88

Bulgatani

преди 9 години

До до 128Русия няма да *** на умряло, брат! Тя повдигва рублата и укрепва своята икономика. Обаче трябва да се разбере, че ако Русия не ще- няма да има България! Иншалла! Наистина!

87

Анонимен

преди 9 години

Обама към Путин: - Има ли нещо, което да ви стресне и да ви накара да вземето насериозно снакциите! - Не. Искаш ли един банан, вземи си.

86

До ВЩИЦАТА

преди 9 години

Ми какво ще стане, както винаги е ставало, руснаците ще ядат американските шамари

85

пълна скръб

преди 9 години

След олимпиадата в Сочи, една положителна новина не е произвела Русия.

84

След ...

преди 9 години

... световната финансова криза 2007-2008 година, която САЩ предизвикаха, хегемонията на САЩ спря. Много страни не вярват на икономическата политика на САЩ и се опитват да се оттърсят от неолибералната догма, която САЩ наложиха в периода 1980 - 2007 година в световен мащаб.Много макроикономики се преструктурират. Процесите в Русия ще го ускорят. САЩ се опитват в момента чрез НАТО да упражняват влияние предимно в Източна Европа.

83

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

РУСНАКА ДРАЗНИ САЩ. ДА ВИДИМ МАЙМУНКАТА КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ СЕГА.

82

пуцай куме

преди 9 години

Джихадистите вече не купуват ли руско оръжие?Явно се е оказало неефективно и не във крак с модерните технологии които запада притежава.

81

до 128

преди 9 години

Освен руснаците никой друг не *** на умряло ката ден че икономиката им затъва в блатото.

80

до 122

преди 9 години

Ще търгува газ срещу храни Разменна търговия,както във средновековието.

79

оплаквачката

преди 9 години

Ей като кажете,че цената на петрола била причината за краха на руската икономика,все едно Русия е единствената страна в света изнасяща петрол.Друга държава не съм чул да реват и да се тръшкат на умряло.

78

Анонимен

преди 9 години

112, ако са на печалба защо държавата налива милиарди да ги спасява

77

сино

преди 9 години

Малко не разбрах. Износители са донасят пари в държава. Ами... в Русия е наопаки трябва да помага на износители, т.е. парите се дават на износители. Нека вървят по дяволите тия "износители".

76

Анонимен

преди 9 години

108, оборот и печалба са различни неща

75

Анонимен

преди 9 години

1979 докато се смееха (с право) на САЩ за провалът във Виетнам СССР направи същата грешка в Афганистан. Докато САЩ си извадиха поуки, то руснаците явно не са и през 2014 направиха същата грешка. Предния път останаха без сателитите си, сега е ред на "кораба майка"

74

до 102

преди 9 години

И то огромна подкрепа! Валутните резерви на Китай са огромни - над 2000 милиарда $Централните банкери на Русия и САЩ се договориха през юни 2014 година, Китай да подпомага Русия с $ при нужда.

73

ИСТ

преди 9 години

Путин пусна печатницата за рубли. След една година с кило рубли ще купуват кило картофи. Лавината тръгна и нищо не може да я спре.

72

АТАКИСТ

преди 9 години

до 86Соросоиден ментак, и в Русия има гейове- те пратиха SMS-и за Кончита, а не руският народ. А Путин с тия гейове знаеш как се разправя, нали? Справка: руските Пусита дето ги набичи в панделата.

71

до 95

преди 9 години

Това впечатление създава западната пропаганда, която няма нужда от политически силна, самостоятелна Русия, а гледа на нея само като находище на природни ресурси. Не е важно за Путин Западът да го разбира, а руснаците. И те го разбират.Рейтингът на Путин, 80%, все още е огромен. Западните политици могат само да си мечтаят за такъв рейтинг. Народът е зад Путин. Олигархията започна да се обръща с/у него, защото именно тя преживява огромни загуби от санкциите и падащата рубла.

70

до96

преди 9 години

Аман от дървени философи.Чети предсказанията на Збигнев Бзежински.Там ясно е описано какво ще се случи с пияниците от русия.Ще бъдат разпарчосани,редуцирани оптимално и ще копат суровини за Водещия прогресивен свят защото загубиха Студената Война.

69

лумпен пролетариат

преди 9 години

До 96Другарят Ким Грух Ун обаче има по-голям рейтинг от другаря ***, ха на бас :))) Някъде към 100% му е и политиците на Запад и САЩ могат само да мечтаят за такъв, нали чугуненотиквений :)))