168

Анонимен

преди 9 години

До славянинТи уж хубаво знаеше руски, помня от твой стари коментари. Все пак нека сме обективни. "мог быть сбит с американской военной базы" - е по близо до теорията отколкото практиката. Може но дали е вече е друг въпрос.

167

Анонимен

преди 9 години

В Аглия хората гледат RT не заради големият им бюджет, а защото нямат доверие на BBC, които очевидно за всички изопъчаават новини. Иронично е че руските медиий печелят доерието на Англичаните с обективен стил на отразяване и критика къв всички страни по даден въпрос. В същото време регионалните информационни канали отблъскват с таблоиден начин на предтавяне на събитията и ефтина американска сензационност.

166

bh

преди 9 години

317 ot taka narechenite slavqni bylgarite sme naj-malko takiva i tova e ochevidno no promivkata na mozuka na nqkoi ne pochv as Rusiq dnes a s zalpa na Avrora i osh e kybti v praznite kratuni ... bylgarite sme po-malko slqvqni ot rumynci i ungarci koito oficialno ne sa ...

165

эфир

преди 9 години

Чета всикидневно испански,английски и италиански новинарски сайтове и информационната война запада отдавна я загуби ,а коментиращите най-много от всичко мразят корумпираните и лицемерни евробюрократи -Барозу,Аштън,Юнкер,Туск и цялата паразитираща каста която води Европа към разпад.

164

Анонимен

преди 9 години

До бръмПрав си. Европа не граничи с исляма. Франция ама едни хубави французи там. В БГ също няма ислям. А там някви беженци имаше още и това е. Чакай, май и албанци бяха пребирали едно време в Германия. Не Европа е много далеч от исляма.

163

Сянката

преди 9 години

Още лятото писах че Русия ще го яде , а вие врякахте че Путин е велик ....Сега Русия го ядеПак врякате същото Сега ще ви кажаРусия може и да се оправиНо вие не можете

162

преди 9 години

До славянинжурналистът Робърт Пери, известен независим разследващ американски журналист, който преди дни обяви, че самолетът е бил свален от украинската армия и САЩ знаели за това

161

Момче катунарче

преди 9 години

Хаха да бе ще яде нагайката. Еврогейците ги чака такъв купон спретнат от ислямисти единаци. Така че Раша ще си диша спокойно. Китайците хич няма и да смеят да се *** с мечо! Един път опитаха и още им пари!

160

Анонимен

преди 9 години

ББЦ не губи пропагандата си, просто здравия разум надделява ;) То всеки който не се връзва на лъжите им за тях е агент на КГБ :)

159

А

преди 9 години

Нещо плачкат за кинти, на такова ми прилича. И все пак всичко е пропаганда ...Ако разгледате малко кои как отразява събитията ще го разберете съвсеееем лесно :)

158

МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ

преди 9 години

ХАХАХА! КОЙ КОГА Е БИЛ МАДА РАША БЕ МУШМУРОЦИ ТАКИВА. АКО НЯМАШЕ АТОМНО ОРЪЖИЕ ,МУЖИЦИТЕ МОГАТ ДА СПРЕТНАТ ВОЕНЕН ПАРАД ПРЕД БЪКИНГАМ :)))

157

Анонимен

преди 9 години

278 го е написал много точно..... Жалко за руснаците!

156

колио

преди 9 години

Тои ориентчо си легна но да си проясним геогравското пониятие европа въведено от константин и елена.Европа са провинциите на север от константинопол а имено мизия,тракия,македония,дакия.Та козано по просто европа е бьлгария,гьрция,румьния.Ама те в брюксел не познават историята защото по ония тьмни години когато е сьздадено това геогравско пониятие не са знаели буквите.

155

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникТо това е подигравка с религията направо. Те онея 3 те да се пробват в някоя джамия да го повторят. Направо няма да осетят от къде ще им светне.

154

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Когато наеха три руски *** да пеят голи в храм в Русия, после световните СМИ разнасяха Русия че преследва невинни момичета по политически причини.Това какво е - не е ли пропаганда? И то най-курвенската пропаганда?А в храма Св Петър в Рим не пускат дори и с къса пола.

153

Stamat

преди 9 години

Velika rossuq!ES i USA gubqt, za6toto sa dolni licemeri!

152

,

преди 9 години

Русия ще излезе по-силна отвсякога от кризата причинене и от слугите на мамона.

151

преди 9 години

До Анонимен 265Такава е реалноста. Създаваш нов продукт и го продаваш на работягите. Ти си пребираш паричките и оставяш останалите да се борят за стотинките от това което си създал. Ела и ме упрекни че катам Тесла модел S 85кв

150

,

преди 9 години

Лъжата не може да спечели,то не бяха бзсрамни лъжи,то не бе помия изливана по Русия заради отстояване на независимостта и и демократичния Кримски референдум.А един небезисвестен човек от миналото остави мъдрата легация,че"добрата пропаганда няма нужда от лъжи"но...когато ЛЪЖАТА Е ВЕРУЮТО на някои-ходи наливай в кратуни.Затова Путин е обичан от хората.

149

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен278 пич ти си много ***