81

Анонимен

преди 9 години

Какъв Възродителен процес, какви пет лева бе? Нали не е имало турско робство? Имало било някога си турско присъствие дето сега го няма, нали? Кого да възраждаме тогава? Някой май се е объркал нещо. Като онзи с плакатите от тапети и несъществуващите митинги.Ама те май и двамата бяха гербаджии? Ясна е работата, вервам им.

80

Чекист

преди 9 години

Борисов Алцхаймер ли има или смята че българите масово смезаболяли от тази болест. Не беше ли и той член на БКП заедно с родата си?Не бе ли в този период самият той учадтник в събитията . Ще напомня, че офицерския състав отиваше там предимно по желание.Добри Джуров не позволи редовна войска да се "окървави" в това безумие наречено "Възродителен процес" Запасняци и милиция се "хванаха на хорото" И нека Борисов "не гледа сламката в чуждото око преди да види гредата в своето"

79

az

преди 9 години

Vseki koito ne se chustva Bulgarin da napuska vednaga tazi sveshtenna zemq.

78

Анонимен

преди 9 години

Кога питам Турция ще си плати дълга към България за заграбването и изтребването на Тракия???? ама ердоган не дава и дума да стане .А нашите пу....ци тука ще ми хленчат и мрънкат.Я се изпокрийте бе продажни мекерета.

77

Право на Мнение

преди 9 години

Може да прозвучи грубо.. Но не ми пука! Тодор Живков 1985г. каза, че Заради Възродителният Процес ще го направим Национален Герой.. Но вие плюете без да знаете... Атентаните... Взрива на гара Буново помните нали? Ако, не се беше случил Възродителният Процес сега България щеше да е турска провинция.. Но сега за 25 годени на Разруха упорито се върви към "Безкръвна ислямизания"Мислете с глави не с емоции те замъгляват погледа на човек!

76

Olimpia

преди 9 години

V razlichni periodi ot vreme daden vapros izglejda po razlichen nachin

75

Анонимен

преди 9 години

Никой не потърси отговорност за Възродителния процесПремиерът: Колкото и да е късно, справедливост трябва да има---------Турчулята с тяхната наглост, пак си подкараха старата песен... А кой ще се извини за кланетата на турците в България?!?Цял един район - Одринска Тракия бе обезбългарен, защото българите бяха избити там. А Батак? А Копривщица и т. н. ...Тия нагляри се бяха засилили да си правят турски вилает в България, плащаме им все още пенсии в Турция и продължават да нахалстват...

74

Анонимен

преди 9 години

Вместо Коледни пожелания за здраве и сплотеност на нацията,пак думи за разделение на хората.Ликвидирайте престъпността,работа и доходи на хората,самите те ще искат български имена и ще се гордеят с България.За жалост нямаме такъв ръководител,който повече да обича България,отколкото Ердоган и Меркел и Барозу..

73

Анонимен

преди 9 години

Няколко коментара се повтарят, явно са от едни и същи хора. Питам ви, защо си повтаряте коментарите? Пропаганда? Платена? Или сте безмозъчно *** и търсите внимание? Който е против България да се маха. През КПП, терминал или в ковчег не е от значение. От значение е да се маха.

72

Анонимен

преди 9 години

Чета какво е написал пак и пак.Ужас, на човек Българин.

71

Х

преди 9 години

Отоворност,каква отговорност,а някой понесе пи отговолност за стоиците хиляди потурчени с ятагана през турското робство.На тези поне им се даде възможност да си върнат имената ,а кой даде възможност на потурчените.Те помнели ,а ние трябва ли да забравим?!

70

Анонимен

преди 9 години

Айде пак,онова с "Възродителния процес "първо си го спретнаха точно тия които сега са ДПС и пищят.Второ дори и да е имало нещо е по време на друг строй ТОТАЛИТАРЕ,за което българският народ НЯМА за какво да се извинява. По тази логика Турция трябва всеки божиии ден дас се извинява на България ВСЕКИ БОЖИ ДЕн.Айде вече спрете се.;

69

до българите

преди 9 години

Ама га ядохте кюфтета беше харно, сега като дойде време да плащате, ревете! Всяко удоволствие се заплаща, всяко престъпление се наказва! Нещо толково просто, дори и бългаската кратунка може да го разбере, предполагаемо!

68

1.Ами нали ти, Бойко

преди 9 години

тогава си бил член на БКП? Предприе ли нещо, чрез което да протестираш срещу това насилствено преименуване?2. Що се отнася до цената на забвението и нетърсенето на отговорност, нали това бе създаването на партия на етническа основа и формиране на нейното ръководство от български турци, които са били кадри на специалните служби?3. Протакането е с ясна цел - да мине време, да си отиде цяло едно поколение и после някой бивш червен, партиен "учен" да направи анализ на събитието. И удобни изводи!

67

Лъв

преди 9 години

До Европейския СъдМалазиятски анадолйски кривокрак потурнак, когато Турция плати на България по Ангорския договор за избитите тракийции, тогава си разнясай каквито искаш папки където си искаш !!

66

край

преди 9 години

Ако не беше Възродителния процес и последвалата го Голяма екскурзия се България щеше да е разпарчетосана, или нацяло окупирана или ДПС щеше да е първа политическа партия и да управлява постоянно.

65

Анонимен

преди 9 години

Този е безумно нагъл и ще бъде такъв докато ние му позволяваме. Не му дреме, имаше хора които му вярваха и сега предаде и тях. На него изобщо не му пука за хората, по това си приличат със Станишев. Ще провокира търпението ни до последно. Познаваме го вече! До кого ще го търпим????????????????

64

Анонимен

преди 9 години

до 85 Ние на такива казваме:мри като не си мал! Не че аз В МОМЕНТА И ПРЕДИ НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ ПРОБЛЕМ С НЕ БЪЛГАРИ ,С НЕ ХРИСТИЯНИ И Т.Н...НО ЩОМ РАБОТИШ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ЗА ТЕБ САМО СМЪРТ!

63

Анонимен

преди 9 години

Бочко започна да ги плещи като Плевналиев. Единия ходел на митинги, ама то митинги нямало.Другия заклеймява Възродителния процес, дето самия той го е правил.И двамата си мислят, че хората помнят колкото тях.Сладури и двамата.Само дето размаха на Боко е по-голям и ще задмине бързо Плевньо.Ама дано не му дойде музата докато е някъде по Европата, че ще ни направи за резил.

62

Анонимен

преди 9 години

Някой сега да ми каже, остана ли надежда за нас българите след като този ни предаде за пореден път? Дано се подлъже и вдигне тока по-рано за да го изметем но ЗОВИНАГИ! И после на съд за грабежа и геноцида!