42

Анонимен

преди 9 години

На опашката пред обменното бюро никой не говори за патриотизъм. За тази вечер менюто е танк - пане!

41

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Руснак влиза в последното отворено чейндж бюро в Москва.- Къде мога да купя 100 $?- В Минск, но ще ви е трудно с тези чували до там.

40

Матеев

преди 9 години

До АнонименДобре, добре, може и за повече !

39

Божо

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Стига глупости !!! Търговското салдо между България и Русия е КАТАСТРОФАЛНО за нас, защото "братушките" ни продават горива по "братски" с "лека" надценка !!! Стига си плещил откровени антибългарски щуротии !!! Антибългари сте вие, путлеристите, които плюят родината си и ръкоплещят на една изостанала агресивна империя с комплескирано диктаторче начело !!!

38

Анонимен

преди 9 години

от къде да купя руло рубли за кенефска хартия

37

йя

преди 9 години

Русия вече има малко пари, ама че скоро няма да има парите изобщо. В страната ще започна бъркотия. И ето тогава ще стана времето когато всички си спомнят за ядреното оръжие посред хаоса. Ами кой и на кого ще бъде заплашва им?

36

асан генов

преди 9 години

Ние блогърите сме борци за демокрация.

35

Анонимен

преди 9 години

Велик е Путин !Успя за 3 месеца да направи от Русия - Зимбабве с ядрени ракети !

34

Гаус

преди 9 години

Това всичкото е трик 60$ на варел и 60 РУБ за $ = 3600 РУБ120 $ и 30 РУБ пак е 3600 РУБ, тоест ако си стоиш в Раша и пазаруваш местни продукти нямаш проблем. Рашките да си стоят в Раша!

33

Сянката

преди 9 години

Така направиха и с Иран Защото вече не ни трябват големи войниСега има форекс

32

39

преди 9 години

зареждам гориво евтино,държавата ще даде над 1 милиард по малко за внос на гориво,това малко ли е. и няма да имат пари да правят преврат в бг

31

до Путин

преди 9 години

Не страхуйся товарищ Путин! Българските ти *** идут на помощ! Сидеров е пръв, ще го последа и Гоце, и Валери Симонов и Борисов...мы с Вами......

30

Божо

преди 9 години

Не е важно нивото на рублата, важното е , че другарят *** натрива носовете на *** със стоманен поглед!!! Другарят *** обеща , че дори и да стане 10000000 рубли за един долар, то той ще продължи да громи световният империализъм и империята на злото , ръководена от Дарт Вейдър :)))) Изобщо не е важно, че горите в Сибир не смогват да снабдяват печатницата на рубли с хартия, важното е , че другарят *** мисли за всички прогресивни хора, бозайници и влечуги !!! Долу долара !!!

29

Анонимен

преди 9 години

Опашка пред обменно бюро. Руснак, побеснял от часове чакане, заявява: Отивам да убия Путин! След час се връща и тихомълком се нарежда пак. Какво стана, питат го другите. Остави се, отвръща той - там опашката се оказа още по-дълга!

28

Сянката

преди 9 години

Долар -рублаЕдин за килограм

27

Анонимен

преди 9 години

Кило тоалетна хартия - БЕЗЦЕННО !

26

Анонимен

преди 9 години

ойде коньо у реката

25

Анонимен

преди 9 години

Ну давай !Закривай !Хахаххахахахааааа

24

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Сривът на рублата доказа, че русофобите са антибългари !България не печели нищо от срива на рублата, но те се радват.България губи от срива на рублата !Следващото лято по Черноморието няма да има руски туристи. Ще има слаб туристически сезон.Кризата в търговията с недвижими имоти ще се задълбочи, защото именно руснаците съживиха пазара през последните години.В България влизаха руски пари ! Факт !Сега те нямат стойност ...Русия ще се оправи. Да му мисли бедна България ...

23

Анонимен

преди 9 години

Руската рубла - най-устойчивата и твърда валута на света! С лекота пробива всяко дъно!