81

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Явно НАТО няма да се спре ако Русия не започне да им прави мизерии.-- Разполагане на ядрени стратегически оръжия в Калининград-- Политически инжинеринг в държави като Литва, Латвия, Молдова, България -- Сключване на военен съюз с Китай, Иран, Пакистан, Индия и СК

80

eve1

преди 9 години

Най-големият кошмар на САЩ винаги е бил едно евентуално сближаване между Русия и Европа и засега полагат успешни усилия подобно сближаване да не се случи.

79

Румбо

преди 9 години

Все пак е добре,че ги предупреждават!Така е редно.Нека се замислят за последствията,щом тръгват по пътеката на воината!Защото за западно-европеиските страни тоя път гарантирано води към гибел(заради американското ядрено оръжие разположено там)!При воина всяка страна насочила ядрено оръжие срещу Русия ще бъде унищожена-естествен отговор.Сега такова оръжие се разполага и в Източна Европа-познаите какво ще последва.

78

Шаран -БГ

преди 9 години

Руснаците и в частност М. Горбачов повярваха, че НАТО няма да се разширява на Изток и се изеглиха от Европата. Но ... що стана. И Орбан е напълно прав! САЩ са навсякъде! Само у нас колко военни има! В немския Бундестаг миналата година, стана един от техните депутати и много точно изказа всичката подлост на ЕС и НАТО спрямо Русия Лошо ще е за Европа и за нас. Няма да е добре и за САЩ но те поне като територия са доста далеч.. Мисля, че и това няма да ги спаси. Да не дразнят мечока !

77

Анонимен

преди 9 години

Американците с тяхната задлъжнялост искат да вкарат Европа във войназа да си изтрият дълговете,да съсипят Европа и те да са отново над всички.Толераските *** от Бруксел и ляля Меркел засега са будалите които изпълняват американския сценарий.

76

Afaf

преди 9 години

До АнонименНе може да обграждаш една държава с военен алианс, да поставяш ракети в непосредствена близост до границата й, а после да я обвиняваш използвайки добре контролирани медий (знаем ги) да убеждава, че всъщност те са агресорите... Бойко го държат американците като му казват ако не си срещу русия ще излезе консула и ще изнесе лекций за миналото ти и как не може такъв човек да премиер, а като е срещу русия си трайкат.. Ако бойко почне да гледа нашия интерес ще го натиснат като ОрбанПрочети още на: dnes.bg/world/2014/12/25/moskva-razmaha-pryst-na-razshiriavaneto-na-nato-

75

без пардон

преди 9 години

Сащ не ги интересува Украйна. Тях само ги интересува някоя, васална на тях държава, да нападне Русия.

74

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Напрежението с Русия няма да направи щастлив никого.Приемането на Украйна в НАТО ще отвори много нови изненади, после да не реве пак някой??Когато организирахте майдан в Киев пискахте радостно, но после ревахте заради Крим.Сега пискате радостно че Украйна ще влиза в НАТО, но после пак ще ревете.

73

Do101

преди 9 години

Водят се задкулисни преговори!Икономическите мозъци изтичат към Русия.След като Дянков емигрира,Сертов като енергиен експерт го последва.Костов само чака знак от Масква.Само тези няколко но световно известни фигури Ще изведат Руската икономика на челна позиция в света.

72

До Защо

преди 9 години

И каква ти е далаверата от НАТО?!?!?! Когато нашите сестри ги държаха и измъчваха в Либи против всякъкви международни норми нито ООН нито НАТО застана зад нас, а имахме основание да искаме резолюци за активни действия. От друга страна какво стана като отвлекаха руски танкер в Аденския залив? Путин изпрати кораб с два екипа спец наз и им разказаха играта мой... Така че от НАТО нищо хубаво не сме видели... само им копуваме старата техника и ни ползват на мисии за пушечно месо в райно с химикали

71

трафоПОСТ

преди 9 години

Той хубаво размахва, ама в същото време, китаецът си го маже с вазелин цялата ръка, че е човечен и не иска да ги боли.

70

Военнослужащ

преди 9 години

Браво на др. Путин . Велика Русия размахва пръст на всяка държава и на всеки народ , който не и ходи по гайдата . Само , че при ядрена война загива цялото човечество , а не само Западна Европа и САЩ . Така , че Русия може да си го размахва , но какво от това .

69

Анонимен

преди 9 години

Един въпрос към всички ***.Кое е добро за руската икономика, поевтиняването или поскъпването на рублата ?

68

Тити

преди 9 години

ЕС да погледни България дупките по пътя ся по големи от действащ вулкан.Само се усвояват пари а никакви резултати. Тази държава е заприличала на една *** всичко зло в действие -наркомания , убийства , проституция и каквото се сетиш в изобилие.

67

Анонимен

преди 9 години

Реват кремълските бандюги, щото все по-малко страни остават за руски отпускари.

66

Анонимен

преди 9 години

Като ходих с руския си автамабил на Запад, редовно ме хвалеха ,че съм голям техник !/...все си мислеха че сам съм си го направил.../

65

Защо

преди 9 години

В Латвия - прибалтийска република, има 40% руснаци , заселени по времето на великия СССР. Единственото което спасява латвийците от нахлуването на руските ботуши е членството на страната в Нато. Иначе отдавна да е станало като в Украйна. За късмет и БГ е в НАТО.

64

CNN

преди 9 години

Пъкления план на Москва успя!!!След като ГРУ отвлече най-добрия икономист в света Дянков,подготвя да отвлече и най великия Социалист Станишев.Само с тези две фигури Руската икономика ще излезне на челни позиции.Прогнозите за 2015 са 1000$=1 рубла.

63

Анонимен

преди 9 години

Запорожеца е произведен в "Завод Автомобилнъй Зверей"-съкратено "ЗАЗ".

62

бг

преди 9 години

Кога Украйна стана независима държава?