64

25:1

преди 9 години

Милиционерите са си в правото, обаче те се бият за 1 място с низости по-големи от конкурс за красота. Те единствени се пенсионират в РБ, а болничните им ги плащат пенсионерите в тч и техните. Роднините реват, ранените ги боли, а хората ви плащат масрафа. Оръжието е във вас. Не ревете като малко гущерче. МНО и МВР вън от НОИ. Вземете милиардите от простака Борисов.

63

Анонимен

преди 9 години

До МОРСКИЯЩо не ходиш да се удавиш в некоя локва !

62

до синдиката

преди 9 години

Не се пънете,камерите са по-важни от хората.Освен това от юли месец насам държавата,респективно мвр се управлява от реформаторско и герберско правителство.

61

Анонимен

преди 9 години

*** държавата! ЗАКРИВАЙ!

60

АТАКИСТ

преди 9 години

до 70Ястреб, той модът си знае работата. И ти най-добре знаеш това- нали все пак той ти навря скапаният аватар с турското знаме и профилът ти към него ...знаеш къде???!!!

59

БГ

преди 9 години

*** ДА СИ ВЪВ БГ...ЛЮПЕНЕ НА СЕМКИ И СПАНЕ ПАТРУЛКАТА...РАННО ПЕНСОНИРАНЕ..ДЪРЖАВНО ОСИГУРЯВАНЕ..20 НА КУП ЗАПЛАТИ

58

Анонимен

преди 9 години

Първо разградиха границата,после унищожиха гранични войски - вие какво очаквате.По добре да приберат наемниците от Афганистан и да ги пратят на границата за да си оправдаят заплатите

57

Анонимен

преди 9 години

До д_р Колчев Нали знаеш как свършват предателите на България куче ? .... - В масов необозначен гроб , за да не знаят майките им къде да ги оплакват . Всеки съм е направил своят избор .. и всеки ще плати цената . Тръгнеш ли срещу кръвта ми , направиш ли майка ми икономически роб на западни/ про-римски кучета ... *** к*рвенска в червата еб*вам . Бог е на страната на правдата и кръвта на агресора по ръцете ми не слага грях на душата ми . Божието възмездие - приело човешка форма идва за вас про-римски *** и 1944 год. ще ви се стори като увертюра

56

хъм

преди 9 години

Кое предишно правителство?Преди това имаше служебно май?

55

Анонимен

преди 9 години

и да протестират и да не протестират - това е ! Държавата е бедна. На всеки му се иска да е заплатен като германец, а да работи като българин. Сега протестират, ама като им бутат по 20лв. нямат нищо против. А бедните хора, които виждат че законите не се прилагат еднакво за всички. Тях кучета ги яли, да се спасяват. Ако всеки работи съвестно и се отдава максимално на работата държавата нямаше да е в това положение и нямаше да протестират. Ама тук всеки краде и гледа да прецака другите над него.

54

Ястреб

преди 9 години

До АТАКИСТВреме е ви оставя на мира. Пожелавам ти приятен ден! ;-)Мод ... ти си знаеш! ;-)

53

д_р Колчев

преди 9 години

66 веднага си изпий хапчетата които ти предписахме ,иначе ще пратя да ти прекъснат отпуската в психото и ще те прибера в първо мъжко.Бъди послушен и си ги изпий веднага хаповете.Нали обеща да не се мислиш за Хитлер или си задълбочи пак болестта.

52

АТАКИСТ

преди 9 години

до 67Брачед, как разбра, че постоянно съм тук? По това че сега са празници и всеки нормален бачкатор е в отпуска и си определя как да прекара почивката си ли?

51

Анонимен

преди 9 години

Атакист,ти си постоянно тук,явно работиш като безделник умник,ръсещ винаги мозък на всякъде.Намери си работа,приятелка и се радвай на живота.Стига само плю всеки,всичко и по всичко.Качи си снимка да видим кой е най умният и най можещият човек в България,все пак може и да гласуваме за теб някога и за твоите недооценени възможности.

50

Анонимен

преди 9 години

Който нарича тези кучета без майки - български полицаи , няма грам мозък. Това не са български полицаи , а англосаксонски сигнални кучета , чиято задача е да пазят страстно поробителя и да мачкат българите . Тези *** с англосаксонски / латински надписи на униформите - ''POLICE'' .. позорят България . Умишлено или не ... те спомагат и са виновни за геноцид срещу българската култура и генофонд .

49

Анонимен

преди 9 години

Поне когато става въпрос за смърт,за нещастие и за почернени семейства замълчете.Има един дето гледа и може да ви го върне тъпкано на философските кратуни.

48

АТАКИСТ

преди 9 години

до 62Ако ми прочетеш 32-ри коментар в тази тема, може и да осъзнаеш, че аз не обвинявам като теб за некадърността на някой полицай с ръце заврени в *** си цял един народ. Но ти понеже си титанично ***, няма как да ме разбереш.

47

Анонимен

преди 9 години

Като чета тук коментарите се убеждавам за стотен път,че най кадърните,най можещите и най умните хора са по цял ден по форумите и си дават безценните мнения на хората.След като сте успели в живота си и сте натрупали ценен опит от гледането на филми след дванадесет часа,вашето мнение и оценка за всички останали хора е със сигурност права.С една дума всички са *** само вие НЕ.Крайно време е всички да измрат и да останете само вие. Хейтърството ще спаси света.Вие сте бъдещето.....

46

Ястребович

преди 9 години

Велика България на три океана, обитавана от най-кадърните, умните и красиви хора по нашата галактика! Но граничните им полицаи седят в кучешки колиби!!! Българският гений е безграничен! Атакистче, атакистче - ако си човек с мъничко достойство, след като я видя горната снимка, тихомълком ще излезеш в задния двор, ще си метнеш една примчица на шията, ще се гръмнеш между шашавите си очички, и след това ще се обесиш!! Но достойнство у българин ... не знам...

45

XXL

преди 9 години

Те,такава колиба само милиционер може да я построи с двете си леви ръце !!