97

Анонимен

преди 9 години

Ако определението "скотове" толкова дразни ДПС да го смни със "симпатизанти на ДПС"

96

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва да плаща политическа цена Мовсков бе. Та нещата са точно такива, и всички ги виждаме - ромска наглост до безумие. Ми скотове са си. Те ще се съобразяват с нашия начин на живот, а не ние с техния.

95

Анонимен

преди 9 години

Министър Москов е моят министър,не съм гласувал на тези избори,даже не знам кой го издигна,но той е едно отлично попадение за България.С теб сме господин министър,вие сте светлия лъч,вие не заслужавате шефа ви да е със осми клас пожарникар,няма логика образованите хора да се командват от мутри осмокласници.ЗАБРАНА НА ДПС,ЕТО ЗА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ВОЮВА,МОСКОВ ПРЕМИЕР

94

Анонимен

преди 9 години

Къде е държавата? - Кой Пита? Нали държавата е Москов, направи така че да не бият и да не крадат. Дават му властта и той пита като муха без глава.

93

Анонимен

преди 9 години

До СелнинЩе ги увеличат но само платените,

92

Селнин

преди 9 години

Браво на Москов. трбва ред. Атези коитоса против нека те или техните близки придружават лекарите до махалата. И с висше разрешение един скромен въпрос. КОГА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЩЕ РАЗГЛЕДА ВЪПРОСА ЗА НАГЛИТЕ ЛЪЖИ ПРИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЦИФРОВАТА ТЕЛЕВИЗЯ ,И ВМЕСТО ОБЕЩАНОТО ПОСТЕПЕННО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПРОГРАМИТЕ ДО 20 ,ТЕ ГИ НАМАЛИХА С ЦЕЛИ 5.

91

Анонимен

преди 9 години

Само приказки и ежене, но няма действия на Москов. Прилича на Тиквата.

90

Анонимен

преди 9 години

Светлина в тунела или моментен проблясък? Дано да е тървото, че в България всяло чудо за три дни.

89

С

преди 9 години

Москов още - министър и на вътрешните работи, и правосъдието - веднага ако може! Не харесвам Реформаторите заради турската партия, но тоя компенсира всичко досега. Политик от класа. Каза нещата досега с истинските имена.

88

CVETA

преди 9 години

Държава ще има тогава,когато тези от гетата и махалите разберат,че освен права,имат и задължения,които трябва да спазват.Ако не искат да ги спазват,държавата ще ги принуди да ги спазват,вземайки реципрочни мерки-както направи министър Москов !

87

панчо

преди 9 години

а моите права къде са.аз съм българин на средна възраст,работещ и плащам за всичко,което има да се плаща и въпреки това държавата ме третира по зле .къде е хелзинкския комитет да защити моите права.

86

Анонимен

преди 9 години

*** от БХК, що не реагирахте на случая в Дебелт, бе? Вашта м..

85

заралия

преди 9 години

Ясно беше, че така не можеше да продължава! Най-после млади политици се осмелиха да говорят за наболели проблеми! Въпросът е от тук нататък накъде?! Няма да е лесно, отгледахме ги един милион, сега ще се чудим какво да ги правим......

84

Хари

преди 9 години

А другите министри да не дремят, ами да се поразмърдат! Има още много мазоли за настъпване, а времето тече.

83

Анонимен

преди 9 години

Москов - премиер, Живко Тодоров - вицепремиер! Тези двамата показаха как трябва да се работи в България за спазване на реда и законността от всички граждани. А не да има един изцяло толериран етнос, на който всякакви зулуми се прощават. Ехо, "Ранобудните", "Протестна мрежа" и прочее активистчета, къде сте сега, да подкрепите един БЪЛГАРСКИ министър и да протестирате срещу наглите действия на ДПС и БХК?!

82

Наблюдател

преди 9 години

"Хелзински комитет" и сродните му организации са "5-та колона" на престъпността. Винаги защитават престъпниците и никога пострадалите с което недвусмислено поощряват престъпниците. Да се е чуло дума да обелят за битите лекари? Очевидно за което им се плаща...

81

МИТИНГ

преди 9 години

потърсете в социалната мрежа с думите МИТИНГ и Москов.

80

Пламен

преди 9 години

Преди години съпругата ми стигна до БХК, търсейки защита срещу шефа си, от когото беше пропищяла цялата служба - чисто административни безобразия, дерибействане и пр. Шокът беше отговорът, който беше получила от служителка във въпросния Хелзинкски комитет - "Ами щяхме да се намесим, ако бяхте от малцинствата"! Нямам нищо против въпросния БХК, подкрепям акциите им, но кой е расист, фашист или дискриминатор в случай като описания? Или пак някои имаме задължения, а други - само права?

79

Браво

преди 9 години

Най-после някой да се престраши и да изкаже мнението на целия български народ по темата. Дано да има последствия и дано да са в правилната посока. Браво г-н Москов.

78

Анонимен

преди 9 години

В конкретния случай това е пиянско отношение към лекарите,което не оправдава извършителите Като цяло отношението към лекарите е пренебрежително неуважително и то е политика на самата държава .Тази държава унищожи респекта към професията изграден през хилядолетията и го принизи до слугинско-примиренческо поведение.Москов защити спешната помощ -МЗ й е работодател .Всички лекарски организации да се обединят и да защитят лекарския труд без да се дели на болнична и доболнична помощ.