107

do 119

преди 9 години

Втора сила в Нато викаш. Твоята статистика по пехотинците ли се ориентира. Защото с едни касетачни бомби, химични и биологични оръжия ще бъдат децимирани за дни!

106

Анонимен

преди 9 години

Леле тука е пълно с руснаци. Окупирали са форума. Поне ги обучете да пишат на български тея ***.

105

Анонимен

преди 9 години

Никакъв нов маршрут не проучват проклетите ***, защото нямат нито пари нито газ за това ... всичко са активни мероприятия на КГБ и *** !

104

lol

преди 9 години

Пореден прекрасен ден, в който воят на *** се чува навсякъде! Дерзайте другари, крахът на капиталистическия Запад е близо! Ей, го на, ку*рвите в Мурманск вдигнаха цените заради слабата рубла, а някои вече приемат само долари - днес там, утре в Масква!

103

Анонимен

преди 9 години

Ей 125 ,ей безродник руска подлого. Ти българин или руснак си бе ?

102

Анонимен

преди 9 години

Тука вече почнаха да пишат и руснаци с хвалебствия за товаришч Путин ! На нас българите пък не ни пука за вашия Южен паток -- ако искате си го прекарайте и през Австралия.

101

Анонимен

преди 9 години

Тоя под мене.Ако те хванат руснаците, ще те *** и бият бе ква слава България бе? България е нищо без Русия.

100

Hahaha

преди 9 години

Ot maluk komunist stava golqm komunist, a ot golqm komunist nishto ne stava!Hahahahahahahaha.

99

Анонимен

преди 9 години

До кога народ търпи Запад. Те не обичат нас български народ. Ние народ. Народ иска с Русия не с Американци.

98

тцЪ

преди 9 години

Въпреки че отново сме губещи, не мога да не се възхитя на руските политици. С един ход матираха ЕС и САЩ.Искате да шантажирате с изпълнението на ЮП? Молим, заповядайте! Няма да го строим по това трасе, ще променим трасето, а вие ще го купувате от трета страна, при това такава, която не е член на ЕС. За преференциални цени не ни питайте, това е работа на турците. А на тях Майдан пък трудно ще им спретнете, щото са втората по сила армия в НАТО и си правят каквото си искат. Брилиантно!

97

Анонимен

преди 9 години

Русия не преговаря със *** , фашисти и терористи..

96

Joro

преди 9 години

4udesna novina! aide drujte si na dumata me4oci!

95

Анонимен

преди 9 години

Toй казва че свърши ПОТОПА

94

Анонимен

преди 9 години

Какъв народ хора Български да . Един протест не направили да свалим Борисов сега.... Не обича България ли народ? Православни славяни ли ние?

93

163

преди 9 години

Прaвильно никaкое дупчене в губернию ние москaлите не дaпущaеме. Никaкое, никогдa тaвaрищи, Бг зaдунaйскaя сaществует сaмо зa пaкупaене нa москaльскaя гaз, по 5 милиaдЪй в год, дaвaйте нa Москaль, ето дaнък, хaрaдж или тaм кaкоето го понимaете! У Бг. гaз " нет", всеки който оспори ето- в легер, в пaндизу или другое подобное! Изполняйте дурaци!

92

Анонимен

преди 9 години

аз предлегам да обявим война на русия-ше станем направо американски щат в европа.

91

Тимур

преди 9 години

Я обеспокоен болгарского народа, который попал в плен США. Ведите войну с проамериканской предательского правительства Борисова на всех фронтах. Победа будет за Болгарию.

90

зрител

преди 9 години

от няколко дни гледам тв предавания-новини и дискусии-само *** и лесбиики.един нормолен не видях.къде сме тръгнали с тези ***?може ли да нямаме вече нормални хора?

89

русия дгд

преди 9 години

Цецо, да не би сега да си излязъл изпод камъка бе, брато. Путин отвори паст, некъв писал в туитър да се изяждаме от яд, руските медии писаха, после пак писаха и потретиха писането, а са тоя очилат трънчо набръчква устенца по наш адрес. О да, въобще не ни плямпаха, само около хиляда пъти. А сега, дето е 1001-вия път, добавиха "окончателно".Да видим другата седмица колко ще се изредят пак да плямпат глупости "големците".

88

Пешко

преди 9 години

До Без име.Естествено, че не у тях. Те си гледат интереса и тъй като нашите политици са жалки безотговорници, съответно и предложенията им са като за такива.