60

pet

преди 9 години

Тренчев си го каза по нормален начин не може да стане.Значи трябва калашник и няколко пълнители.

59

аа

преди 9 години

До Анонимен73, вече? уау, тук вече нещата въобще не изглеждат добре за русия... много голям крах се очертава :/

58

Анонимен

преди 9 години

съвецката рубла пак с нов скок в бездната,над 73 за ЕДНО ЕВРО.До Нова година-100.Няма лошо и *** шанс до 200 пред 2015 година.Руснаците нямали влогове,според медиите им,следователно са бедни,но са велики и си имат ***.Блазе им.Дано още 5 години да ги управлява с кремълския си кръг.

57

Анонимен

преди 9 години

А бе... И Меркел я водят на каишка американците, също както и нашия мишок.

56

пари нема

преди 9 години

Меркел: С други думи, пари нема. Действайте. И не забравяйте да си купите вазелинче.

55

Ленин

преди 9 години

Липсава ми ЛУКАНОВ ! Пред магазина чакахме на опашки и имаше само хляб , но аз знам той се е опитал да ни каже да бъдем над материалното ! Докато мутрите му строяха замъци и караха мерцедеси , наказвайки ги. Липсва ми и ВИДЕНОВ ! Там пък имаше в магазините , но пък ние бяхме с по 2 $ заплати , какви времена КАКВИ ЛИДЕРИ !! Сега какво......БОЙКО ОТИВАЙ СИ !!!

54

Анонимен

преди 9 години

Не е ли излишна тази целувка с Меркел, след като Русия ясно и точно каза, че няма да има Южен поток.

53

БГ

преди 9 години

По истинскка целувка искаме,направо страстна!Да се успосоим най-после,де!

52

Анонимен

преди 9 години

Ако това изнесеното в статията е вярно, за БГ следва нищо добро. Отново ще ни инспектират отново нещо лошо ще се случи. Това е от преживното от последните 25-т години.

51

херх

преди 9 години

До торонтобе той иска ама тя се дърпа... защо ли...

50

баи Ганю

преди 9 години

Мацкаи Боико,знам че баи Тодор те научи как е наи добре да цуняш.Сега за другото.Всички ревахте,плюхте,докладвахта,удряхте спирачки ,гьол,безполезна тръба,зависимост от Русия и тн и тн. и да не изброявам кои бяхте противниците Иииии сега се юрнахте да гоните дивото.Не от 9 а от 100кладеница вода донесохте за да провалите всеки един проект.И то защото от БСП бяха предлагани тези проекти,а не гледахте ползите за Б-яХа сега ближете задниците на *** И МЕРКЕЛ!!!

49

до Гурбетчия

преди 9 години

Ами налага се се българина да знае повече и да разбира от всичко, защото няма, а и не може вече да вярва на други хора...Е в това е проблемът...Примери навсякъде и във всичко що е в България.А иначе браво на Борисов право в целта при геополитиката. Дано само удържи и да не се дава евтино/много неща трябва да се направят и сами няма да можем/.

48

Анонимен

преди 9 години

До Валери СюлеймановНе само това.Путин каза,че му е писнало от нас Българите и ни хариза на Таип.Утре американски танкове,в други ден като освободители ще посрещаме турците!Затова няма да има тръби там!ВОЙНА ще има!

47

kakви са тези

преди 9 години

се.кси пози.

46

me

преди 9 години

"Германски експерти ще ни съветват за съдебната система, финансите, европарите" - на това му се вика колония. И хората са се освобождавали с много кръв от колониалистите. Ние доброволно ги каним. Да живее България! Не заслужаме нищо повече от това което получаваме!

45

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАбе ти е леж на тая!Европа знае как да краде и го прави така,че павиани като теб дори не усещат!!!!

44

Ленин

преди 9 години

Какви лидери има сега ..... срам ме е ! Къде са лидери като Луканов , Виденов.... ИСТИНСКА КЛАСА !!!

43

турчин

преди 9 години

Великолепен министър председател популист. В Берлин лъже хората за фалита на КТБ. Много полиция са били настанени за охраната на границата. Глупости, излишни пари за заплати и командировки. Толкова ли не проумяват да подпишат с Турция за реадмиция и проблема решен. Но как иначе ще крадат европейските пари за бежанците. Некадърни управници имаме и на всичко отгоре продажници.

42

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Германски експерти ще ни съветват за съдебната система, финансите, европаритеЕ ТУКА ГЕРМАНЦИТЕ УДАРИХА НА КАМЪК ! БЪЛГАРИТЕ НЕ ОБИЧАТ ДРУГИ ХОРА ДА ИМ ДАВАТ СЪВЕТИ И АКЪЛ ! ПОЧТИ ВСЕКИ БЪЛГАРИН РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО ,НАПРИМЕР МАКАР ЧЕ РАБОТИ ЗАВАРЧИК ЗНАЕ ,ЧЕ ЛЕКАРЯТ МУ Е ИЗПИСАЛ НЕПРАВИЛНИТЕ ЛЕКАРСТВА ,ТОЕСТ ЗНАЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕКАРЯ И КУП ДРУГИ ПРИМЕРИ ЗА ВСЕСТРАННО РАЗВИТИЯТ БЪЛГАРИН ! НО ИСТИНАТА Е ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ДОСЕГА АКО БЯХА СЕ ВСЛУШВАЛИ В СЪВЕТИТЕ НА ЕВРОПА СЕГА ЩЯХА ДА ЖИВЕЯТ КАТО БЕЛИ ХОРА !

41

БГ

преди 9 години

Жо не ми интересе па!