувица" някой поглежгда ли я въобще и изобщо, че очаква праз март някой да я натисне? Хайде де........

39

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

до 48 ДА ТЕ ОСВЕДОМЯ, ЧЕ ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ Е ЗВЕНО ОТ СЪСТАВА НА МВР А НЕ НА МО.

38

АНАТЕМА ВЕЩИЦЕ

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАМа не е задължение на МВР да пази границата *** алоууу . МВР значи единствено и само МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ - охрана на сигурността вътре в страната , границата се охранява от военни , на всякъде е така .

37

БАЙ ГАНЬОВЩИНА

преди 9 години

добре дошли в ***!!!НЯМАМЕ АРМИЯ ДА ПАЗИ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА И ПРАЩАМЕ ВОЙСКИТЕ ЗА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ (МВР) ??? ВРЪЩАЙ НАБОРНАТА СЛУЖБА, ВРЪЩАЙ ВОЙСКАТА ПО ГРАНИЦИТЕ -Е*АСИ ОЛИГОФРЕНИЯТА КЪДЕ СМЕ!

36

me

преди 9 години

Вчера докато гледах репортажа за "горките" служители на гранична полиция и направо ми се доповръща. Нямало да патрулират защото нямало хубави пътища и им било студено? Ами да си патрулират в хола у тях, там със сигурност ще им е по-комфортно!И тия мъже ще се борят за страната ни в случай на война? Няма такава държава! Ние сме пародия. Щом няма чувство за дълг и национална принадлежност, просто няма нация. Ние сме вакуум, който някой ще заеме, по-скоро рано отколкото късно. И това ми било мъже!

35

А мамка им

преди 9 години

До ВЕСКОНе са седесари , *** са с П отпред вместо С .

34

Анонимен

преди 9 години

Бай Тошо едно време каза, че морала в политиката е баланса на интереси. Щом за обикновеният българин полза няма, не вдявам защо така се стараем за необикновеният българин. Нали допускам, че 90% от българите имат страшен бизнес в ЕС и без шенген не могат, но ако е обратното, то от приетите решения страдат 90% за да могат 10% да се чувстват гот.

33

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

Е СЕГА МВР ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕХВЪРЛИ НЯКОЙ И ДРУГ ЛЕВ НА АРМИЯТА, ТЯ И БЕЗ ТОВА Е С НАЙ-НИСЪК БЮДЖЕТ ОСТАВА И РАБОТАТА НА МВР ДА ВЪРШИ.

32

Е дева

преди 9 години

"Във връзка с очаквания натиск на бежанци ще се направи и преглед на сградите на МО с цел в някои с отпаднала необходимост да се настаняват хора."??????????????????????????????Е като така или иначе ще ги настанявате тук , защо да го *** изразходваме средства за охрана на границата за полиция , а сега и за армия???? Аз ли съм толкова *** , че не мога да го разбера това ?

31

ВЕСКО

преди 9 години

СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ЖЕЛЮ ,ФИЛИП ,ИВАН ,ЙОРДАНОВ И ДР. ,ДА КАЖАТ ЗАЩО ЗАТРИХА ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ И НЕ САМО ТЯХ ! ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВАТ С КОМУНИЗМА-ТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ -НИЩО ЧЕ СА МИНАЛИ ВЕЧЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ !МАЙКОПРОДАЖНИЦИ !БРАТОВЧЕДИТЕ ИМ ,КОИТО СЕГА СА ВЪВ ВЛАСТТА ,ХИЧ ДА НЕ ПОДХВЪРЛЯТ ТОПКАТА КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ - ТЕ СЪЩО ИМАТ ВИНА,ЗАЩОТО РЕФОРМАТОРИТЕ СА СИ ЧИСТИ СЕДЕСАРИ !

30

Ала-Бала

преди 9 години

Тази Кукувица оше ли се развява в България. Да зминава са Европа!

29

оптимист

преди 9 години

шенген ни трябва. бях на едно дело там как нашите *** от Париж ходят до Белгия и се връщат за един ден ако го нямаше шенген бизнеса закъсва за крадци, накро-трафиканти ,*** , далавераджии

28

Анонимен

преди 9 години

До 25Изглежда не четеш какво съм писал - казах за ОБИКНОВЕНИЯТ българин няма никаква полза от Шенген. Обикновеният българин не пътува като теб във Франция ии Германия, обикновено си седи в България и драпа за една никаква работна заплата. Не си мисли, че след като ти се скъсваш да пътуваш из Европа, всички българи са така. В този смисъл Шенген е полезен само за определена група от хора с по-високи доходи.

27

Анонимен

преди 9 години

34 ние сме в НАТО. :)) НАТО да ни помага. Нали е за защита? :)) то ква защита, ние сме разграден двор. Всеки влиза и излиза както му е удобно. :))

26

Анонимен

преди 9 години

Българите сте задния двор на европа и депо за евтина работна ръка. Затова е Шенген, за да ви спрат когато си поискат и скоро ще спрете да пътувате свободно, защото само вие сте притрябвали в западна европа. Просто ще ви спрат на пасрпотния контрол и айде обратно. Никакви членове на ЕС не сте, ами се подиграват с вас. Хора живеят в Германия на границата и работят във Франция без проблем пътуват, ако българин си намери рабора в Гърция всяка сутрин и вечер ще му правят паспортен контрол.

25

ХХХ

преди 9 години

Всичко в тази държава е на опаки ......не е ли редно "полицията да помага на военните при нужда" ? Тука военни ще помагали на полицията ............... боже господи ....полицията вместо да пази улиците градовете и селата и т.н. те пазят границите ни ....мале мила ...ами така е като няма армия .....Бойковците доеааат мамата на държавата