55

ATAKИСТ

преди 9 години

БГ, Пропадалек, видяхме кой е ибрика в действителност- Радан И Мастията уж патриот каракачанката, дето подкрепи отявлените фанатици Касим Дал и Корман исмаилов от РБ. Не те ли е срам Турци да ти подкрепят правителството??? Кажи, бе ***?К'ва България крещиш да живее след това бе, ***?

54

skromen

преди 9 години

realnite neshta koito se sluchvat vav jivota na chelovecite gi reshava BOG ne gnidi vashlivi skriti zad kompa

53

Анонимен

преди 9 години

пак песимизъм. При мен пък идва с добри новини и позитивно настроение.

52

Анонимен

преди 9 години

До 79Може да е зле с историята, но смятам, че някои от изброените неща си бяха в мноого пъти по-добре тогава, отсега с дивокрацията.

51

Анонимен

преди 9 години

До 78....и достъпно здравеопазване, .... и наказание за битовите престъпления така, че да се почувстват хората сигурни...

50

Анонимен

преди 9 години

И кой ще организира тази цялата работа? Народните маси на майдана или лелката с поничките? Знаем как свършва. ..

49

Анонимен

преди 9 години

""общински съвети от знаещи,можещи и опитни специалисти и представители на всички слоеве на обществото,изграждане на органи на народната власт,национализация на банките, изграждане на национално и социално ориентирана и привеждане в изпълнение на решенията на Народен съд за виновниците за потъпкването на конституцията от 1971г и 30-годишните разруха и геноцид в БГ""............Вече е изпробвано 44-та година ... не стана ! зле си с историята, което не е учудващо за селянин ...

48

Анонимен

преди 9 години

Задача над задачите през 2015г трябва да бъде: забрана на политическите партии, избори на народно събрание и общински съвети от знаещи,можещи и опитни специалисти и представители на всички слоеве на обществото,изграждане на органи на народната власт,национализация на банките, изграждане на национално и социално ориентирана икономика,организиране и привеждане в изпълнение на решенията на Народен съд за виновниците за потъпкването на конституцията от 1971г и 30-годишните разруха и геноцид в БГ.

47

АТАКИСТ

преди 9 години

Василев, ето-75-ти го е казал най-точно- прехранвам се с пици на Волен!Толкова ли сложно беше да се досетиш?

46

Анонимен

преди 9 години

"Таласъм, защо те е срам да споменеш работата с която си вадиш прехраната!".........в Атака се прехранват с пицата на Волен.

45

АТАКИСТ

преди 9 години

до 70Василчо, кой ти е казал, че ме е срам от работата си> Не е тук мястото да ти се обяснявам какво работя или на който и да е друг, както с кого спя и кои са ми приятелите...интересите...Тук сме се събрали заради темата! А аз си изказах още в първият мой пост под нея мнението. всичкото друго е извън темата. искаш да се сваляме ли? Да ти кажа к'во работя, че после ти ако се изкушиш да искаш да работиш в моята фирма? К'во искаш?Папагала смешен!

44

Дойч

преди 9 години

Минималната заплате е 8,50? на час brutto, но не навсякъде, има изключения.

43

подслушващ

преди 9 години

Aре моля ви се не на лична основа, спора беше доста интересен и има какво да се научи повече от форумите, отколкото от политиците.

42

Дойч

преди 9 години

30 ? brutto x 160h x 0,6 = 2880 ? netto на месец.Като махнеш наем, ток и застраховки остават 1500 ? за храна и тнт.Не е много, но за хората с работа е достатъчно за да гласуват за Меркел.

41

АТАКИСТ

преди 9 години

Василев,ША ТА послушам! НЕмаш грижи!

40

АТАКИСТ

преди 9 години

Само дето 30 евро на час изкарват немците в строителството в Германия. 240 евро днес! Ти 240 лева по форумите да си начупиш ръчичките не можеш да изкараш за месеца.

39

АТАКИСТ

преди 9 години

До Василчо, Аз съм, бе ! Спокоййййййноооо, забравих да си напиша името.Гледам те много си се нервирал. Спокойно, бе брачед! Истината боли, но не трабва толкова да се нервираме. Все пак са празници.

38

АТАКИСТ

преди 9 години

Липсвва само *** Одисей, че да направят хамериканската трагикомедия с Василев пълна!

37

АТАКИСТ

преди 9 години

до 55Василев, най-*** е да искаш сметка от някой как си прекарвал свободното време. И то да го иска някой като теб. Та аз когато и да вляза в сайта ти си тук. А ти какво тогава работиш? Аз почивам сега защото са празници, но ти си елементарен. Поради липса на аргументи мен да ме обявиш за мър

36

АТАКИСТ

преди 9 години

до 56Ако Волен се занимаваше с такива *** като теб и тоя Василев, трябваше отдавна да е извън моите симпатии.