8

x

преди 9 години

Берлин е разтревожен от руската агресивна политика?Ха,ха,ха нещастна заробена Германия в ръцете на предатели на човешката цивилизация:spiegel.de/international/world/israel-deploys-nuclear-weapons-on-german-built-submarines-a-836784.html , rt/news/germany-israel-submarine-nuclear-missiles-884/,

7

Анонимен

преди 9 години

До do 2И къде са тези руски танкове? ФАЩ се изложиха със сниманите комбайни, събиращи реколта, като ги представиха за танкова колона. В ЕС започват малко да загряват. Вече се започват движения за премахването на санкциите, но мечока много го ядосаха този път.

6

Анонимен

преди 9 години

Как на руснаците са им криви всички бе!И Американци и Германци и Англичани и всички е това не мога да го разбера.Ще излезе че причината май е в Русия.И стига сте ми писали тук разни простотии в подкрепа на някакъв измислен политик от Русия с на всичко отгоре комплекси за малоценност.

5

Топла пура

преди 9 години

Лъжат та мажат

4

do 2

преди 9 години

Русия убеждава с оръжив и танкове, а ЕС с икономически лостове. Русия направи своя ход с танквоете, сега ЕС направи своя ход. Не разбирам какво се е разревал Путин, след като изходът беше ясен. Нали ревеше, че санкциите не вършели работа. Нали си го местил от левия в десния крачол. Ама явно си протърка крачолите вече и видя, че Русия кляка и то само от едни елементарни санкции. Ами ако въведат следващата вълна санкции? Тогава Русия си е заминала за 1 седмица. Рашките реват на умряло вече!

3

Анонимен

преди 9 години

Цената на мира в Украйна е девалвацията на рублата

2

Анонимен

преди 9 години

ES I USA ISKAT DA SASIPIAT IKONOMIKATA NA RUSIA I DA OSTAVIAT RUSKIAT NAROD V ROBSKO POLOGENIE.KAK LI SHTE OTGOVORI PUTIN?

1

Анонимен

преди 9 години

"Целта е да се убеди Русия да промени поведението си" ем да де като се съсипе икономиката и