10

орфей

преди 9 години

Това бе ясно от началото герб във кържали не са сменили нито енин кадър на дпс..даже са кото дружки..след целуфката на цвета със местан..във центъра на града..

9

V

преди 9 години

ЗАВИСТ !

8

anonimen

преди 9 години

poklon pred samojertvata na dvamata balgarski piloti,zaginali za rod i Otechestvo!!!Deloto im niama da bade zabraveno na onia sviat,dori i tuk da e zabraveno!!!Bog da gi prosti!

7

Анонимен

преди 9 години

Когато се взриви завод 1 човек умря, а други двама са на път,да играеш тенис е наистина нагло.По-нагъл човек няма.Наистина е номер 1 и политик на годината.Няма друг такъв.

6

Борисов поне...

преди 9 години

... един мандат да беше изкарал до края. Накрая ще стане 2 мандата = 1 пълен мандат.Това, че е пак премиер след катастрофата, в която вкара страната, е доказателство за простотията на партиите, които го направиха премиер само с 1/5 от гласовете на българските избиратели.

5

до 4

преди 9 години

Списаревски е фашист, хитлеристки възпитаник и се е биел на страната на Германия. Прочети малко повече история.

4

Проклети да сте!

преди 9 години

Освем да кажа едно! Господ да ви Накаже всички! Никога Покой за вас да Няма!!! Анатема!

3

БГ

преди 9 години

На всичките циркъджилъци-нищо чудно!

2

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Откакто яхна кресло в Брюксел, Станишката взе да влиза в час.

1

Samo minavam

преди 9 години

На днешния ден,двама български пилоти,загиват в небето на София.Бият се 40 срещу 300 и не остъпват.За Родината Славата,за вас Честта.Поклон. След техния подвиг идват комунистите и искат да изселят от София,родителите на Списаревски.Ген Бирюзов ги изгонва,наругаваики ги ,а Безродникът на снимката,го показваите на децата си и им обясняваите,какви не трябва да са .