60

Анонимен

преди 9 години

Защо не се запитате, че който и да дойде на власт не заставя работодателите да вдигнат заплатите?Защо няма политици като в Унгария, които да кажат "Един унгарец няма да взима под 1000 евро!"?

59

Анонимен

преди 9 години

pri tezi ceni na nefta A-95 trabva da e 1.60lv.

58

БРАВО НА ГЕРБ!

преди 9 години

БРАВО НА ГЕРБ!ДОЙДОХА НА ВЛАСТ И ЦЕНИТЕ ПАДНАХА!Хваля ГЕРБ, понеже когато цените се качваха в световен мащаб (при първото им управление), съответно и тук се вдигаха, другарите с чугунените тикви това хич не ги интересуваше и пишеха: "Дойдоха на власт и вдигнаха бензина", "Щом си гласувахте за тях търпете си им цените" и т.н. Съответно щом ГЕРБ са виновни когато цените се качват с световен мащаб, значи те са причината и когато падат, нъл тъй, другари чугунени тикви :)))

57

банана

преди 9 години

Тези намаления ще излязат на всички през носа. Вдигнаха квотите за добив на петрол изкуствено, за да падне цената и съборят руската икономика, която се крепи предимно от износа на петролни продукти. Дали ще си постигнат целите не знам, но след известно време цените на горивата ще скочат още повече. Все пак трябва от някъде да избият намалените печалби, петролните компании. Обама нещо им е обещал в замяна да му играят по свирката.

56

до 52

преди 9 години

А ти видя ли на всяка колонка колко щоер*данък* пише/68 цента.

55

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден четем, че Русия е в криза заради срива на цената на петрола, като тя падна двойно, а в същото време цената на бензина и дизела в България е една от най-високите в Европа. Как така от една страна пада двойно, а от друга само с 0,09 лв.?А заплатите ни са най-ниските. И не защото сме мързеливи, просто работодателите са в мафия с държавата и не дават пари.А и между другото бензина ни е най-скапания в Европа.

54

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, безмозъчните тикви май наистина си мислят, че Цар Боку Банкянски е намалил цената на дизела и бензина.Е, нема такава държава, с толкова *** и заблуден народ.

53

Анонимен

преди 9 години

а всички стоки що не падат бе.егати и държавата

52

до 41

преди 9 години

И да не е намалил Помпиера цената, бе умнико.Това са световни икономически процеси - вземете се пообразовайте малко това тиквопоклонниците.

51

Анонимен

преди 9 години

Б.Борисов що пари налапа от високите цени и идея нямате. Въпросът е, ще може ли да ги харчи изобщо или ще потънат в тайните сметки и офшорките.

50

Анонимен

преди 9 години

Нека падат драстично, за да се сетят загубените ни управници, че само с акцизи, данъци, такси и глоби, бюджет не се връзва. Трябва и реално производство и то конкурентно. Нека си размърдат мозъчните клаетки и за се сетят, че крайностите са вредни.

49

Анонимен

преди 9 години

Га затворят лукоил ще поевтинее повече - сега плащаме данък ***!

48

onq

преди 9 години

Реалната цена би трябвало да е 1,60лв при тези нива на нефта, къде отива разликата? В Златев и компания ББ.

47

Анонимен

преди 9 години

за сега е 50 но може и 20 да стане САУДИТИТЕ са съгласни

46

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 44 На 20 долара петрола първи ще изгърмят шистаците,а после и всички останали!Само и единствено С.Арабия може да го понесе.

45

30%

преди 9 години

30% по-евтин трябва да е!Пак ни лъжат! С колко поевтиня барела на борсата!?

44

Анонимен

преди 9 години

ПРИ МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ОТ 1.600 ЕВРО В ГЕРМАНИЯ БЕНЗИНА И НАФТАТА СА ПАДНАЛИ НА 1.32 ЕВРО ЗА БЕНЗИНА И 1.17 ЕВРО ЗА ДИЗЕЛА. КЪДЕ СМЕ НИЕ В ТИКВОЛАНДИЯ. ПРИ 200 ЕВРО СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ДИЗЕЛА СТРУВА 1.13 ЕВРО. БЕНЗИНА 1.10. МУТРЕТАТА СИ ИМАТ ДЪРЖАВА ТАВАРИШИ.

43

един българин

преди 9 години

УРРРРРААААА!!! Между другото, карам с дизел. Абе голям кеф, голям коледен подарък!Аз лично съм много доволен. Радвай се народе!

42

до 47

преди 9 години

Боку да ти го набие надълбоко в простата безмозъчна кратуна!

41

Анонимен

преди 9 години

Бойко е Виновен за това СЛАВА НА ВОЛЕН ДА ЖИВЕ Е ДПС заедно ПОБЕДА