26

Анонимен

преди 9 години

Не са за трепане ***,а управляващите вече 25 години ! Та това си е четвърт век бе роби !!!

25

Щирлиц

преди 9 години

Страх ви е от истината,господа журналисти...Защитавайте ***,пренебрегвайте българите.Трийте неудобните мнения!Тая година рядко-догодина непрекъснато!!!

24

Циганин

преди 9 години

Като чета кометарите имам чуството ,че всички смятат *** виновни за проблемите си и всичко случващото се в държавата се виновни *** .Ще Ви разкажа случай : Един приятел българин вика полицията ,че някои са влезнали в двора на комшията му и полицията идва със сирена!!! и тези побяганли (***) и те по тях ,хващат единия и той им отговаря ,че е видял че някой бяга и той го подгонил и какво полицията му направи -пусна го.Не мислете ,че и ние *** не искаме тези да бъдат наказани.

23

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

С РИСК ПАК ДА МИ ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА ЩЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА ТОВА КАКВО Е ВИДЯЛ ТОЗИ ЧОВЕК В ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТОКОЛИ ,КОЛКО % ОТ КРАДЦИТЕ СА БЪЛГАИ,КОЛКО *** !!! АКО НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ МИ ИЗТРИЕ КОМЕНТАРА ,ПРОСТО ЩЕ Е ГОЛЯМ КЪСМЕТ ЗА МЕНЕ ! АБЕ ШАНС ,АКО ТРИЯТ ДА ТРИЯТ !

22

БРАННИК

преди 9 години

Едно е ясно, на държавата не може да се разчита, разчитаме на себе си и бижните, до колкото са останали такива. Всеки да решава сам за себе си, дали ще търпи. Понеже решения има, но те няма да се понравят на западните ни партньори. СРЕБРЕНИЦА!

21

Анонимен

преди 9 години

Правилно,в *** държава,трябва само да се мачкат престъпниците,наречени "държавни служители " !

20

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯСлушай бе, продължение на гърба! След като не си българин какво търсиш в българските форуми? Потегляй към Анадола - там ти е мястото!

19

Гневен българин

преди 9 години

Първо се казват ***,а не роми.Второ,щом не искат линейки с охрана (те и не заслужават медицинска помощ) ще им пращаме само охрана.Да ги бие профилактично.

18

Анонимен

преди 9 години

Нас не ни обижда че в Аспарухово загинаха хора заради тях.

17

Анонимен

преди 9 години

До булгаринАми ако линейката закъснява поради това, че *** са пребили лекаря? И аз закъсам? На кого да се оплаквам? На теб? Който явно няма нищо общо с българите?

16

bulgarin

преди 9 години

До столичанинУ столицата пристигат бързо, нали вече линейките са разположени по стоянки по кварталите. Отделно у столицата има много повече болници на глава от столичаните, отколкото в провинцията.

15

столичанин

преди 9 години

До булгаринМи ела да живееш в столицата, ако мислиш че тук линейките пристигат за 5 минути.

14

решение

преди 9 години

Проблемът идва от бавното и нискокачествено обслужване от линейките. Ако това се оправи, ако има повече линейки и по-добро обслужване, тогава няма да го има и проблема с линейките посещаващи ромските територии. Отделно, ромските лидери също могат да помогнат за решаването на проблема, но трябва и държавата да подобри обслужването.

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ВЪПРОС ДО ТРИЯЧИТЕ НА КОМЕНТАРИ -КАКВО ВИ КАРА ДА СИГНАЛИЗИРАТЕ ЗА НЕУМЕСТЕН КОМЕНТАР ЗА ДА ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА СЛЕД КАТО В КОМЕНТАРА НЯМА ОБИДНИ ДУМИ ,А МНЕНИЕ ?! ВИЕ българите ИЗОБЩО ИМАТЕ ЛИ НАМЕРЕНИЕ ДА СТАНЕТЕ ХОРА И ДА ДАДЕТЕ ПРАВО НА ВСЕКИ ДА СИ КАЗВА МНЕНИЕТО ИЛИ СМЯТАТЕ ВЕЧНО ДА СИ ОСТАНЕТЕ българи ?!

12

булгарин

преди 9 години

До Лумпенщилцхен, ти ако си да викаш линейка и тя се забави и дойде след час, няма ли да се ядосаш? Я си представи, че е за нещо наистина спешно, не си я викал защото имаш температура, а например получиш инфаркт и се задушаваш?Затова, нека да не виним ромите за несвършената работа от някой друг.

11

до 10

преди 9 години

"Бугарино" ако тия повече от милион човеко-подобни си плащаха данъците и осигуровките, дали нямаше да има повечко пари за допълнителни линейки и подобряване на качеството на здравеопазването? Аз нямам семейство, защото храня с удръжките от заплата си поне още 4 ***, а като ми се наложи на мен да ползвам услугите на Бърза помощ, пак си плащам като частник! Същото важи и за полиция, пожарна, административни услуги, битови услуги (ток, вода, такса смет и тн.)

10

и после кво

преди 9 години

До Azедва ли посягат на някого от изброените от Вас - без да съм стъпвал в Канада ! ! !

9

Лумпенщилцхен

преди 9 години

"може някои роми да са ядосани"А може ли и някои българи да започнем да се ядосваме, А???Аз пък не бих се обидил ако ще и с изтребители да екскортират линейка като я викна. Защото не бия лекари.

8

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

НАПИСАХ ЕДНА ИСТИНА ,българите ВЗЕХА ЧЕ МИ ИЗТРИХА КОМЕНТАРА ! НЯКОИ " хора " СА НЕВЪЗМОЖНИ !

7

булгарин

преди 9 години

Прав е човека като казва че закъсненията на линейките може да са причина за ядосването на ромите. Защо се допуска линейките да закъсняват за 1 час, а не се направят стоянки във всеки квартал за линейки, както е у столицата?Просто трябва да се подобри качеството на обслужването за да няма ядосани клиенти.